reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Z jednej strony fajnie bo nie musisz szukać opieki dla Huberta...ale teraz ten basen, oj na pewno coś wymyślicie...a gdzie masz te zajęcia??

w Liceum Sobieskiego na Racławickich, i właśnie patrzyłam godziny i na każdym poziomie jest 1 grupa więc o innych godzinach nie ma mowy, więc chłopaki sami będą chodzić na basen:tak:;-)

Ponawiam pytanie
KTO MA W PLANACH UDZIAŁ W ANDRZEJKOWYM BABY DISCO????

my, my na razie mamy takie plany:tak:

OOOOO a na jakie pieluchy (tzn firma) ta promocja? Bo ja przy realu mieszkam to sie wybiore:)

różyczka witaj

to są pampersy

madzienka od kiedy ta promocja?

Hej dostałam płytkę od Magdy z J&J - zdjęcia zarąbiste aż Pawełek mi zaczął skakać po brzuchu a Juli woła na Julkę Madzienkową. Musiałam do Mandziuli zadzwonić bo Mikuś na jednym rewelacyjnie SIEMA robi:tak::rofl2::-):-).
Z oknami się nie przemęczam, codziennie po jednym a M mnie nie wyręczy bo przecież nie po mojemu będzie:sorry2: i mazy:baffled: i o co mam się denerwować:nerd:.

superowe:tak::tak::tak:

Mikołąj zają sie sobą na chwilkę normalnie nie wiem co się z min dzieje:no::no:

z tego co mi wpadło i nie wleciał z głowy:
dziweczyny super że dzieciaczki w brzuszkach mają sie dobrze i ładnie rosnąl:tak::tak::tak:

karlita co do biustonoszy to na rogu świętoduskiej i zielonej jest taki sklep Bardotka czy jakoś tak, tam maja duże i nawet ładnie ja tam całą ciąże kupoałam a miałam problem bo mi miseczka do h skoczyła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tam zawsze coś wybrałam:tak::tak:

wszystkim chorym zdrówka podsyłam:tak::tak::tak: i przeganiam choróbska

i tyle mojego pisania, Kola wisi na nodze i zaczyna wyć:baffled::baffled:

reklama
Witam popoludniu, a czuje sie jakby byl wieczor- niedość ze ciemno i jeszcze okropna mgla znowu sie zrobila. :-(

maltanka super ze idziesz na kurs, ruszysz sie domku , tylko szkoda ze to akurat pookrylo sie z basenem.:-( ale tatus da rade!!!!:tak::tak:
różyczka witaj, napisz cos wiecej o sobie...:-)
Madzienka co do disco to ja jeszcze nic nie deklaruje:baffled:
Martus uwazaj z tymi oknami.
aluśka uwazaj na siebie, a jak tam z cisnieniem u ciebie???
karlita to bedzie z Nobercika niezly kawaler:tak::tak: daj znac jak po wizycie.

My spadamy z Maksem na poczte z avizo, bo podobno po 8 byl listonosz i mnie nie zastal:baffled: a bylam w domu do 11:crazy:

Do góry