Hello laydies:-)
my już po spacerku, potem mieliśmy gościa, a teraz Natalka ucina sobie drzemkęczyli mam około 30 minut wolnego, bo tyle u niej trwają drzemki w ciągu dnia
o rany, współczuję, ale dobrze, że jest lepiej, bo to znaczy, że z każdym dniem będzie poprawa
z góry dzięki:-)
nie martw się, ważne że ortopeda ją obejrzał, postawił diagnozę i rozpoczęliście leczenie...wszystko da się jeszcze "wyprostować".no niestety wymaga to nieco wysiłku i kosztów, ale cóż zrobićwagą Gabi się nie martw na zapas...tak jak maltanka pisze - większość zgubi jak zacznie biegać
ja kupiłam w imieniu Natalki...może mało wyszukany, ale praktyczny prezent (jak z kasą krucho to tak się kupuje;-);-))...gorzej tylko, że nie wiem, co swojemu tacie kupić
nie skończyłam pisać posta, a Kluseczek już się obudziłna szczęście na razie nie płacze
my już po spacerku, potem mieliśmy gościa, a teraz Natalka ucina sobie drzemkęczyli mam około 30 minut wolnego, bo tyle u niej trwają drzemki w ciągu dnia
U nas odrobinę lepiej, choć noc znów do tyłu. Co godzinę dawałam Kajowi po łyżeczce wody, jak poszedł do łazienki to usnął na podłodze bo nie miał siły wrócić, dobrze, że nie spałam bo akurat karmiłam, słyszałam jak idzie do łazienki... Sasha koło drugiej obudził się rozpalony na picie i usnął dopiero po czopku. Dziś się nie wyśpię bo mamy wizytę w nowej szkole Kaja i ubezpieczenie samochodu muszę zapłacić bo jutro mi się kończy a ponieważ Hubert jest dopisany tylko do mojego ubezpieczenia nie może załatwić tego za mnie. Dobrze, że obiad wczoraj ugotował.
o rany, współczuję, ale dobrze, że jest lepiej, bo to znaczy, że z każdym dniem będzie poprawa
my kupiliśmy na allegro bo mąż szukał w cmt ale nie mieli .... SUPER SIĘ SPRAWDZA zaraz wyślę Ci namiary na pw
co u nas ??
ja czuję się dobrze o dziwo mnie nie mdli
dzisiaj z Gabi byłam u ortopedy i Pan doktor powiedział że Gabi jest duuuuża i ma duze udka pfff
niestety stópki jej się wykrzywiają na boki przy chodzeniu i .... musieliśmy kupić buty ortopedyczne ... za śliczne to to nie jest .... ale cóż ... jak trzeba to trzeba i 100zł w plecy
do tego dostaliśmy zalecenie basenu!! więc dzisiaj dzwonie i dzwonie na Głęboką i się dodzwonić nie mogę.... pewnie pływają w taki upał heheh jestem ciekawa czy w wakacje są zajęcia ... i kostium ciążowy będę sobie musiała kupić ...
chyba będę musiała tez zapisywać posiłki Gabi ... może za dużo jej daję ?? nie wiem ... muszę pozapisywać wszystko dokładnie i koniec z ciasteczkami
ps czy coś zamawiacie swoim mężom na dzień taty ??
z góry dzięki:-)
nie martw się, ważne że ortopeda ją obejrzał, postawił diagnozę i rozpoczęliście leczenie...wszystko da się jeszcze "wyprostować".no niestety wymaga to nieco wysiłku i kosztów, ale cóż zrobićwagą Gabi się nie martw na zapas...tak jak maltanka pisze - większość zgubi jak zacznie biegać
ja kupiłam w imieniu Natalki...może mało wyszukany, ale praktyczny prezent (jak z kasą krucho to tak się kupuje;-);-))...gorzej tylko, że nie wiem, co swojemu tacie kupić
nie skończyłam pisać posta, a Kluseczek już się obudziłna szczęście na razie nie płacze