reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

:ninja2::ninja2::ninja2:co to znaczy?? bo ja czytam was na biezaco, rzadko pisze bo jaakos weny brak, ale co to sa te :ninja2: ??
Tak się wołamy na Grupę Społecznościową Lubelską - taki nasz mały zamknięty świat;-):tak:.
A tak w ogóle to Dzień Dobry.
Olek pewnie już w Parku szaleje.
Posiedzę jeszcze z pół godzinki i do kuchni, bo dziś sam pierogi lepię i szarlotka i 2 miodowniki.

Ostatnia edycja:
reklama
witam porannie
włączyłam wieczorem komputer żeby do was poczytać inie dałam rady:no::no::no: Mikołaj był trochę marudny i byle co sprawiało że zaczynał płakać:eek::eek::eek:, w nocy tez trochę przez sen popłakiwał:-:)-:)-:)-(, ale dziś już rozrabia więc chyba mu przeszło. zaraz wyruszamy na kontrolę do ortopedy:tak::tak::tak: i do pracy musze zajechać napisać wniosek o przedłużenie macierzyńskiego, kurcze ten czas tak leci szybko i zaraz trzeba do pracy wtracać:-:)-:)-:)-(

maltanka oj jestem gapa:tak::tak::tak:, ale już doczytałam co Fornetką:tak::tak::tak:;-);-)

anet trzymam kciuki za operację, napewno będzie dobrze, a z Karolą napewno sobie poradzą:tak::tak::tak::tak:

karlita oby bolerko doszło na czas:tak::tak::tak:

to jeszcze się pchwalę że Mikołaj waży już 5700:tak::tak::tak: i ma 64 cm wzrostu:-D:-D:-D strasznie szybko rośnie:-D:-D:-D, ciekawe po kim:confused::confused::confused::confused:

lece się na wyjazd naszykować
miłego dnia życzę (u mnie troche słoneczka soię pokazało:tak::tak::tak:)

Witam dziewczynki....
Jestem dzis padnieta,a to dopiero 10 godzina....a tez dzis od 6 na nogach,Karolci sie zachcialao wstac wczesniej dzis,pewnie czula ze dzis ze mna zawozi Gosie do szkoly i nie chciala zaspac:-D:-D:-D
Bylam tez rano na przegladzie samochodu,maz mnie wyslam,a ja nie kumata,bo nigdy sama nie bylam....no ale pojechalam(oczywiscie z Karolina,bo tesciowa na targ musiala pilnie :confused:).....cos tam pan posprawdzal,pozagladal,ale nie podbil dowodu,bo jakis wachacz do wymiany i cos tam jeszcze:dry:...wiec mezus bedzie mial co robic dzis jak z pracy wroci,bo przeglad do dzis tylko wazny:sorry2:
Co do mojej operacji,to sama myslalam ze to zagieg kosmetyczny,a tu pan doktor jak zaczal mi wczoraj tlumaczyc z grubsza,co co chodzi,to mi sie wlosy zjezyly na glowie....bo operacja pod pelna narkoza,musza sie w glab brzucha dostac,za do otrzewnej(nie wiem po co,no ale on chyba wie lepiej)....a jeszcze w trakcie operacji moze sie okazac,ze jakas sietke trzeba dla wzmocnienia zalozyc w srodek:szok:,zeby sie znowu brzuszek nie rozszedl....:eek:...no i jak pojde w srode,to w poniedzialek,moze,ale to moze wyjde,jak wszystko bedzie ok.....wiec mam stresa niezlego,no i o Karolcie sie martwie.....bo na meza to nie mam co liczyc,on sie nie nadaje do opieki takiego maluszka,bo nawet pieluchy nie umie zmienic:confused:...a jak Karolcie rodzilam,to Gosie wywiozl do swojej siostry:szok:....wiec widzicie ze sie boje,a tesciowa juz nie mloda,bo 60 ma na karku,a z moja mama nie zostanie panna,bo ja malo widzi i sie boi:sorry2:
A na dokladke Gosia smutna,bo na srode (dzien mamy akurat) mialam zaproszenie do szkoly na przedstawienie z okazji Dnia Matki....a ona jakis wierszyk i piosenke spiewa....eh...tlumaczylam jej wczoraj,ze w domu mi opowie,ale gdze tam bunt miala taki wczoraj,ze hej....moze jeszcze do srody jej minie

Ostatnia edycja:
Karlita oby zakiecik dotarł na czas

karlita mocno zacickam kciuki, zeby bolerko doszlo na czas:tak:

zaciskam kciuki :)
zastanawiam się co z tym moim obrazem pon-wtorek miała byc wysyłka a jeszcze nie przyszedł ;)

dziewczynki w rossmanie będą fajne promocje :)

Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

karlita ale już chyba za późno, bo to trzeba trzy kupony zebrać

ale to do 22 maja więc mam wczorajszy, dzisiejszy i jeszcze piątkowy będę miała to 3 ;)

hej Laseczki wpadlam sie pochwalic:)bylysmy z mala na szczepieniu( wczoraj) no i: wazymy juz 7200 i mamy 75 cm:)po szczepionce spokoj i cisza- a nawet powiedzialabym ze humor malej diuuuuuzo lepszy... albo wyczula zer odzice sie dogadali jakos w koncu/.//.:szok::-D

to super :)
dobra waga i wzrost :-D

Co do spacerku w piątek to ja jestem chętna:tak::tak::tak:Karlita zapraszamy
Kasia jakby nie było super pogody to możemy się gdzieś przejść, żeby Hubcio w końcu Kubusia dostał:-)

jeśli jutro będzie taka pogoda jak dzisiaj to pewnie przed 10tą będę koło Reala :)

