reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hello laydies:-)
my już po spacerku, potem mieliśmy gościa, a teraz Natalka ucina sobie drzemkę:tak:czyli mam około 30 minut wolnego, bo tyle u niej trwają drzemki w ciągu dnia:sorry::laugh2:

U nas odrobinę lepiej, choć noc znów do tyłu. Co godzinę dawałam Kajowi po łyżeczce wody, jak poszedł do łazienki to usnął na podłodze bo nie miał siły wrócić, dobrze, że nie spałam bo akurat karmiłam, słyszałam jak idzie do łazienki... Sasha koło drugiej obudził się rozpalony na picie i usnął dopiero po czopku. Dziś się nie wyśpię bo mamy wizytę w nowej szkole Kaja i ubezpieczenie samochodu muszę zapłacić bo jutro mi się kończy a ponieważ Hubert jest dopisany tylko do mojego ubezpieczenia nie może załatwić tego za mnie. Dobrze, że obiad wczoraj ugotował.

o rany, współczuję, ale dobrze, że jest lepiej, bo to znaczy, że z każdym dniem będzie poprawa:tak::tak:

my kupiliśmy na allegro bo mąż szukał w cmt ale nie mieli .... SUPER SIĘ SPRAWDZA zaraz wyślę Ci namiary na pw :)
co u nas ??
ja czuję się dobrze o dziwo mnie nie mdli ;)

dzisiaj z Gabi byłam u ortopedy i Pan doktor powiedział że Gabi jest duuuuża ;) i ma duze udka ;) pfff

niestety stópki jej się wykrzywiają na boki przy chodzeniu i .... musieliśmy kupić buty ortopedyczne ... za śliczne to to nie jest .... ale cóż ... jak trzeba to trzeba i 100zł w plecy ;)

do tego dostaliśmy zalecenie basenu!! więc dzisiaj dzwonie i dzwonie na Głęboką i się dodzwonić nie mogę.... pewnie pływają w taki upał ;) heheh jestem ciekawa czy w wakacje są zajęcia ... i kostium ciążowy będę sobie musiała kupić ...

chyba będę musiała tez zapisywać posiłki Gabi ... może za dużo jej daję ?? nie wiem ... muszę pozapisywać wszystko dokładnie i koniec z ciasteczkami ;)

ps czy coś zamawiacie swoim mężom na dzień taty ??

z góry dzięki:tak::-)
nie martw się, ważne że ortopeda ją obejrzał, postawił diagnozę i rozpoczęliście leczenie...wszystko da się jeszcze "wyprostować".no niestety wymaga to nieco wysiłku i kosztów, ale cóż zrobić:sorry::-p:cool2:wagą Gabi się nie martw na zapas...tak jak maltanka pisze - większość zgubi jak zacznie biegać:tak::tak::tak:
ja kupiłam w imieniu Natalki...może mało wyszukany, ale praktyczny prezent (jak z kasą krucho to tak się kupuje;-);-))...gorzej tylko, że nie wiem, co swojemu tacie kupić:sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie skończyłam pisać posta, a Kluseczek już się obudził:wściekła/y:na szczęście na razie nie płacze:happy:

reklama
Witam!!!
Przeczytalam,ale jakos nic nie zapamietałam:-(
anaklim trzymaj sie mocno i zdrówka dla chłopaków!!!
karlita to basen i Tobie dobrze zrobi w ciązy :-) A z Gabi jak mus to mus, najważneijsze jest to ze lekarz juz ja widzial i wiecie co i jak :-)
shenen mi to teraz by chyba sie nie chcialo uczyc znowu :-) A jakie masz studia skonczone?

Zaraz bede robic ciasto ucierane z truskawkami, dokanczam smazyc dzem bo jutro z samego rana jedziemy do Deblina , jest piknik lotniczy :-)Maz juz od tygodnia mowi ze rano mam byc gotowa bo to wszystko o 9 sie zaczyna a musimy jeszcze Maksa zostawic tesciowej.
maltanka tez kupilam pampersy w stokrotce.

Ostatnia edycja:
anaklim zdrówka chłopakom:tak::tak::tak:

karlita nie martw się na zapaś, Gabi zaczne biegć to szybko zgubi to co ma zgubić;-);-);-) a basenik dobrze wam zrobi,
na głęboką rzeczywiście trudno sie dodzwonić, daj znac co ci powedzieli bo ja się astanawiałam czy się z Misiem nie wybrać, a może sama bym poszła:cool2::cool2::cool2::cool2:
kruuupnik, ja miałam w tamtym tygodniu,pyyyyszny był, dziś była pieczona ryba bo szybko się robi;-);-);-);-);-);-)

sunday udanej zabawy na pikniku:tak::tak::tak:

no a my ju po akupach, Młody dostał szeleszczącą książeczkę i taką żabę co to ma jakies piszczałki i wibruje jak się ja pociągnie, kupiliśmy jeszcze kilka pierdół i 100zł pooooszło. żesz to wszystlko takie drogie....

ja muszę jeszcze dziś porządek w różach porobić bo mi pozarastały, ale to dopiero jak małż trawę wykosi:tak::tak::tak::tak::tak:

Witajcie....my tak jak wspomniała Maltanka po wspólnym spacerku i odwiedzinach na festynie;-);-);-)jak zwykle bylo super i już mi smutno na myśl że Kasia i hubercik chca opuścić Czechów:sorry::sorry::sorry::sorry:

Jula już wyspana, po obiadku robi babki w swojej balkonowej piaskownicy
piaskownicabalkonowaq.jpg

Ale chyba zaraz zaliczymy dużą piaskownicę, jutro to wesele nie chce mi sie iśc :eek::eek::eek::eek:

Anaklim ściskam Was oby polepszyło się chłopakom

Karlita PW!!!!A diagnoza ortopedy nie martw się, im wcześniej tym lepiej...a gdzie byliście u ortopedy???

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Ja dzis mam dzien wyjety z zyciorysu-znow migrena mnie dopadla...ale tak dawno juz sie nie meczylam jak dzis....wrrr,co zjem od rana to zaraz poleci ze mnie spowrotem,a lepetyna zaraz mi peknie,tabletki bralam ze dwie,ale co z tego jak tez polecialy....znalazlam w lodowce czopki od wymiotow "Torecan",ale tez cos nie dzialaja...juz 2 godziny ,a ja dalej wymiotuje...wrrr....juz mam dzis dosc,a tu jeszcze zajmój sie Karolina,jak ona spala to i ja kimnelam....ale teraz to juz od 20-stej mnie bedzie meczyc.....
Wiec tyle dzis odemnie............
Nic nie czytalam bo nie dam rady........

Do góry