reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ANTUANET spóźnione, ale najszczersze wszystkiego najlepszego z okazji imienin :) i powodzenia na egzaminach !!

My też już wstałyśmy, jesteśmy po śniadanku (tzn Natalka je kolejne śniadanie:tak::-D) i koło 12 wybierzemy się pewnie na spacerek:cool2:

reklama
cześć laski

nie nadrabiam, tylko o ostatniej strony

antuanet ode mnie też przyjmij spóźnione ale szczere życzenia imieninowe, zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzeń

antuanet miłej randki:-D:-p

karlitko cieszę się, że wszystko z dzidzią w porządku:tak:

madzienka, karlita udanego wypadu do bugi, czekamy na fotki:tak:

a my byliśmy rano już w stokrotkce po pampersy po 39,99 zł są:tak: teraz położyłam małego wcześniej spać, bo muszę posiedzieć trochę na necie

aaa sylwialublin zdolny ten Twój Kubuś, brawa:tak:

:ninja2::ninja2::ninja2:

Przepraszam, że nie odpiszę wszystkim, ale ja tylko na chwilę. Chłopcy totalnie się pochorowali. Kaj wymiotuje od wczoraj, nie ma już siły chodzić. Daję mu wodę łyżeczkami, ale dalej zwraca, Sasha goraczkuje, Iggy ma katar i zaropiałe oczka. 12.30 do lekarza.

sylwialublin zdolnego masz Kubusia:tak:A ile ma latek? Bo nie masz suwaczka...
Kubus ma prawie 3 latka 6 sierpnia skonczy dokladnie :) a cos nie moge wstawić suwaczka ...
:) Dziekuje za zaproszonko ale teraz mam kupe spraw na glowie szukanie pracy, przygotowania do wesela paznokietki dodatki itp :D na swoj slub tak sie nie szykowalam jak na czyjs ;d :)

Ostatnia edycja:
W sobotę idziemy z mężem na ślub i wesele naszych znajomych..Kuba zostaje z babcią i dziadkiem, mam nadzieję że o pólnocy nie bedą po nas dzwonić..dodam że mieszkamy z teściami

Zdolny Kubus...my tez idziemy na wesele w sobote może spotkamy sie??;-);-);-)

Przepraszam, że nie odpiszę wszystkim, ale ja tylko na chwilę. Chłopcy totalnie się pochorowali. Kaj wymiotuje od wczoraj, nie ma już siły chodzić. Daję mu wodę łyżeczkami, ale dalej zwraca, Sasha goraczkuje, Iggy ma katar i zaropiałe oczka. 12.30 do lekarza.

Zdróweczka dla Was!!!!

Witajcie my już po Bugi...było fajnie jak zawsze spotkac sie i pogadać...:tak::tak::tak:
Ale moja Jula juz trochę znudzona tym miejscem:sorry::sorry::sorry:
Fotek mało, ale sa tam gdzie zawsze....

A Karlita dla Ciebie zostawiłam też coś, zajrzyj :elvis:

Ja za chwilkę znikam do mojej ginki...
wybaczcie mi dzisiejsza nieobecność popołudniowo-wieczorną ale dzisiaj świętujemy nasze 4 latka w małżeństwie:-p:-p:-p:-p

Miłego dzionka!!!!

ANTUANET spóźnone ale najszczersze życzenia!!!!!:-) Dzieki za fotki, torcik "brum brum" niesamowity!!!Ile taki kosztuje???
anaklim jak po lekarzu-jak chlopaki???
karlita super ze wszystko oki-teraz nam rosnij na pocieche!!!!:-):-):-)
maltanka tulaski na troski!!!:-):-):-)

Witam wszystkich!
Ja bylam dzisiaj na potorce cytologii to mc temu za malo pobrala mi wymazu i nie mogli zrobic badan!:wściekła/y: Mama przywiozla dzisiaj truskawki i troszke podsmazylam i sok zrobilam to rozrabiania:-) Maksio pije jak szalony :-) W ogole dzisiaj moje dziecko w 7niebie-bo z babcia byl,a babcia na wszystko mu pozwala!:-) Wchodze do domu a on kroluje w szufladach w kuchni :szok: i babcia go zupa karmi prosto z garnuszka :-D:-D:-D Pospal, teraz oglada Bolka i Lolka zaraz zagrzeje mu pierogi (od mamy:-) )

Hej mamuśki :-):-):-):-)
Wpadłam tylko oznajmić że żyję i mam się dobrze, mam nadzieję że Kasia wam przekazała pozdrowienia, u nas odkąd przyjechałam jest pochmurno co dla Włochów wydaje się bardzo dziwne, poza tym pracuję choć nie powiem żeby pierwsze dni były łatwe i lekkie, rozleniwił się człowiek przez to siedzenie w domu. Nie będę udawać że cokolwiek czytałam i raczej nie doczytam bo czasu brak, ale gorąco was raz jeszcze pozdrawiam i jak tylko będę miała jeszcze możliwość to zajrzę :tak::tak::tak:

anaconda witaj! fajne ze sie odezwalas, co bysmy teraz w tych czasach zrobili bez internetu :-) POZDRAWIAM SERDECZNIE

reklama

biedactwa:-:)-(trzymajcie się dzielnie:tak:

wybaczcie mi dzisiejsza nieobecność popołudniowo-wieczorną ale dzisiaj świętujemy nasze 4 latka w małżeństwie:-p:-p:-p:-p

Miłego dzionka!!!!

wszystkiego najlepszego i kolejnych rocznic!!!!!!!!!!

Hej ja ze szkolenia na szybko.
Anaklim, prawdziwy armagedon masz w domu - spokoju i cierpliwości dla Ciebie.
Byłam na Komendzie i normalnie zaczynam wątpić:confused2::eek:. Wieczorem :ninja2::ninja2:.
Muszę zmykać.

czekamy:ninja2::ninja2:
ANTUANET spóźnone ale najszczersze życzenia!!!!!:-) Dzieki za fotki, torcik "brum brum" niesamowity!!!Ile taki kosztuje???
anaklim jak po lekarzu-jak chlopaki???
karlita super ze wszystko oki-teraz nam rosnij na pocieche!!!!:-):-):-)
maltanka tulaski na troski!!!:-):-):-)

Witam wszystkich!
Ja bylam dzisiaj na potorce cytologii to mc temu za malo pobrala mi wymazu i nie mogli zrobic badan!:wściekła/y: Mama przywiozla dzisiaj truskawki i troszke podsmazylam i sok zrobilam to rozrabiania:-) Maksio pije jak szalony :-) W ogole dzisiaj moje dziecko w 7niebie-bo z babcia byl,a babcia na wszystko mu pozwala!:-) Wchodze do domu a on kroluje w szufladach w kuchni :szok: i babcia go zupa karmi prosto z garnuszka :-D:-D:-D Pospal, teraz oglada Bolka i Lolka zaraz zagrzeje mu pierogi (od mamy:-) )

hehe....babcie zawsze rozpieszczają wnuki:-D:-D:-D
Jeśli pamiętam, to torty o których mówicie są z cukierni Zbyszek:sorry:, jeśli tak, to polecam...ciasta na wesele tam zamawialiśmy, pycha:tak::tak::tak::tak::tak: Cukiernia Zbyszek

Hej mamuśki :-):-):-):-)
Wpadłam tylko oznajmić że żyję i mam się dobrze, mam nadzieję że Kasia wam przekazała pozdrowienia, u nas odkąd przyjechałam jest pochmurno co dla Włochów wydaje się bardzo dziwne, poza tym pracuję choć nie powiem żeby pierwsze dni były łatwe i lekkie, rozleniwił się człowiek przez to siedzenie w domu. Nie będę udawać że cokolwiek czytałam i raczej nie doczytam bo czasu brak, ale gorąco was raz jeszcze pozdrawiam i jak tylko będę miała jeszcze możliwość to zajrzę :tak::tak::tak:

witaj, witaj....super Cię słyszeć:tak::tak::tak:

Do góry