reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

:-D:-D:-D dzisiaj było tylko dwoje dzieci więc wykorzystaliśmy ... basen:-D:-p

możesz mnie dodawać do listy, ale ty nie chcesz tego umieszczać na otwartym:confused:

chcesz się przenieść z aqua, dlaczego?

Myslałam o zmianie na basen na podzamczu ale na razie zostaje tutaj na czechowie...jestem zachwycona tamtymi warunkami i organizacją i dlatego myślałam o zmianie....jesli Ty nie zdecydujesz sie chodzic ze mną:confused::confused::confused:

Dwoje??super...jak indywidualne lekcje

Listy nie umieszczę, wyśle ją tylko zainteresowanym, żeby nie było takiej sytuacji jak ostatnio z biedroneczką:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
hej girls
szalony mam dziś dzień na pełnych obrotach. Trzeba było jeszcze ogarnąć mieszkanie i jakieś żarełko przygotować na jutro. Popołudniu przyjechali moi rodzice z życzeniami urodzinowymi bo jutro tato wyjeżdża i nie będą mogli do mnie wpaść.

ależ dziewczyny Wam super z tymi basenami. Mi też się marzy trochę wody na odciążenie tego mojego nieszczęsnego kręgosłupa.

fogia bidulko-kochana!!!maluszek nie dawał Ci spać???caluski!:-)
niunio był grzeczny ale dopadła mnie taka myślodsiwnia, że nie mogłam zasnąć. Oj wiesz tu ta 30 lada moment, mąż daleko, problemy z kasą, a w nocy wszystko wydaje się sto razy gorsze niż za dnia. Na szczęście to były tylko takie nocne smutki.

fogia fajny ten Twój synek, na pewno będzie super braciszkiem i będzie Ci pomagał przy maleństwie. ;-) Nasz Kuba też nauczył się mówić" Dać Kubusiowi brata mały" i wszystkim powtarza. Ciekawe czy wogóle rozumie co mówi:confused:
na pewno rozumie. :-) może trzeba sobie wziąć do serca prośby synia. :sorry2:

zalatana. Widziałyśmy się dziś chwilkę ale tylko tak raczej w przelocie, nie było czasu nawet na gadanie

Karlita, Madziarka PW!!!!

Czy któraś z mam będzie chętna wybrać się z nami popluskać na nowy basen na MOSiR???
Dla maluchów przygotowują fajny basenik pooglądajcie sobie fotki Strefa H2O

Martynka Ty tez możesz z nami wybrać się popływać w tym większym...;-);-);-)

Doczytałam otwarcie 17września czyli lada dzień:tak::tak::tak:

Fogia z okazji nowej cyferki na początku:-D
życzę Ci mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji, dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości.
Zobacz załącznik 284118

Zmykam spać....DOBRANOC!!!

Justynko najlepsze życzenia z okazji urodzin!!! Dużo milości, mało smutków i pociechy z wszystkich Twoich chłopaków!!!Całuski!!!!!!!!:-):-):-)​

witam z rana

niby słoneczko świeci, a chłodno jest:baffled:

madzienka, a kiedy idziecie na ten basen:confused:

zmykam kawkę robić, któraś chętna? zrobię więcej:-)

Fogia z okazji nowej cyferki na początku:-D
życzę Ci mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji, dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości.
Zobacz załącznik 284118

dołączam się do życzeń

Hej dziewczynki
witam Was w ten piękny dzień. ;-):biggrin2: i baaaaaaardzo dziękuję za życzenia. :-D

Ja dziś od rana na nogach, byłam na badaniach, później polatałam po bankach. Teraz chwilka relaksu, na 12 idę z Fifim do dentysty, a na 18 do ginia. Gości mam zamiar załatwić w tzw. między czasie. :sorry2:

no i właśnie się rodzę ;-) ostatecznie się pojawiłam na tym świecie o 10.15. ;-)

no i właśnie się rodzę ;-) ostatecznie się pojawiłam na tym świecie o 10.15. ;-)

:-D:-D:-D fogia to tak jak ja:-D dokładnie:tak: i widzę, że ty też panna:-D

młody mi uciekł do łazienki, sam pukał w drzwi i chciał włazić do wanny, a ja wzięłam się za sprzątanie, ściągam przy okazji coś dla P i zaglądam z doskoku:tak:

fogia wszystkiego najlepszego z okazji tak wspaniałej rocznicy :tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 284173Zobacz załącznik 284174

yyy fo jakiej listy:confused::confused::confused:

talia fajnie, że zakupy udane
misia sundey wrzucę przepis na zupę później:tak:

madzienka jak aqua?

