reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, my już po spacerku, na dworze cudnie Jula wytarzłą sie znowu w sniegu i musialysmy wracac do domu bo snieg byl wszedzie:-D:-D:-D:-D:-D

Jest tak slicznie bialo, snieg taki czysciutki, no moze z wyjatkiem sikow i kup psich:sorry::sorry::sorry::sorry:

Co do spotkania to bylo super, dwoma łapkami podpisuje się pod słowami Anacondy...i nie ukrywam że czułam niedosyt:eek::eek::eek::eek:

Sunday są takie badania na poziom wapnia zobacz w Luxmedzie
http://laboratoriumluxmed.pl/catalog/read/offer/35399

a oto my na spacerku

Ostatnia edycja:
reklama
Madzienka dzieki,w razie co to pojedziemy do luxmedu-jak tu mi nie da skierowania.

Fotki fantastyczne!!!:tak::-)

Witajcie, my już po spacerku, na dworze cudnie Jula wytarzłą sie znowu w sniegu i musialysmy wracac do domu bo snieg byl wszedzie:-D:-D:-D:-D:-D

Jest tak slicznie bialo, snieg taki czysciutki, no moze z wyjatkiem sikow i kup psich:sorry::sorry::sorry::sorry:

Co do spotkania to bylo super, dwoma łapkami podpisuje się pod słowami Anacondy...i nie ukrywam że czułam niedosyt:eek::eek::eek::eek:

Sunday są takie badania na poziom wapnia zobacz w Luxmedzie
http://laboratoriumluxmed.pl/catalog/read/offer/35399

a oto my na spacerku

Super fotki!!!!!! Super Julka wygląda na tym śniegu!!!!!:tak::tak::tak::tak:

Witam
Ja już z zakupów wróciłam i udało się kupić rurę do odkurzacza (pękła mi) a już myślałam że nowy odkurzacz przyjdzie mi kupować:sorry2::sorry2:
Magda super Juleczka wygląda w tym śnieżku:tak::tak::tak:
Sundey jak się martwisz to zrób morfologię no i Madzienka wynalazła ci te badania na poziom wapnia:tak::tak::tak:
Fornetka spaceruj spaceruj bo pogoda dzisiaj piękna, tylko załóż jakieś dobre buty bo fakt chodzi się okropnie po tym śniegu:tak::tak::tak:

A kiedy przestal pic mleko Twoj synek? Ja dzisiaj ide do lekarza na kontrole,bo caly czas ten okropny katar ostatnio dolaczyl sie tez kaszel. :-( I zapytam sie o te badania, jesli sa to wezme skierowanie, a jak nie to zwykla morfologie dla kontroli zrobie!:tak:
sunday, przestał pić Nutramigen chyba przed 2 urodzinami bo doktorka stwierdziła, że jest już na nie za duży. daj znać jak wyszły te badania i co ewentualnie powiedział lekarz.

Madzieńka
mogę jedynie podpisać się pod słowami dziewczyn. Julcia w śniegu po prostu prześliczna. W tej różowej czapeczce normalnie powalająca.

Ach jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania. Następne zdecydowanie poprosimy gdzieś w centrum, nasze ostatnie było pod plazą i poszłyśmy na spacer do parku.
Marta aluśka kiedy ono było w sierpniu we wrześniu???? Jakoś nie mogę sobie przypomnieć. :-p
A tak swoją drogą to szkoda, że solange znowu gdzieś przepadła i że anaklim się nie pokazuje. :-(

Witam
Ja już z zakupów wróciłam i udało się kupić rurę do odkurzacza (pękła mi) a już myślałam że nowy odkurzacz przyjdzie mi kupować:sorry2::sorry2:

Sundey jak się martwisz to zrób morfologię no i Madzienka wynalazła ci te badania na poziom wapnia:tak::tak::tak:

Mi tez rura pekła i to w dwoch miejscach!Masakra,bo odkurzacz dobry jest, ojciec byl w rura gdziesz w sklepie,ale nie mieli,cos podobno na lsmach jest jakis taki skle z serwisem.

Wlasnie tak zrobie-morfolegie w razie co tylko jak nie da skierowania na ten wapn.

sunday, przestał pić Nutramigen chyba przed 2 urodzinami bo doktorka stwierdziła, że jest już na nie za duży. daj znać jak wyszły te badania i co ewentualnie powiedział lekarz.

Dam dam, wizyte mam na 16.45.

Mi tez rura pekła i to w dwoch miejscach!Masakra,bo odkurzacz dobry jest, ojciec byl w rura gdziesz w sklepie,ale nie mieli,cos podobno na lsmach jest jakis taki skle z serwisem.

Na północnym jest super sklep z wszystkimi częściami do agd, nigdzie nie znajdziesz a tam jest, to jest prawie na wprost WORD-u:tak::tak::tak:

Wlasnie tak zrobie-morfolegie w razie co tylko jak nie da skierowania na ten wapn.

Dam dam, wizyte mam na 16.45.

Jeśli odkurzacz zelmer (nie wiem, czy inne też, ale chyba tak) to ten serwis jest na Grażyny...nie pamiętam dokładnie ile, ale na rogu Grażyny i Pana Tadeusza:tak:

Sunday koniecznie daj znac co powizycie i nie martw sie na zapas
Madzienka Jula jest bardzo słodziutka a w polaczeniu z tym sniegiem to juz wogole, mój mały tez uwielbia snieg i wchodzi w najwieksze zaspy:-)

My juz w domku mialam dzisiaj nie isc na spacer ale jak zobaczylam te sloneczko to sie nie moglam powstrzymac. Na dworze jest super tylko nie wszedzie dobrze poodsniezane i troche chwilami ciezko sie idzie.

A to nasz sobotni kulig

reklama
Na północnym jest super sklep z wszystkimi częściami do agd, nigdzie nie znajdziesz a tam jest, to jest prawie na wprost WORD-u:tak::tak::tak:

Na północnym?

Jeśli odkurzacz zelmer (nie wiem, czy inne też, ale chyba tak) to ten serwis jest na Grażyny...nie pamiętam dokładnie ile, ale na rogu Grażyny i Pana Tadeusza:tak:

Odkurzacz LG,a tak to wlasnie jest gdzies na Grazyny podobno, trzeba bedzie tam zajechac. bo na dluzsza mete z posklejana rura to nie da rady.

marz21super niunio!A gdzie byliście na kuligu???:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry