reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka Najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!!!!!!!!! Co w koncu przyrządzałaś?
sylwialublin super fotki!Cały przekrój!:-) Bylam na twoim profilu, i widzialam suwaczek czemu go nie wkleisz w sygnature?

Ostatnia edycja:
Pisalam pisala i wszystko poszłłło...:\
Witajcie
maltanka bylam dzis niedaleko Ciebie, ale w biegu, aczkolwiek patrzylam czy gdzies tam na placy zabaw nie szlejecie :D:D
anaklim biedni Ci chlpocy, mam nadzieje, ze lekarz os im przepisze a nie tylko paracetamol :\ no i zeby sie nie odwodnili :(
madzienka nic dziwnego ze Juleczke przepisali do innej grupy, bo naprawde zrobila ogromne postepy :D:D:D no i owocnej kolacji:D

U mnie ok na kursie tez tylko jedna babka mnie wqrza(uczestniczka kursu) ciagla gada cos o swojej rodzinie albo placie cos bez sensu....a jeden gosc prowadzacy zajecia wdaje sie z nia w bezsensowna dyskusje a jak sie go o cos zapyta to nie jest pewien....normalnie masakra jakas... na szczescie nie wszystkie zajecia prowadzi :)

madzienka Róże są piękne, bo kwiaty mają.,Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.A Wasza miłość niech się rozwija,Niech trwa na wieki i nie przemija. Najlepsze Życzenia dla Was z okazji 4 Rocznicy Ślubu.

karlita,madziara78, madzienka
super że spotkanko Wam się udało!
anaconda27 życzę dużo sił i wytrwałości w pracy.
sunday_ nie pamiętam ile ten tort ważył ale coś chyba ok 1,5kg, a jak wcześniej pisałam to tam jest 39zł/kg. Achhhhh te babcie...
sienio współczuję tej koleżanki. Ale Ty jesteś spokojna babka więc wytrzymasz.:tak:
Ja dzisiaj cały dzień w książkach,normalnie mam dość. Kuba wylatał się po działce i teraz już śpi a ja wcinam sałatkę:tak: Coś różne smaki za mną chodzą ostatnio... A jutro ta impreza, ależ mi się nie chce jechać...Miłego wieczorka

a gdzie ha ha może tez w Turce ??

Jeśli macie ochote .. troszkę dawno nie wrzucałam fotek ale jest troche żebyście mogli wiedziec jak wyglądamy :) www.garnek.pl/pyska
ZAPRASZAMY :):)

super wyglądacie:tak::tak::tak::tak::tak:

nie wiecie, gdzie w Lublinie można kupić lusterko do obserwacji dziecka w samochodzie??

a co tu tak pusto:confused2::huh:

Ostatnia edycja:
sylwialublin ja kiedys mieszkalam na medalionow, ale jakos cie nie kojarze, ale za to mamy wspolnych znajomych tzn slawek i kinga. hehe, jaki ten swiat maly. tzn bardziej mojego meza znajomi bo slawek z nim pracuje ale ja tez ich znam. i ty tez jestes mloda mamusia jak ja. kurcze nie wiecie jak dodac filmik na youtube?? bo ja dodalam ale mi sie blad jakis pokazal i nie dziala. a chcialam bardzo dodac bo to taki prezent dla meza na dzien taty.

sylwialublin ja kiedys mieszkalam na medalionow, ale jakos cie nie kojarze, ale za to mamy wspolnych znajomych tzn slawek i kinga. hehe, jaki ten swiat maly. tzn bardziej mojego meza znajomi bo slawek z nim pracuje ale ja tez ich znam. i ty tez jestes mloda mamusia jak ja. kurcze nie wiecie jak dodac filmik na youtube?? bo ja dodalam ale mi sie blad jakis pokazal i nie dziala. a chcialam bardzo dodac bo to taki prezent dla meza na dzien taty.

O rety !!! Sławek to chrzestny mojego Kubusia !! Ależ ten Lublin maleńki !! :) To tez t ak bardziej znajomi mojego meza :) sławek z nim do technikum chodził :) ale znam sie z nimi juz prawie 6 lat :) hehe fajnie fajnie :) w poniedzialek bedziemy sie z nimi widziec na poprawinach weselnych bo na wesele nie ida z nami bo maja inne wesele tego dnia.. ;)
A gdzie twój mąż wyjechał?? tak jak Sławcio ostatnio Kosowo ??

A mozesz mnie nie kojarzyc z medalionow bo ja tu od 3 lat miesazkam na nalkowskich :) wczesniej mieszkalam na kalinie :)

Madzienka Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży

Co tutaj tak pusto ?? śpicie dziewczyny jeszcze? my śniadanko jemy i zaraz na spacerek...wkleiłam suwaczek ale cos go nie widze narazie
Narazie uciekam.. Miłego przedpołudnia życzymy !! :*

Ostatnia edycja:
Hej girls ja jestem tak na chwilkę
młody odstawiony do przedszkola, zakupy zrobione, zupa kalafiorowa nastawiona więc mam chwilę czasu na BB.
Obżeram się czereśniami, nie mogłam im się oprzeć mimo, że cena szokująca - prawie 11zł za kilogram. :szok:

reklama
ja witam z poranną kawą:tak::tak::tak::tak:

sylwialublin super zdjecia, ty to chyba entujastka kotów jesteś:-D:-D:-D:-D

madzienka wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ślubu:tak::tak::tak::tak:

misia takie lusterko to może w BF???

leceMikołaja uspac bo juz cos marudzi a potem na zakupy pojedziemy:tak::tak::tak:, muszę mu troche zabawek dokupić bo te co ma to juz mu się znudziły i się nimi bawic nie chce

no i w końcu małż wrócił i jak naraie to nigdzie się nie wybiera chyba:-p:-p:-p:-p

Do góry