reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

kainkas super Hania spaceruje już,gratulujemy!
maltanka mi drożdże nigdy nie wyrastają jak mam @. Podziwiam Cię za upór:tak:
mamajoanna a jaki lekarz prowadzi Ci ciąże?
sienio to niezłe "buty" z tą stokrotką. Zacząć by trzeba było od zmiany tego ochroniarza,miałam z nim niemiłe przejścia.:baffled:
anet15 mam nadzieję że zmiana lekarza szybko przyniesie rezultat w leczeniu Karolinki.Tymczasem życzę zdrówka dla malutkiej.
madzienka a jak tam mąż się czuje? Miał to operację dzisiaj?
Kubuś śpi już od 19, obejrzałam serialek, pranie w miedzy czasie uprałam, pozmywałam naczynka i oglądam tv. Miłego wieczorka

reklama
a ile się mozna gaić na okno czy drzwi (mamy takie z wąskimi szybkami i z ciemnego drewna i małemu to się strasznie odoba, chyba ze zwględu na kontrasty)

mandziula ja pamiętam, że Hubert też tak lubił na takie kontrastowe barwy się przyglądać.

:-D a mi się właśnie kończy, no ale następne wyrosły:-D

a ja zmykam spać

dobrej nocki

To jeszcze raz ja:tak::tak::tak:

P juz po operacji teraz przed nami długa rehabilitacja...kolano naprawione tak twierdzą lekarze:tak::tak::tak:

Maltanka my mamy podobnie z Jula w dzień/wieczorem mleka nie ruszy, a nad ranem wsuwa cała butlę...mam wrażenie że przez sen:-D:-D:-D:-D

Mandziula Mikołaj boski CHCE WIECEJ!!!!!

A o której stokrotce piszecie????:confused::confused::confused:

sienio to niezłe "buty" z tą stokrotką. Zacząć by trzeba było od zmiany tego ochroniarza,miałam z nim niemiłe przejścia.:baffled:
anet15 mam nadzieję że zmiana lekarza szybko przyniesie rezultat w leczeniu Karolinki.Tymczasem życzę zdrówka dla malutkiej.
Kubuś śpi już od 19, obejrzałam serialek, pranie w miedzy czasie uprałam, pozmywałam naczynka i oglądam tv. Miłego wieczorka
:-D:-D:-D uśmialam sie z drożdzy :-Dna jakieś inteligentne chyba trafiasz, ze zawsze ten moment wyczują:happy2:
Chodziło Ci o tego "wyczesanego" Romana?:-D:-D Ja tez mialam do niego "ale" zawsze nam sie z P wydawalo, ze nas śledzi:-D

P juz po operacji teraz przed nami długa rehabilitacja...kolano naprawione tak twierdzą lekarze:tak::tak::tak:

Maltanka my mamy podobnie z Jula w dzień/wieczorem mleka nie ruszy, a nad ranem wsuwa cała butlę...mam wrażenie że przez sen:-D:-D:-D:-D

Mandziula Mikołaj boski CHCE WIECEJ!!!!!

A o której stokrotce piszecie????:confused::confused::confused:
Mówimy o Stokrotce na Willowej :happy2: Dobrze, ze kolano jak nowe, to prawda rechabilitacja będzie długa, mo kolega ze studiów, kiedyś miał coś podobnego, ale ogólnie byl zadowolony z wyników. Mam nadzieję, ze bedziesz miala kogos do pomocy na poczatku.

