reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ach jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania. Następne zdecydowanie poprosimy gdzieś w centrum, nasze ostatnie było pod plazą i poszłyśmy na spacer do parku.
Marta aluśka kiedy ono było w sierpniu we wrześniu???? Jakoś nie mogę sobie przypomnieć. :-p
A tak swoją drogą to szkoda, że solange znowu gdzieś przepadła i że anaklim się nie pokazuje. :-(
Fogia,spotkanie bylo w sierpniu,po 25 gdzies,pamietam bo ja juz po porodzie bylam...he,he....:-D...mnie to juz drugie ominelo,mam jednak nadzieje ze was kiedys poznam osobiscie:tak:;-)
A to nasz sobotni kulig
Super atrakcje taki kulig,fotki fajowe....
Na północnym?
Sunday,dworzec Polnocny PKP...a ulica Gospodarcza,kolo Hutniczej...:tak:

Witam,dzis znow z rana czasu nie mialam zeby kompa wlaczyc:crazy:
Dzien jakos zlecial,mezowi juz lepiej,bo goraczka spadla.....dzieki za troske,kochane;-)
Za to Gosia dzis strasznie marudna,jesc nie chciala obiadu(bo kotlety nie dobre) i musialam jej jajko sadzone robic:-p bo wyla z pol godziny:szok:
Karolinka za to jakas grzeczna(odpukac zeby nie zapeszyc:laugh2:)...bawi sie ladnie sama,na podlodze na kocyku,nawet dzis pare razy przekrecila sie z plecow na brzuszek:tak:,bo z brzuszka na plecki to juz dawno potrafi.......

reklama
Witajcie
sunday z tego co wiem to czesci do odkurzaczy mozna kupic w takim sklepie na Biernackiego:tak:
maltanko wiem wiem, nawet bylam w "waszym" cichu, ale wszystko już bylo przebrane :sorry:.Mam jakis sentyment do tego osiedla;-)
My bylysmy na spacerku, całkiem przyjemnie:tak:dziś i to sloneczko hmmm... czekamy na wiosnę :tak:

cześć dziewczyny witam sie popołudniowo
ja juz po obiadku i spacerku. ale sie zmachałam spacer w moim stanie i przy takich zaspach na chodniku to nie lada wyczyn, ale wiem ze dla dzieci to też wyczyn.
madzienka Julcia w tym różowym wygląda cudnie jak cukiereczek do schrupania.
marz ale masz chłopaka, nic a nic sie nie boi a jaki zadowolony, pozazdrościć.

Dziewczyny czy kiedyś pobierałyście wymaz na owsiki dziecku?Nie wiecie moze czym to mam zrobic? Mam skierowanie na krew, mocz kał, i wlasnie na wymaz na owsiki,ale bylam w trzech aptekach i nie maja tego nigdzie!Musze chyba znowu pojsc do przychopdni w godzinach jak jest czynne laboratorium moze oni to po prostu maja tam na miejscu!:eek::sorry:

Karolinka za to jakas grzeczna(odpukac zeby nie zapeszyc:laugh2:)...bawi sie ladnie sama,na podlodze na kocyku,nawet dzis pare razy przekrecila sie z plecow na brzuszek:tak:,bo z brzuszka na plecki to juz dawno potrafi.......

hehe mój to odwrotnie z pleców na brzuszek najpierw umiał, a z brzuszka na plecki później:-)

Witam Ja jestem z Lublina a dokładnie z okolic i jestem nowa na forum witam was dziewczyny.

witamy, witamy:-) powiedz nam coś więcej o sobie:tak:

a mojemu małemu coś się odwidziało i zjadł mi całego gołąbka dzisiaj na obiad:eek::-) zaraz kąpanko i spanie.

sundey ja nie pomogę, nie mieliśmy takich badań nigdy.

reklama
Dziewczyny czy kiedyś pobierałyście wymaz na owsiki dziecku?Nie wiecie moze czym to mam zrobic? Mam skierowanie na krew, mocz kał, i wlasnie na wymaz na owsiki,ale bylam w trzech aptekach i nie maja tego nigdzie!Musze chyba znowu pojsc do przychopdni w godzinach jak jest czynne laboratorium moze oni to po prostu maja tam na miejscu!:eek::sorry:

Ja niestety nie pomogę:no::no::no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-(

Witam nową mamusię!!!!!

Do góry