anaconda27
styczniówka2006
Witam:-):-):-)
Niestety Maja chora
Obudziła się w nocy z płaczem że ją uszko boli, myśleliśmy z mężem że sobie podwinęła i dlatego ale wcale nie chciała się uspokoić no i podałam jej nurofen, dopiero po nim po jakimś czasie zasnęła, no a teraz patrzyłam jej głowę (bo jeszcze śpi) no i ma gorączkę i kurcze martwię się że znowu zapalenie ucha złapała :-
-
-( Mus do lekarza biec ale dopiero po południu bo teraz jest ta beznadziejna pediatra, do której nie chcę iść 

Nie wiem czy to o to ci chodzi bo kiedyś czytałam że przykleja się dziecku taki jakby plaster do pupy i potem go odkleja i tam ponoć mają być larwy czy same owsiki
A z próbki kału nie mogą sprawdzić obecności owsików?
Niestety Maja chora

Dziewczyny czy kiedyś pobierałyście wymaz na owsiki dziecku?Nie wiecie moze czym to mam zrobic? Mam skierowanie na krew, mocz kał, i wlasnie na wymaz na owsiki,ale bylam w trzech aptekach i nie maja tego nigdzie!Musze chyba znowu pojsc do przychopdni w godzinach jak jest czynne laboratorium moze oni to po prostu maja tam na miejscu!![]()
Nie wiem czy to o to ci chodzi bo kiedyś czytałam że przykleja się dziecku taki jakby plaster do pupy i potem go odkleja i tam ponoć mają być larwy czy same owsiki