Naprawde na Willowej??Mi zawsze podobal sie ten sklep, obokmieszkaja moi teściowie i uwielbiam pieczywo z tej stokrotki:tak::tak::tak:

Rahabilitacje P ma najpierw w szpitalu pozniej z NFZ :tak::tak::tak:

Naprawde na Willowej??Mi zawsze podobal sie ten sklep, obokmieszkaja moi teściowie i uwielbiam pieczywo z tej stokrotki:tak::tak::tak:

Rahabilitacje P ma najpierw w szpitalu pozniej z NFZ :tak::tak::tak:
Przestraszyłam sie, ze napiszesz, ze tam ochroniarzem jest Twój brat albo inny znajomy:-D
Trzeba przyznac, ze wybór pieczywa maja dosc duży, lubie chlebek tam kupowac, teraz mam faze na taki słonecznikowy:happy2:, ale pączki i drozdzówki...tragedia:sorry2:
Zdrówka dla męża, niech wraca szybko, bo Jula napewno tęskni:blink:
Miłej nocki życzę

moją siążę prowadzi dr Paweł Milart, z którego jestem bardzo zadowolona, mam tylko jeden mały problemik, tzn nie wiem czy można to nazwać problemikiem: z rozmów z innymi ciężarówkami wynika, że większość ma zlecane badania bakteriologiczne na paciorkowca; ja nie miałam takich badań i pytałam lekarza to powiedział że nie zleca ich standrtowo ale jak chce to mogę sobie zrobić i w sumie nie wiem czy je robić czy nie, z jednej strony to nie są jakieś kosztowne badania i dla spokoju duszy może powinnam je wykonać, ale z drugiej strony nie chce mi się robić jakis kolejnych może nie potrzebnych badań
macie jakieś własne zdanie w tym temacie?

Witam z rana :-):-):-)
Wczoraj już nie zajrzałam bo przed wieczorem przyszli do nas znajomi, ja oczywiście nie mam nic przeciwko ale siedzieli do godz.23 :szok::szok: - jak dla mnie to przegięcie bo my dużego domu nie mamy żeby po nocach się gościć, Maja zaczęła płakać i bezczelnie pytać na głos kiedy oni pójdą bo ona chce spać, więc ją umyłam i położyłam do łóżka a oni jak gdyby nic dalej siedzieli :baffled::baffled: Ta dziewczyna jest teraz w 6-tym m-cu ciąży i powinna się chyba domyśleć że pora wcacać ale gdzie tam, na cały głos chichi chichi, dziecko za ścianą próbowało zasnąć ale nie mogło bo nie przyzwyczajone do takiego harmidru, ach wkurzyli mnie i tyle, a najlepsze że to nie pierwszy raz tyle siedzieli u nas :baffled::baffled:

Video - TinyPic - bezpłatny hosting obraz :))

ANACONDA MOŻE NIE BEDZIE ZLE Z TYM MIESZKANIEM, ZAPYTAJ WŁAŚCICIELKI ( sorki za caps lock) co jej córka zamierza, a jak nie moze znajdziecie cos fajniejszego, lepszego:) wiesz jek Bóg zamyka drzwi, to otwiera okno:))

Śliczna córeczka :tak::tak::tak:
I bardzo podoba mi się twoje motto , muszę go zapamiętać :tak::tak::tak:

Zakiupiłam sobie skladniki do diety i jutro będę próbować :happy2:

No to powodzenia, ja już czwarty dzień diety zaczynam :tak::tak::tak:

My wlasnie zmienilismy lekarza bo ten poprzedni doprowadzil do takiego stanu,no i teraz ciezko ja wyleczyc.....:baffled:

Czasem warto zmienić bo jednak lekarz lekarzowi nie równy :tak::tak::tak:

a mi mały znowu nie wypił mleka na wieczór:wściekła/y: nosz normalnie coś mnie trafi niedługo. Dałam mu wcześniej jednego biszkopta, no ale przecież tym się nie najadł. Poszedł spać bez kolacji, dopiero rano śniadanie będzie. A najdziwniejsze jest to, że rano wypija mi cała butlę tego samego mleka:baffled: więc o co mu chodzi:confused:

Może on się najada przez cały dzień i dlatego kolacji nie chce :baffled::baffled:

a w dodatku dzisiaj cały dzień pradu nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj to współczuję braku prądu. Jak mieszkałam u teściowej to też takie niespodzianki nieraz były :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To super że kolano naprawione i oby rehabilitacja szybko przyniosła rezultaty :tak::tak::tak:

Hej laski:tak::tak:
Wstałam już jakiś czas temu, ale jakoś tak dziwnie...głowa ciąży...od paru dni zresztą, niby nie ból...ale jakbym za długo spała w zbyt gorącym pomieszczeniu (a wywietrzone i zakręcone grzejniki):dry:....zresztą ostatnio wstaję wcześniej niż to u mnie bywało...dziwne:sorry2:

moją siążę prowadzi dr Paweł Milart, z którego jestem bardzo zadowolona, mam tylko jeden mały problemik, tzn nie wiem czy można to nazwać problemikiem: z rozmów z innymi ciężarówkami wynika, że większość ma zlecane badania bakteriologiczne na paciorkowca; ja nie miałam takich badań i pytałam lekarza to powiedział że nie zleca ich standrtowo ale jak chce to mogę sobie zrobić i w sumie nie wiem czy je robić czy nie, z jednej strony to nie są jakieś kosztowne badania i dla spokoju duszy może powinnam je wykonać, ale z drugiej strony nie chce mi się robić jakis kolejnych może nie potrzebnych badań
macie jakieś własne zdanie w tym temacie?

Ja też nie miałam i nie będę robić....skoro lekarz nie zaleca, to nie będę wychodzić przed szereg:tak:...jak wcześniej czytałam fora, gdzie dziewczyny pisały, jakie miały badania (i jak często usg), analizowały wyniki to też się nakręcałam i panikowałam...aż w końcu mąż mnie opiep... i chyba miał rację.....lekarze wiadomo są różni...poradzić się więc na forum nie zaszkodzi, ale nie tak, by (jak widziałam, że niektóre piszą) odstawić leki bez konsultacji, bo innym inni lekarze tak zalecili:szok: jak się ma wątpliwości można pójść zapytać innego lekarza....ale skoro mamy lekarzy pracujących w szpitalu, to chyba znają oni praktykę szpitala, wiedzą co jest potrzebne itd.

No to świetnie, gratulacje udanego zabiegu, bardzo się cieszę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-) rehabilitacja wprawdzie będzie uciążliwa i żmudna...ale szybko o niej zapomnicie;-)

dziewczyny piszecie o porodach a mi sie wydaje że ja to już tak dawno rodziłam a jeszcze miesiąc nie minął:-D:-D:-D
a w dodatku dzisiaj cały dzień pradu nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

heheh....to znaczy, że poród nie jest tak traumatycznym przeżyciem jak niektórzy straszą, skoro tak szybko się o tym zapomina;-);-);-)
ojej,współczuję z prądem....u rodziców "na wsi"(wieś to dawno nie jest, ale poza granicami administracyjnymi Lublina) często nie ma prądu...czasem godzina, dwie, a czasem pół dnia....utrudnienie straszne.......nie wspominając o lodówce itp.:wściekła/y:

reklama
ja tez się witam:tak::tak:

Madzienka
super że juz po operacji i że się udała, teraz trzymamy kciuki za rechabilitację

mamajoanna z tymi badaniami to tak jak misia pisała co lekarz to inne zalecenia, ja jak trafiłam do szpitala to nikt nie pytal o wyniki badań tylko chcieli grupe krwi, sami zrobili wymazz szyjni i tyle

misia co do porodu to dla mnie nie było to aż tak traumatyczne przeżycie jak opisywały koleżanki, co prawda bolało, ale da się to przezyć, a o bólu zapomniałam jak tylko zobaczyłam Mikołaja, jak leżał taki paskudek na moim brzuszku, cudowna chwila, nic innego się już nie liczy:no::no:

ja ululałam moją bestyję i mam chwilkę czasu dla siebie:tak::-):-)

Do góry