Karlita najpierw wybierasz model - MODEL UM jest na 48godz a MODEL COAMPS -na 84... ten na 48 jest chyba ciut dokładniejszy... jak klikniesz na niego to wybierasz sobie miejsce gdzie chcesz sprawdzić pogodę :)
Trzymam kciuki oby bolerko dotarło!

dziękuję za instrukcję :p

witajciemadzienka super możemy się umówić pospacerować, mam nadzieję, że nam jutro pogoda dopisze i karlita do nas dotrze:-)...
patrząc na satelitarną pogodę są duże szanse ze jutro się spotkamy :)

ja na razie z kawką, ale zaraz wybieramy się z młodym do reala na zakupy, mają być mleczka w promocji:tak:
o widzisz to jutro będe miała co robić przed spotkaniem :)

to jeszcze się pchwalę że Mikołaj waży już 5700:tak::tak::tak: i ma 64 cm wzrostu:-D:-D:-D strasznie szybko rośnie:-D:-D:-D, ciekawe po kim:confused::confused::confused::confused:

po listonoszu ;) heheh mój mąż tak mówi jak się pytam "po kim coś tam ma Gabi"

jestem zła bo piękna pogoda a ja tu kukam na tych co sprawdzają kaloryfery mieli być między 8 a 12stą ..... mam nadzieję ze pogoda się utrzyma ....

i płyn do płukania mi się skończył :wściekła/y: a pranie czeka ;-)

mandziula to kawał chłopa z Mikołajka:-):tak:
anet nie martw się Gosia na pewno zrozumie:tak:a teściowa na pewno dobrze zajmie się Karolinką :tak:

my już po zakupach realowych, cały ten real przebudowują i nic nie można znaleźć:sorry: kupiłam mleczko Nan jest w promocji wychodzi po 8,50 za sztukę jak kupuje się 3 szt. no to wzięłam 6, ciekawe czy jeszcze dorzucą, bo tych pudełek to postawili że na palcach jednej ręki można policzyć:sorry::eek: i kupiłam jeszcze małemu bodziaki 3 sztuki:tak: idziemy do kasy mam zamiar płacić a tu pani mi mówi, że nie przyjmie mi karty:eek: bo nie moja, a to była P, no i musiałam iść do bankomatu, ale kolejek na szczęście nie było i obyło się bez problemu. swoją drogą pierszy raz się spotkałam z tym że sprawdzają karty, ale to dobrze:tak:

wracając zaszliśmy do ciucha tego na Żelazowej Woli, ale zaraz się zmyliśmy z tamtąd, bo dzikie tłumy:dry: w końcu dziś czwartek, wzięłam małemu tylko jedną bluzeczkę... przy kasie jakaś dziewczyna przede mną kupiła sobie biustonosz:eek: wiecie co ubrania owszem, ale żeby biustonosz czy majtki używane kupować:szok:

aaa i dzwonił P zacholował dziś autko do serwsu i zweryfikowali co się zepsuło, w tej pompie paliwa co kiedyś już robiliśmy padł jakiś czujnik, powiedzieli, że jak P się zdecyduje zostawić u nich samochód to na środę dopiero będzie gotowy:eek: a zarządali sobie za naprawę 2500 zł:szok::szok::szok:, a najśmieszniejsze jest to, że ostatnio jak robili nam samochód to wiedzieli że ten czujnik padnie bo już ledwo zipiał:sorry: i ani nie wymienili wtedy, ani nie powiedzieli o tym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:koniec końców P zabiera od nich auto po pracy jakieś części zamówił i sam będzie to robił:tak: mam nadzieję, że pogoda dopisze i uda mu się, bo nie wiem co z poniedziałkiem:-:)dry:

ale się rozpisałam znowu nie będzie się wam chciało czytać:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Ja na chwilkę bo do sklepu po resztę składników muszę.
A do mnie już paczka z kosmetykami przyszła a zamawiałam przedwczoraj:tak::cool:.
Też na warsztacie byłam bo coś mi tylne koło obciera i czasem zapiszczy i przy zmianie biegów dziwnie chrobocze.
Tyle dobrego,że na Komunię do Łęcznej nie jadę swoim paliwożernym smokiem tylko Sieną teścia:tak::cool:.
Właśnie się rozpadało na amen:wściekła/y:.
Maltanka aleś poszalała na zakupach:tak::-).

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków bo pomogło :tak::tak::tak: możemy nadal tu mieszkać i czynszu nam nie podniosła :tak::tak:, a tak na marginesie to teraz właścicielka będzie dziewczyna o rok ode mnie starsza tak więc powinnyśmy się dogadać :tak::tak::tak:
Maltanka co ty opowiadasz ze nie będzie chciało nam się czytać :no::no:
A coś się chmurzyć zaczęło, chyba chmury od Marty nadciągają :-p:-p

reklama
Witajcie my po Bugi...jak zwykle było super:-):-):-)zdjęcia tam gdzie zawsze:-)

Maltanka
ufff przeczytałam oby udało się nareperować auto tańszym kosztem i żeby w poniedziałek było sprawne:tak::tak::tak:super że zakupy udane...ach te promocje

Anaconda super że córka jest ok...a widzisz nie taki diabeł straszny!!!!

Karlita
co za promocje w rossmanie...:tak::tak::tak:tzn. na co???

Anet trzymam kciuki za operacje!!!!

Madziula super wymiary Mikołajka!!!:tak::tak::tak:

I PROSIMY O GŁOSIKI:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry