reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

:ninja2::ninja2::ninja2:co to znaczy?? bo ja czytam was na biezaco, rzadko pisze bo jaakos weny brak, ale co to sa te :ninja2: ??
Tak się wołamy na Grupę Społecznościową Lubelską - taki nasz mały zamknięty świat;-):tak:.
A tak w ogóle to Dzień Dobry.
Olek pewnie już w Parku szaleje.
Posiedzę jeszcze z pół godzinki i do kuchni, bo dziś sam pierogi lepię i szarlotka i 2 miodowniki.

Ostatnia edycja:
reklama
witam porannie
włączyłam wieczorem komputer żeby do was poczytać inie dałam rady:no::no::no: Mikołaj był trochę marudny i byle co sprawiało że zaczynał płakać:eek::eek::eek:, w nocy tez trochę przez sen popłakiwał:-:)-:)-:)-(, ale dziś już rozrabia więc chyba mu przeszło. zaraz wyruszamy na kontrolę do ortopedy:tak::tak::tak: i do pracy musze zajechać napisać wniosek o przedłużenie macierzyńskiego, kurcze ten czas tak leci szybko i zaraz trzeba do pracy wtracać:-:)-:)-:)-(

maltanka oj jestem gapa:tak::tak::tak:, ale już doczytałam co Fornetką:tak::tak::tak:;-);-)

anet trzymam kciuki za operację, napewno będzie dobrze, a z Karolą napewno sobie poradzą:tak::tak::tak::tak:

karlita oby bolerko doszło na czas:tak::tak::tak:

to jeszcze się pchwalę że Mikołaj waży już 5700:tak::tak::tak: i ma 64 cm wzrostu:-D:-D:-D strasznie szybko rośnie:-D:-D:-D, ciekawe po kim:confused::confused::confused::confused:

lece się na wyjazd naszykować
miłego dnia życzę (u mnie troche słoneczka soię pokazało:tak::tak::tak:)

Witam dziewczynki....
Jestem dzis padnieta,a to dopiero 10 godzina....a tez dzis od 6 na nogach,Karolci sie zachcialao wstac wczesniej dzis,pewnie czula ze dzis ze mna zawozi Gosie do szkoly i nie chciala zaspac:-D:-D:-D
Bylam tez rano na przegladzie samochodu,maz mnie wyslam,a ja nie kumata,bo nigdy sama nie bylam....no ale pojechalam(oczywiscie z Karolina,bo tesciowa na targ musiala pilnie :confused:).....cos tam pan posprawdzal,pozagladal,ale nie podbil dowodu,bo jakis wachacz do wymiany i cos tam jeszcze:dry:...wiec mezus bedzie mial co robic dzis jak z pracy wroci,bo przeglad do dzis tylko wazny:sorry2:
Co do mojej operacji,to sama myslalam ze to zagieg kosmetyczny,a tu pan doktor jak zaczal mi wczoraj tlumaczyc z grubsza,co co chodzi,to mi sie wlosy zjezyly na glowie....bo operacja pod pelna narkoza,musza sie w glab brzucha dostac,za do otrzewnej(nie wiem po co,no ale on chyba wie lepiej)....a jeszcze w trakcie operacji moze sie okazac,ze jakas sietke trzeba dla wzmocnienia zalozyc w srodek:szok:,zeby sie znowu brzuszek nie rozszedl....:eek:...no i jak pojde w srode,to w poniedzialek,moze,ale to moze wyjde,jak wszystko bedzie ok.....wiec mam stresa niezlego,no i o Karolcie sie martwie.....bo na meza to nie mam co liczyc,on sie nie nadaje do opieki takiego maluszka,bo nawet pieluchy nie umie zmienic:confused:...a jak Karolcie rodzilam,to Gosie wywiozl do swojej siostry:szok:....wiec widzicie ze sie boje,a tesciowa juz nie mloda,bo 60 ma na karku,a z moja mama nie zostanie panna,bo ja malo widzi i sie boi:sorry2:
A na dokladke Gosia smutna,bo na srode (dzien mamy akurat) mialam zaproszenie do szkoly na przedstawienie z okazji Dnia Matki....a ona jakis wierszyk i piosenke spiewa....eh...tlumaczylam jej wczoraj,ze w domu mi opowie,ale gdze tam bunt miala taki wczoraj,ze hej....moze jeszcze do srody jej minie

Ostatnia edycja:
Karlita oby zakiecik dotarł na czas

karlita mocno zacickam kciuki, zeby bolerko doszlo na czas:tak:

zaciskam kciuki :)
zastanawiam się co z tym moim obrazem pon-wtorek miała byc wysyłka a jeszcze nie przyszedł ;)

dziewczynki w rossmanie będą fajne promocje :)

Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

karlita ale już chyba za późno, bo to trzeba trzy kupony zebrać

ale to do 22 maja więc mam wczorajszy, dzisiejszy i jeszcze piątkowy będę miała to 3 ;)

hej Laseczki wpadlam sie pochwalic:)bylysmy z mala na szczepieniu( wczoraj) no i: wazymy juz 7200 i mamy 75 cm:)po szczepionce spokoj i cisza- a nawet powiedzialabym ze humor malej diuuuuuzo lepszy... albo wyczula zer odzice sie dogadali jakos w koncu/.//.:szok::-D

to super :)
dobra waga i wzrost :-D

Co do spacerku w piątek to ja jestem chętna:tak::tak::tak:Karlita zapraszamy
Kasia jakby nie było super pogody to możemy się gdzieś przejść, żeby Hubcio w końcu Kubusia dostał:-)

jeśli jutro będzie taka pogoda jak dzisiaj to pewnie przed 10tą będę koło Reala :)

Karlita najpierw wybierasz model - MODEL UM jest na 48godz a MODEL COAMPS -na 84... ten na 48 jest chyba ciut dokładniejszy... jak klikniesz na niego to wybierasz sobie miejsce gdzie chcesz sprawdzić pogodę :)
Trzymam kciuki oby bolerko dotarło!

dziękuję za instrukcję :p

witajciemadzienka super możemy się umówić pospacerować, mam nadzieję, że nam jutro pogoda dopisze i karlita do nas dotrze:-)...
patrząc na satelitarną pogodę są duże szanse ze jutro się spotkamy :)

ja na razie z kawką, ale zaraz wybieramy się z młodym do reala na zakupy, mają być mleczka w promocji:tak:
o widzisz to jutro będe miała co robić przed spotkaniem :)

to jeszcze się pchwalę że Mikołaj waży już 5700:tak::tak::tak: i ma 64 cm wzrostu:-D:-D:-D strasznie szybko rośnie:-D:-D:-D, ciekawe po kim:confused::confused::confused::confused:

po listonoszu ;) heheh mój mąż tak mówi jak się pytam "po kim coś tam ma Gabi"

jestem zła bo piękna pogoda a ja tu kukam na tych co sprawdzają kaloryfery mieli być między 8 a 12stą ..... mam nadzieję ze pogoda się utrzyma ....

i płyn do płukania mi się skończył :wściekła/y: a pranie czeka ;-)

mandziula to kawał chłopa z Mikołajka:-):tak:
anet nie martw się Gosia na pewno zrozumie:tak:a teściowa na pewno dobrze zajmie się Karolinką :tak:

my już po zakupach realowych, cały ten real przebudowują i nic nie można znaleźć:sorry: kupiłam mleczko Nan jest w promocji wychodzi po 8,50 za sztukę jak kupuje się 3 szt. no to wzięłam 6, ciekawe czy jeszcze dorzucą, bo tych pudełek to postawili że na palcach jednej ręki można policzyć:sorry::eek: i kupiłam jeszcze małemu bodziaki 3 sztuki:tak: idziemy do kasy mam zamiar płacić a tu pani mi mówi, że nie przyjmie mi karty:eek: bo nie moja, a to była P, no i musiałam iść do bankomatu, ale kolejek na szczęście nie było i obyło się bez problemu. swoją drogą pierszy raz się spotkałam z tym że sprawdzają karty, ale to dobrze:tak:

wracając zaszliśmy do ciucha tego na Żelazowej Woli, ale zaraz się zmyliśmy z tamtąd, bo dzikie tłumy:dry: w końcu dziś czwartek, wzięłam małemu tylko jedną bluzeczkę... przy kasie jakaś dziewczyna przede mną kupiła sobie biustonosz:eek: wiecie co ubrania owszem, ale żeby biustonosz czy majtki używane kupować:szok:

aaa i dzwonił P zacholował dziś autko do serwsu i zweryfikowali co się zepsuło, w tej pompie paliwa co kiedyś już robiliśmy padł jakiś czujnik, powiedzieli, że jak P się zdecyduje zostawić u nich samochód to na środę dopiero będzie gotowy:eek: a zarządali sobie za naprawę 2500 zł:szok::szok::szok:, a najśmieszniejsze jest to, że ostatnio jak robili nam samochód to wiedzieli że ten czujnik padnie bo już ledwo zipiał:sorry: i ani nie wymienili wtedy, ani nie powiedzieli o tym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:koniec końców P zabiera od nich auto po pracy jakieś części zamówił i sam będzie to robił:tak: mam nadzieję, że pogoda dopisze i uda mu się, bo nie wiem co z poniedziałkiem:-:)dry:

ale się rozpisałam znowu nie będzie się wam chciało czytać:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Ja na chwilkę bo do sklepu po resztę składników muszę.
A do mnie już paczka z kosmetykami przyszła a zamawiałam przedwczoraj:tak::cool:.
Też na warsztacie byłam bo coś mi tylne koło obciera i czasem zapiszczy i przy zmianie biegów dziwnie chrobocze.
Tyle dobrego,że na Komunię do Łęcznej nie jadę swoim paliwożernym smokiem tylko Sieną teścia:tak::cool:.
Właśnie się rozpadało na amen:wściekła/y:.
Maltanka aleś poszalała na zakupach:tak::-).

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków bo pomogło :tak::tak::tak: możemy nadal tu mieszkać i czynszu nam nie podniosła :tak::tak:, a tak na marginesie to teraz właścicielka będzie dziewczyna o rok ode mnie starsza tak więc powinnyśmy się dogadać :tak::tak::tak:
Maltanka co ty opowiadasz ze nie będzie chciało nam się czytać :no::no:
A coś się chmurzyć zaczęło, chyba chmury od Marty nadciągają :-p:-p

reklama
Witajcie my po Bugi...jak zwykle było super:-):-):-)zdjęcia tam gdzie zawsze:-)

Maltanka
ufff przeczytałam oby udało się nareperować auto tańszym kosztem i żeby w poniedziałek było sprawne:tak::tak::tak:super że zakupy udane...ach te promocje

Anaconda super że córka jest ok...a widzisz nie taki diabeł straszny!!!!

Karlita
co za promocje w rossmanie...:tak::tak::tak:tzn. na co???

Anet trzymam kciuki za operacje!!!!

Madziula super wymiary Mikołajka!!!:tak::tak::tak:

I PROSIMY O GŁOSIKI:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry