reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
fogia Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może, ja korzystając z tej sposobnosci, życzę Ci szczęścia i wiele radości. :-)
maltanka PW

biedronka83 biedne maleństwo. Niech szybciutko rączka się zrasta i nie boli. Współczuję Wam bardzo.

Ale dzisiaj pustki, wszystkie mamuśki zapracowane.:-) Ja już wróciłam ze szkolenia, Kuba jeszcze nie śpi:szok: Zaraz kaszka i go kładę. Słyszałyście że wycofali VIGANTOL? Normalnie jestem w szoku, dzwoniłam nawet do pediatry z tym bo niestety ja podawałam małemu od urodzenia:wściekła/y: Teraz się martwię czy to nie odbije się na jego zdrowiu. Idę małego usypiać.

reklama
Witam
ja dziś z mega dołem i po strasznym wczorajszym dniu którego skutkiem jest złamana rączka Ali :-:)-:)-(
Moje dziecko spadło wczoraj z łóżka, niby normalnie się zachwywała ale nie mogła raczkować więc pojechałam z nią na IP DSK. Okazało się że rączka złamana i włożyli jej gips. Ale my z P nie mamy zaufania do lekarzy, zwłaszcza otopedów i chirurgów, więc pojechaliśmy do Serwinki (niektórzy nazywają ją Lutka). Okazało się że źle założyli gips więc ona usztywniła Ali rączkę i teraz bidulka moja nie może nic sama zrobić, o raczkowaniu nie ma mowy więc musze cały czas z nią siedzieć i uważać na tą rączkę. Prawdopodobnie potrwa to 6 tyg :-:)-:)-(
Więc na BB będe też rzadko zaglądała
Idę kombinować jakieś ubranka bo chce z nią wyjść na dwór a ona cała obwiązana biedna

Miłego dnia dziewczynki
biedroneczko strasznie mi smutno z powodu Twojego maleństwa, mam nadzieję , ze szybko wróci do zdrowia i zapomnicie o Tym wszystkim, a na te najbliższe dni życzę Ci wytrwałości, siły i uśmiechu:-):-):-)
trzymaj się moccno, będzie dobrze....Malutka ma fajną mamusię więć rączka szybko będzie sprawna:tak::tak::tak:

Buziaki:-)

a co tu tak pusto:szok:
antuanet odpisałam:tak:...:szok: no co ty ja też dawałam małemu vigantol:szok:
biedroneczko tulaski dla Ali, oby raczka szybciutko się zagiła
madzienka my też chętni na ten basen, ale pewnie w przyszłym tygodniu najwcześniej, w sobotę jedziemy na wesele i zostaję u rodziców na pewno na poniedziałem, a jak długo to nie wiem, najdłużej do srody:sorry2:

nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że dzisiaj jest piątek, :confused:
chodzi za mną coś słodkiego, może coś upiekę:confused:

Witajcie,
Biedroneczka biedne maleństwo... uściskaj ją od nas i oby rączka szybko odzyskała sprawność!!!!!

Fogia wszystkiego naj naj!!!! Spełnienia marzeń i samych radosnych dni!!!!! No i łatwego i błyskawicznego porodu!!!!

Mandziula zagłosowałam - wstaw link sobie w podpis to łatwiej będzie nam go znaleźć :)

No właśnie - jak robicie zupy cebulowe? i dzieci też chcą je jeść? ja też nigdy takowej nie robiłam...

Madzieńka na zebraniu było bardzo miło, była pani prowadząca naszą grupę, dwie panie pomocnice :) i nawet dwie panie dr były - zresztą wszystkie panie bardzo miłe i sympatyczne... ja jestem zauroczona przedszkolem choć nie ukrywam że to niezły wydatek jest... ale czego się nie robi dla dziecka nie? :-)

Co do basenu - ja też jestem chętna.... jak zawsze :-)

i nie wiem co miałam jeszcze pisać....

... o kurcze - obiad chyba mi się przypala...

