reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie wieczorowo:-)
Czytalam Was caly dzien, ale troche zajeta bylam. Bylysmy z J w Plazie, mialam cos do zalatwienie w okolicy, wiec jak moglam nie zajsc:-D Udalo mi sie kupic spodenki dla Julki takie jak Julka Madzienki ma. mam nadzieje Madzienko, ze nie masz nic przeciwko:sorry2: i kilka innych drobiazgów.
Marz fajnie, ze kalosze kupione, nareszcie Mati bedzie mogl swobodnie i bez stresu brodzic w wodzie:tak:
amaconda trzymam kcuki za wizytacje:tak::tak:
synday szkoda, ze placu juz nie ma:-( nie zanosi sie wcale, zeby cos nowego postawili:-(
karlita mocno zacickam kciuki, zeby bolerko doszlo na czas:tak:
madziara przezytalam calego bloga, super masz dzieciaczki i wyobraznie, jutro zabieramy sie z J za stacje metereologiczną :tak: :-D
maltanka ja tez wiem dlaczego :D:D:D a ta reszta to gapy sa zwyczajne :p:p:p
anet bede trzymala kciuki za ten zabieg, a Karolinka bedzie miala dobra opieke, wiec sie nie martw, bo masz wracac szybko do zdrowia!!!
marz moja Julka tez lubi Mateuszka, chyba on cos w sobie ma :):)

Jakos mnie dzisiejszy dzien zmeczyl, nie mam sily ani ochoty na nic. Do jutra dziewczyny:tak:

AAA na Świeta Bozego Narodzenia, byla taka akcja w tym zakladzie fotograficznym co wskazaa Misia, ze za 20 zl robili dziecku sesje świateczna, naprawde fajne fotki :) ale Julka niestety miala wtedy rozyczke :( Czekamy na kolejna, pojdziemy wszystkie razem a Co?? :):)

Ostatnia edycja:
reklama
karlita ale już chyba za późno, bo to trzeba trzy kupony zebrać
marta to przynajmniej w nocy sobie odpoczniesz:tak:
anet trzymam kciuki za operację i szybki powrót do domu:tak:
marz zrobiłam jak na kotlety mielone (tylko ja sama mielę mięso, zazwyczaj łopatkę kupuję,a dzisiaj karkówkę znalazłam i zmieliłam), jajko, bułka tarta, trochę mleka, dodałam też tych jarzynek bez soli, wymieszałam wszystko do foremki i do piekarnika:tak:moja mam robiła też z pieczarkami w środku. Pycha....
sienio to faktycznie się trochę nachodziłyście z J, fajnie że zakupy się udały

ja jeszcze coś poczytam i też zaraz zmykam

hej Laseczki wpadlam sie pochwalic:)bylysmy z mala na szczepieniu( wczoraj) no i: wazymy juz 7200 i mamy 75 cm:)po szczepionce spokoj i cisza- a nawet powiedzialabym ze humor malej diuuuuuzo lepszy... albo wyczula zer odzice sie dogadali jakos w koncu/.//.:szok::-D

a tak poza tym,... czy tu jest jakis zamkniety??? bo chcialam sie z wami czyms podzielic a nie chce by wszyscy mogli to przeczytac...

Madzienka wiem ze jak bedzie glodny to przyjdzie,ale ja nie mam na mysli ze go dokarmian tylko chodzi mi o normalne posilki, np jak je kanapke to ugrzyzie kilka razy i juz zaraz nie chce :-( No nic ale wage i tak musimy kupic.
Jak wczoraj bylam w Biedronce to wzielam sobie ulotke z tymi promocjami i rzeczywiscie sporo ich bedzie.

Sunday nasza pediatra mówiła właśnie o normalnych posiłkach...:tak:a wizyty szatana nie zazdroszczę:dry::dry::dry::dry:

przebrałam go i zrobiliśmy sobie jeszcze spacerek do Biedronki i zapisałam się do fryzjera w końcu:tak::-)

No słyszałam że koło mnie spacerowałaś:-D:-D:-Djak ja moczyłam się w basenie...a kiedy idziesz do fryzjera??tam gdzie Sunday???chwal sie....

