reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka uuu noto niezle,mam nadzieje, ze uda Wam sie jakos taniej naprawic! kurcze 6 paczk kupilas,to mialas co niesc :p
anaconda super ciesze sie:):)
marta zabieraj sbie ten deszcz:p
anet bedziemy mocno trzymac kciuki za twoj zabieg i zeby wszystko bylo ok!!

Ja zrobilam pranie i tak je ciagam z szuszarka na balkon z znow do dom, bo nie mam daszku nad balkonem :(
Dziewczyny znacie te osoby zapisane na liste spotkaniową?

reklama
Anaconda super ze wizyta zakonczyla sie takimi informacjami pewnie kamien spadł ci z serca
Anet napewno nie jest ci latwo no i doszła jeszce Gosia gdzie wydawaloby sie ze z jej strony problemu nie bedzie, trzymam kciuki aby to zrozumiala no i szkoda ze nie mozesz liczyc na M ja sobie tego nie wyobrazam. Ale badz dobrej mysli moze jeszcze cie Twoja cora zaskoczy i bedzie wszystko dobrze napewno tak bedzie. A operacja to naprawde powazna obys szybko wrocila do zdrowia
Maltanka ja staram sie nie placic M karta bo wtedy mam stresa ze mnie cofnal bo czasem sprawdzaja a czasem nie. Ga tez jak dorwe moje mleko w dobrej cenie to oczywiscie jest zapas:-)w tych warsztatach tak jest specjalnie nie informuja to zawsze beda mieli niedlugo klienta moj M tez kupuje u szwagra zcesci i sam zmienia badz ma jednego sprawdzoneo chlopaczka ale to nie w firmowym salonie
Mandziula Mataka dorodne te wasze dzieciaczki
Mataka super ze sie dogadalam z mezem ale nie ma tu zadnego watku zamknietego wiec tylko pozastaje PW:no:
Senio czesc naszczescie znam:-Dale powznie mowiac to nie

No i zdarzylismy przed deszczem Mateusz smacznie teraz spi:-)
Bylismy w Bugi planowalam wyjsc dzisiaj wczesniej bo chcialam aby Mateusz wczesniej spal no ale sie nie dało bo przy dobrym towarzystwie czas płynie jak szalony:-D:-D:-D
A my dzisiaj lecimy na szczepienie tez podam po powrocie nasze wymiary a co:-D:-D:-Dno i musze zapytac sie o opinie na temat dodatkoweo sczepienia w przypadku pojsia dziecka w naszym przypadku do złobka chociaz nie wiem czy i tak bede szczepic nie lubie takich dylematów:no::no:

Ostatnia edycja:
my już spowrotem w domku.
u ortopedy wszystko ok, bioderka zdrowe, kontrola za 2 miesiące:tak::tak::tak::tak:
potem zakupy na targu i bezdonke też zaliczyliśmy:tak::tak::tak:
nakarmiłam Mikołaja i wysłaąm chłopaków na dwór, no i zaczeło padać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i młody się nie wyspał bo go grzmoty obudziły:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-( teraz z misiami gada:-D:-D:-D:-D:-D

Anaconda dobrze że nowa właścicielka okazała się spoko:tak::tak::tak:

Madzienka głosiki oddajemy codziennie:tak::tak::tak::tak: tak jak u karlity:tak::tak::tak::tak:

Maltanka to zakupy ci sie udały, a zepsutego autka ne zazdroszczę, w naszym małż dłubał wczoraj cały dzięń i po części musiał rowerem jeźdżić, ale naszczęście działa:tak::tak::tak:

Marta szybko ci kosmetyki przyszły, ja też się zastanawiałm nad zamówieniem ale nigdy ich ne używałam i nie wiem czy dobre:dry::dry::dry:

no własnie co to za nowe osoby na spotkaniu??????

Anaconda super wieści:-)
Madzienka super, że Bugi się udało to co jutro spacerek z rana?
Sienio Hubert zapakował do swojego wózkowego bagażnika:-p, nie było tak strasznie

ja też już pranie wywiesiłam, ale coś się chmurzy, Marta zabieraj te chmury u ciebie i tak już padało dzisiaj:-p

mandziula to dobrze że wszystko w porządku z bioderkami
marta a co to za kosmetyki??

Ostatnia edycja:
Marta PW!!!ale dodam tylko zeby kolejnej wiadomosci nie wysylac ze czosneczek tez XXL!!!
Ja nie wiem o co chodzi z tym:ninja2:czy ja powinnam wtedy gdzies sie udac jaka głupiotka cos jestem:-D:-D:-D
Mandziula dobrze ze z bioderkami wszystko ok i omina Was te pieluchy ortopedyczne:zawstydzona/y:

Maltanka ale wam zaśpiewali cenę za naprawę tego auta, wcale się nie dziwię że mąż sam chce zreperować :szok::szok::szok:
Mandziula super że z bioderkami wszystko w porządku, Maja miała niestety dysplazję i była unieruchomiona 3 m-ce

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry