reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam:-):-):-)
Niestety Maja chora:szok::szok: Obudziła się w nocy z płaczem że ją uszko boli, myśleliśmy z mężem że sobie podwinęła i dlatego ale wcale nie chciała się uspokoić no i podałam jej nurofen, dopiero po nim po jakimś czasie zasnęła, no a teraz patrzyłam jej głowę (bo jeszcze śpi) no i ma gorączkę i kurcze martwię się że znowu zapalenie ucha złapała :-:)-:)-( Mus do lekarza biec ale dopiero po południu bo teraz jest ta beznadziejna pediatra, do której nie chcę iść :no::no::no:

Dziewczyny czy kiedyś pobierałyście wymaz na owsiki dziecku?Nie wiecie moze czym to mam zrobic? Mam skierowanie na krew, mocz kał, i wlasnie na wymaz na owsiki,ale bylam w trzech aptekach i nie maja tego nigdzie!Musze chyba znowu pojsc do przychopdni w godzinach jak jest czynne laboratorium moze oni to po prostu maja tam na miejscu!:eek::sorry:

Nie wiem czy to o to ci chodzi bo kiedyś czytałam że przykleja się dziecku taki jakby plaster do pupy i potem go odkleja i tam ponoć mają być larwy czy same owsiki:sorry::sorry: A z próbki kału nie mogą sprawdzić obecności owsików?

reklama
Niestety Maja chora:szok::szok: Obudziła się w nocy z płaczem że ją uszko boli, myśleliśmy z mężem że sobie podwinęła i dlatego ale wcale nie chciała się uspokoić no i podałam jej nurofen, dopiero po nim po jakimś czasie zasnęła, no a teraz patrzyłam jej głowę (bo jeszcze śpi) no i ma gorączkę i kurcze martwię się że znowu zapalenie ucha złapała :-:)-:)-( Mus do lekarza biec ale dopiero po południu bo teraz jest ta beznadziejna pediatra, do której nie chcę iść :no::no::no:

Oj biadactwo! Jak juz miala kiedy zapalenie ucha to pewnie sie nawrocilo, mojego barata dzieciak to przez kilka lat mial co chwile klopoty z uszami!:-( Zanim dotrzesz go lekarza to wlasnie podawaj jej na zbicie goraczki i jakos wytrzymacie, a i tak pewnie skonczy sie na antybiotyku.:-(

[/QUOTE]Nie wiem czy to o to ci chodzi bo kiedyś czytałam że przykleja się dziecku taki jakby plaster do pupy i potem go odkleja i tam ponoć mają być larwy czy same owsiki:sorry::sorry: A z próbki kału nie mogą sprawdzić obecności owsików?[/QUOTE]

Wlasnie podobno w kale nie ma owsików tylko na pupie, cos udalo mi sie znalesc w necie na temat plasterkow i jakiegos szkielka musze sie przejsc do przychodni to moze mi dadza.:eek:

Witam mieszkam w Nierdzwicy Duzej a pochodze z Lublina jestem mamą dwójki chłopcow Kuba 7 lat Maciej 10 miesięcy mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do swojego grona

witam się cieplutko
ja już po śniadanku i nawet dzisiaj kawusia na dodatek. Jestem strasznie niewyspana i bolą mnie biodra jak tak dalej pójdzie to zacznę sypiać na siedząco.
Anaconda to nie dobrze, szkoda Maji.
Kasia witaj.
Pogoda kijowa a już było tak pięknie ale i tak zzamierzam sie wybrać na spacer, bąbla trochę dotlenie i siebie przy okazji.

No niestety Maja we wrześniu miała zapalenie ucha, ja jako dziecko też często na to cierpiałam i najgorsze właśnie to że raczej bez antybiotyku się nie obędzie a szkoda bo ja z tych anty-antybiotykowych:no::no:
Witam nową mamusię i zapraszam do pisania:tak::tak::tak:

Trzeba od czasu do czasu coś odświeżyć!;-)

Witam sie dzisiaj jako pierwsza! Chyba wszystkie pospaly?!:tak: Znowu pogorszenie pogody i sennie jest!Wczoraj było tak pięknie,chciało się spacerowac i spacerować a dzisiaj znowu ponuro!:eek::sorry:
Ja musze dzisiaj sterte prania uprasowac bo krzesło krzyczy o pomoc-aby to zdjąć!;-)
Sunday,ja wczoraj mialam podobna robote,tylko ze z prania rzucalam na wersalke w drugim pokoju,(tu nikt nie spi) a wczoaj przyjechala meza siorki corka na ferie ,no i trzeba bylo uprzatnac,bo spac nie miala by gdzie.....:laugh2:...a bylo tego z calego tygodnia,albo i lepiej:szok:
Anaconda, wspolczuje serdecznie....moja tez mi tak na ucho czesto chorowala,ale kiedys zrobilismy badanie w kierunku trzeciego migdalka i byl sporo przerosniety(musielismy usunac),no i byle katar,czy jakas infekcja,to zaraz ucho nam atakowalo....a teraz,choruje,bo nie powiem ze nie,ale z uchem mamy spokój

Witam mieszkam w Nierdzwicy Duzej a pochodze z Lublina jestem mamą dwójki chłopcow Kuba 7 lat Maciej 10 miesięcy mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do swojego grona
Pewnie ze przyjmiemy:-D;-)

A teraz witajcie.....
Ja tylko na chwile,bo zaraz zabieram sie za lepienie pierozkow ruskich....mala zasnela,ale to pewnie na chwile...moze kawe zdaze wypic:laugh2:
Mezusiowi juz od tylka odlazlo,bo juz po domu sie szweda i nawet klocic sie dzis zacza ze mna.....wrrr....stwierdzil ze ciaza mi mozg wyzarla :szok:....no ladne podziekowanie uslyszalam za to ze go dogladalam w chorobie....:-(

Witajcie

przyjmiemy, przyjmiemy:tak:

Mezusiowi juz od tylka odlazlo,bo juz po domu sie szweda i nawet klocic sie dzis zacza ze mna.....wrrr....stwierdzil ze ciaza mi mozg wyzarla :szok:....no ladne podziekowanie uslyszalam za to ze go dogladalam w chorobie....:-(

:szok::szok: anet olej go dzisiaj za to i niech on robi obiad i sprząta:happy:
ja wczoraj też się wkurzyłam na swojego:crazy:

anaconda to nie dobrze, mam nadzieję, że szybko przejdzie Majeczce.

ja zaraz wezmę małego troszkę na sanki, niech się przewietrzy przed spaniem.

bo faceci to są tacy wyrozumiali ze szok, popieram dziewczyny olej go i trzymaj na dystans, zaraz mu przejdzie i nie zapomnij ze jak nie przeprosi to dalej trzymaj go na dystans.

reklama
Witajcie!!!
Ja później niż wy, ale pospałam w końcu, bo w nocy się nie dało...ból brzucha,,,,chyba wczoraj zjadłam coś nie tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:heheh dobrze, że do pracy nie trzeba wstawać;-);-);-)

Ojej, współczuję, biedna Majeczka:-:)-:)-:)-(
Anet no ładnie się mąż odwdzięczył:szok::szok::szok:

Do góry