Co do spacerku w piątek to ja jestem chętna:tak::tak::tak:Karlita zapraszamy
Kasia jakby nie było super pogody to możemy się gdzieś przejść, żeby Hubcio w końcu Kubusia dostał:-)

Witam,znow nie mam czasu zeby was poczytac
wpadlam powiedziec,ze bede miala jednak ta operacje na przepukline pepkowa,w ta srode ide juz do szpitala.....troche mam pietra....ale najbardziej sie martwie jak sobie dadza rade z Karolcia moja,tu w domu.....eh,bede sie tak stresowac ,az nerwicy sie nabawie....
Pa,spadam,bo ledwo zyje.........

trzymamy kciuki za operację, poważny to zabieg???

Witajcie wieczorowo:-)
Czytalam Was caly dzien, ale troche zajeta bylam. Bylysmy z J w Plazie, mialam cos do zalatwienie w okolicy, wiec jak moglam nie zajsc:-D Udalo mi sie kupic spodenki dla Julki takie jak Julka Madzienki ma. mam nadzieje Madzienko, ze nie masz nic przeciwko:sorry2: i kilka innych drobiazgów.

AAA na Świeta Bozego Narodzenia, byla taka akcja w tym zakladzie fotograficznym co wskazaa Misia, ze za 20 zl robili dziecku sesje świateczna, naprawde fajne fotki :) ale Julka niestety miala wtedy rozyczke :( Czekamy na kolejna, pojdziemy wszystkie razem a Co?? :):)

Sienio pewnie że nie mam nic przeciwko:-p:-p:-p:-p:-pniech się super noszą

A co do zdjęcia to jak najbardziej jestem ZA!!!!

marz zrobiłam jak na kotlety mielone (tylko ja sama mielę mięso, zazwyczaj łopatkę kupuję,a dzisiaj karkówkę znalazłam i zmieliłam), jajko, bułka tarta, trochę mleka, dodałam też tych jarzynek bez soli, wymieszałam wszystko do foremki i do piekarnika:tak:moja mam robiła też z pieczarkami w środku. Pycha....

hmmm brzmi apetycznie

Marz super że zakupy kaloszowe udane!!!!!

Misia i Mandziula aby szczepienia poszły w niepamięć maluchom i żadnych odczynów nie było!!!!

My po baseniku...było super....Jula dzisiaj nabyła nową umiejętność leżenia na pleckach na wodzie :tak::tak::tak:

Karlita najpierw wybierasz model - MODEL UM jest na 48godz a MODEL COAMPS -na 84... ten na 48 jest chyba ciut dokładniejszy... jak klikniesz na niego to wybierasz sobie miejsce gdzie chcesz sprawdzić pogodę :)
Trzymam kciuki oby bolerko dotarło!

anet15 kciukasy zaciśnięte za operację!

sienio ja też z chęcią bym zrobiła sesję dzieciakom... więc proszę jak byś coś o tym słyszała to daj znać :)
No i pochwal się koniecznie jak wyszła stacja :tak::-)

No i nie wiem co jeszcze chciałam napisać...
Jutro zbieram się z rana do bugi na kawusię z dziewczynami a później jadę do mamci...
Do zobaczenia i miłego dnia więc Wam życzę!

Witam :-):-):-)
Ja tylko na chwilkę bo muszę głowę umyć i posprzątać przed wizytacją :tak::tak:
Zajrzę potem a teraz napiszę coś :ninja2::ninja2::ninja2:
Anet trzymam kciuki za operacje, dobrze będzie - zobaczysz :tak::tak::tak:

reklama
witajcie

mataka cieszę się, że się dogadaliście, patrz PW!!!

madzienka super możemy się umówić pospacerować, mam nadzieję, że nam jutro pogoda dopisze i karlita do nas dotrze:-)... PS tak idę do fryzjera tam gdzie syndey na 11 czerwca mam umówionego.

ja na razie z kawką, ale zaraz wybieramy się z młodym do reala na zakupy, mają być mleczka w promocji:tak:

Do góry