my po baseniku, wyjechaliśmy dzisiaj wcześniej i nawet zdążyliśmy pogadać z mandziulą:tak: po dzisiejszych zajęciach jestem w szoku, Hubert pływał oczywiście z kółkami w dużym basenie cały czas sam, nawet ja sobie popływałam koło niego:-) i to nawet sporo, a szczerze mówiąc nie myślałam, że coś z tego będzie:sorry2:

czekam na przepis:tak:

mandziula zagłosowane i powodzenia na wystąpieniu!!!!

wrrrrrr......wcięło mi część posta!!!

zaraz znikam do kota, ale to już ostatni raz!
fogia to udanego dnia i daj znać po wizycie!

Ostatnia edycja:
Czy któraś z mam będzie chętna wybrać się z nami popluskać na nowy basen na MOSiR???
Dla maluchów przygotowują fajny basenik pooglądajcie sobie fotki Strefa H2O

Martynka Ty tez możesz z nami wybrać się popływać w tym większym...;-);-);-)
Doczytałam otwarcie 17września czyli lada dzień:tak::tak::tak:
Madzienko ja jestem chętna na ten basen z Wami:)Będzie mi raźniej.
To co 17? czy 18?bo 17 może być dużo ludzi:-)
Hej dziewczynki
witam Was w ten piękny dzień. ;-):biggrin2: i baaaaaaardzo dziękuję za życzenia. :-D
Ja dziś od rana na nogach, byłam na badaniach, później polatałam po bankach. Teraz chwilka relaksu, na 12 idę z Fifim do dentysty, a na 18 do ginia. Gości mam zamiar załatwić w tzw. między czasie. :sorry2:
FOGIA specjalnie dla Ciebie mimo , że nie umiem śpiewać:
Sto lat sto lat niech żyje żyje nam, sto lat sto lat niech żyje żyje nam!!
Jeszcze raz jeszcze raz niech żyje żyje naaam!!!
Nieech żyjeee nammm!!

A Kto?? FOGIA!!!!!!!!

reklama
Biedroneczko sorki jakoś mi głupio:zawstydzona/y:...ale myślałam że jak nie odezwałaś się to Was dzisiaj nie będzie...a z nami tak to juz jest...ja byłam spakowana....

Nic wielkiego się nie stało będą jeszcze okazje do spotkań.

Dziewczyny, ja jeszcze nie zapisałam Karola do żadnej przychodni, możecie mi proszę polecić jakiegoś dobrego pediatrę - takiego co prywatnie na telefon do domu przyjedzie.
No i polecić jakąś rozsądną przychodnię dla dzieci w okolicy Rogatki Warszawskiej???

Ja chodzę z Alą na Kolorową do dr Zaborek, bardzo fajna i rzeczowa kobieta ale nie wiem czy dojeżdża. My z Alą dotychczas chodziłyśmy na szczepienia tylko bo nic się nie działo ale została mi ona polecona i póki co jej się trzymam.

Fogia wszystkiego naj dużo uśmiechu, siły i zadowolenia z Twoich mężczyzn.

Witam
ja dziś z mega dołem i po strasznym wczorajszym dniu którego skutkiem jest złamana rączka Ali :-:)-:)-(
Moje dziecko spadło wczoraj z łóżka, niby normalnie się zachwywała ale nie mogła raczkować więc pojechałam z nią na IP DSK. Okazało się że rączka złamana i włożyli jej gips. Ale my z P nie mamy zaufania do lekarzy, zwłaszcza otopedów i chirurgów, więc pojechaliśmy do Serwinki (niektórzy nazywają ją Lutka). Okazało się że źle założyli gips więc ona usztywniła Ali rączkę i teraz bidulka moja nie może nic sama zrobić, o raczkowaniu nie ma mowy więc musze cały czas z nią siedzieć i uważać na tą rączkę. Prawdopodobnie potrwa to 6 tyg :-:)-:)-(
Więc na BB będe też rzadko zaglądała
Idę kombinować jakieś ubranka bo chce z nią wyjść na dwór a ona cała obwiązana biedna

Miłego dnia dziewczynki

Do góry