reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Karlitko super wieści...do zobaczenia jutro:tak::tak::tak:

Sienio szkoda że jutro nie spotkamy sie:sorry:

My już po baseniku Jula przepisana do bardziej zaawansowanej grupy, bo w obecnej pełno maluchów....:tak::tak::tak:

Widziałyście komunikat na stronie Bugi:-p:-p
UWAGA: W związku z pora letnią zwracamy się z prośbą o przynoszenie ze soba skarpetek i niewchodzenie boso. Nasza prośba podyktowana jest względami higienicznymi.

My powolutku zmykamy kąpać się...do później

karlita super, że wszystko ok:tak::tak::tak:cieszę się bardzo:tak::tak:
nie nadrobię zaległości, bo padam....głowa rozbolała, więc dołączę do Natalki i pójdę w kimę:tak::tak::tak:do jutra:tak::tak:

Witam wieczorowo!
Anaklim
zdrówka dla dzieciaczków.:tak:
sienio ten bukiecik był dla mnie od moich chłopaków na imieniny;-) A Julka się przyzwyczai że nie będzie Cię miała 24h, później będzie łatwiej jej w przedszkolu.
anet15 to dobrze że szew zagoił się, bo latem podobno dłużej z tym schodzi.A do 27 szybko zleci...
karlita super wieści, gratuluję:tak: A na kiedy wychodzi termin?
madzienka super że Jula tak dobrze sobie radzi w wodzie:tak: Gratulacje dla małej mistrzyni.
Ja już gościu odbyłam, później pozmywałam i siedzimy z małżem. Chyba trzeba się zbierać spać bo jutro cały dzień mam w planach się uczyć bo w niedzielę 4 egzaminy:szok: A w piątek jeszcze jadę na 40-lecie ślubu ciotki mojego M więc też nie będzie jak się uczyć. Miłej nocki.:-)

antuanet dopiero sie zorientowalam jak weszlam na NK i zobaczylam, ze dzis Twoje imieniny:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no i wszystko mi sie poukladalo, goscie, kwiaty:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepszego, samych radosnych dni, pociechy z Kubusia i P:-) no i spelnienia wszystkich marzen!!!:tak::tak:

antuanet dopiero sie zorientowalam jak weszlam na NK i zobaczylam, ze dzis Twoje imieniny:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no i wszystko mi sie poukladalo, goscie, kwiaty:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepszego, samych radosnych dni, pociechy z Kubusia i P:-) no i spelnienia wszystkich marzen!!!:tak::tak:

Antuanet i od nas wszystkiego najlepszego!!!!!

Dzięki Sienio!!!:tak:

Madzianka jutro będę w Bugi o 10tej - to pogadamy :)

Bugi ?? czy to nie jest w Gali ?? jezdzimy tam z naszym smykiem...

Kuba dzis policzył po angielsku do dziesięciu :D nie wiem skąd mu się to wzieło :) ogląda program Dora poznaje świat i tam mówią w jezyku angielskim.. jak pójdzie do przedszkola to zapisuję go obowiązkowo na angielski...

W sobotę idziemy z mężem na ślub i wesele naszych znajomych..Kuba zostaje z babcią i dziadkiem, mam nadzieję że o pólnocy nie bedą po nas dzwonić..dodam że mieszkamy z teściami :wściekła/y: niedługo będziemy szykować się na dworek, Kubuś polubił zabawęw piaskownicy do tego stopnia że moga nie istniec karuzele huśtawki itp.. uwielbia budować tunele trasy dla autek i tym podobne..

ANTUANET wszystkiego najlepszego z okazji imienin :) i powodzenia na egzaminach !!

Ostatnia edycja:
Witam się porannie.
sunday_ wysłałam Ci fotki.
sylwialublin zdolnego masz Kubusia:tak:A ile ma latek? Bo nie masz suwaczka...
Dziękuję Wam za życzenia, oby się spełniły. :-)
My oczywiście od 6 na nogach:szok: Kuba bawi się z babcią a ja idę na "randkę" z ustawą VAT:sorry: Miłego dnia:-)

sylwialublin
tak to jest w Gali na 3 piętrze :) zapraszamy do Nas :) pewnie do 12stej tam posiedzimy :)

dziekki kochane za miłe słowa dzisiaj po powrocie wkleję Wam usg a co ;)

ANTUANET trzymam kciuki za egzaminy i wszystkiego naj naj z okazji imienin :)

termin mam z mo na 8 stycznia a z usg 13 dni później czyli 21 stycznia
ale u mnie cesarka na 90% więc zobaczymy ;) jak to wyjdzie ;)

reklama
Antuanet przyjmij życzenia równiez od nas, szystkieco dobrego!!!!

madzienka zdolną masz córę, oby dalej jej tak dobrze szło:tak::tak::tak:

witam i ja, my dzis wyjatkowo do 7,30 spalismy:tak::tak::tak:, ale to pewnie dlatego, że Mikołaj miał przerwę w spaniu tak od 12 do 1:confused2::confused2::confused2:

szykuje się ładna pogoda na dziś to może wkońcu ruszymy się z domku, o wcoraj igdzie nie byliśmy tak wiało:eek::eek::eek:

miłego dnia życzę

Do góry