No i prawie przypaliłam sos... ale jeszcze udało mi się go odratować :-D;-)

Madzieńka napisałam pw...

i uciekam nastawić wodę na kawę bo śpię a za dwie godz muszę być w pełni sił na zajęciach teoretycznych... a mi się tam tak buzia ziewaaaaa... :sorry2::cool2::blink:

Witajcie moje kochane...jakoś dzisiaj czasu brakuje...rano była koleżanka zaciążona(może zarażę się od niej:-p:-p:-p) druga dzisiaj urodziła:wink:...ach dzieje się:tak::tak::tak:

A ja za chwilkę idę na pazurki...więc nie bardzo mam czas Was poczytać

Biedroneczko ściskam Was mocno, aby raczka szybciutko zagoiła się:tak::tak::tak:

Madziarka przeczytałam PW czekam na dalsze wieści:shocked2::shocked2::shocked2:

Z basenem ustalimy...ale my najwcześniej po niedzieli:-p

zmykam położyć Julę spać....i jakiś obiad naszykować

Hej, dzięki za miłe słowa:-). Ledwo żyję, siedzieć ciężko, brzuch pobolewa jakoś dziwnie aż No-spę wzięłam:-(- nie przemęczam się:no:, więc zmykam do wyrka. Wieczorem będę u położnej u ginka to może mi na szybko USG zrobi i nie będę się martwić ze z maleństwem coś nie tak.
Madziu możesz mnie dopisać.

nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że dzisiaj jest piątek, :confused:
chodzi za mną coś słodkiego, może coś upiekę:confused:
Oj ja też czuję jakby się weekend zaczynał:-):-):-)
Za mną też chodzi słodkie, właśnie ciasto...a jeszcze poczytałam na wątku Grudniówek że jedzą pączki, niektóre nawet smażą...więc chyba wyskoczę po pączka...i zjem go do herbatki z cytrynką:-D:-D
A jutro piekę sernik z przepisu naszej Marty:-):-):-):-)

witajcie robaczki kochane
od wczoraj Was podczytuje ale jak mam coś napisać to zaraz albo mała, albo telefon, albo goście ...

teraz Gabi usnęła to na chwilę przybiegłam

Martusia uważaj na siebie super zaczynasz już 14sty tydzień a brzusio w ciązy czasem pobolewa pewnie mała tam się rozbija po wnętrznościach ;)

ja wczoraj byłam u gina usg bez rewelacji ... dobrze ze byłam wcześniej na tym 4d bo tu sprzęt jest masakryczny!!
z dzidzią wszystko ok

jest ułożony aktualnie pośladkowo idzie w ślady siostry ale gin powiedział że jeszcze ma ok 10tygidni by się przekręcić

dla mnie może się nie przekręcać

dzidziuś tak się chował ze Pan dr nie mógł potwierdzić czy to będzie chłopczyk .... ale wierzę wcześniejszemu badaniu bo było robione na o niebo lepszym sprzęcie!!!!!

zdecydowałam że już w przyszłym tygodniu pójdę na wizytę do Wawrzyckiej
tylko do niej ciężko się dostać ... ma dziwne zasady przyjmowania pacjentek ... bo się nie umawia na godzinę tylko się przychodzi i która pierwsza ta wchodzi
a Pani dr przyjmuje tylko 2h
ostatnio koleżanka poszła do niej godzinę przed rozpoczęciem przyjmowania i była 15sta!! ale ją przyjęła
icon_wink.gif

także będę musiała tam być o wiele wcześniej ale już mamę poprosiłam by tego dnia przyjechała po pracy prosto do nas żeby z Gabi została
wezmę sobie książkę i będę koczować przed gabinetem

co do basenu ja chętnie tylko dopiero po środzie bo muszę lekarza zapytać .... ale 17stego obawiam się że będą tłumy!!

Madziarka na jakie zajęcia chodzisz ?? my o 17stej idziemy na urodziny, kupiłam scrabble jednak ;-) nie wiem czy wam pisałam będziemy w Megic Parku nigdy tam nie byłam ....Mandziula zagłosowałam wczoraj :-)
póżniej zagłosuje od męża z telefonu ma niezależny internet ;-)

maltanka ja też mam wrażenie ze dziś piątek ;-)

reklama
Dziewczyny a ja mam ogromną prośbę do WAS!!

Muszę zrobić sobie zdjęcie do dowodu, polecacie szczególnie jakiś zakłąd fotograficzny, czy myślicie , że to już jest wszystko jedno gdzie ...hmm??

Do góry