reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Kalendarze super:tak::tak::tak:bardzo mi się podobają i całkiem tanie. Ja na necie w jakimś zakładzie poligraficznym znalazłam za 50 zł:szok::szok::szok:

A chcecie zobaczyc jak wygląda nasz kalendarz zapraszam
http://pokaz-zdjec-dvd.cba.pl/kalendarz.pdf

acha ja miałam jeszcze coś takiego, że na poczatku ciąży jak męczyły mnie wymioty to miałam taką zieloną bluzkę nową. któregoś dnia ją założyłam wtedy. jak mnie odrzuciło od zielonego, to do dzisiaj jak na nią spojrzę to mnie zbiera. wywiozłam ją na wieś.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a coca-colę w ciązy to ja też uwielbiałam i nawet jak leżałam w szpitalu to mąż przemycał mi puszeczke coli:tak::tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a z tymi malinami to tez słyszałam ze trzeba uważać.....

Ostatnia edycja:
reklama
to ja sie dziś jako pierwsza melduje:-) wczoraj padlam do spania nawet nie wiem kiedy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

z ta coca-cola to jakis schiz bo ja tez moglam litrami pic, teraz ju mi sie tak bardzo nie chce ale jak stoi i kusi to wypije. mnie na ppoczatku maeczyly hamburgery i zapiekanki, przepyszne byly;-);-)

maltanka śmiesznie z ta bluza,
mnie za to odrzucilo od miesa drobiowego i to tak na calkiem, wszedzie wyczuje i nie moge jesc bo mnie mdli

a dzis ja lepie pierogi takie z kapusta i grzybami:tak::tak:

moj malz pojechal sobie na szkolenie...:-( sama mnie zostawil... dran jeden (w dodatku wraca dopiero jutro:wściekła/y::wściekła/y:) a mi sie klawiatura zbiesila i polskich znakow nie pisze:wściekła/y:

Witajcie

wczoraj brat M przyniósł nam parę filmów. oglądaliśmy "Galerianki" -słyszałyście o tym?- ale lipa, dużo słyszałam o tym filmie, ale jest tak beznadziejny że szok. M to co chwila zerkał na zegarek kiedy to się skończy.

ja dzisiaj w kuchni, muszę zrobić placek i sałatkę.
Hubert urzęduje z dziadkiem więc mam trochę wolnego:tak:

A chcecie zobaczyc jak wygląda nasz kalendarz zapraszam
http://pokaz-zdjec-dvd.cba.pl/kalendarz.pdf

Madzienka mi się nie wyświetla.:no:

Mandziula pierogi mówisz, pycha, sama bym zjadła, ale mi się nie chce lepić :)

maltanka śmiesznie z ta bluza,
mnie za to odrzucilo od miesa drobiowego i to tak na calkiem, wszedzie wyczuje i nie moge jesc bo mnie mdli

moja babcia miała tak, że jak była w ciąży to dziadek przyniósł do domu jakieś żółte kwiatki. do dzisiaj nie znosi żółtych kwiatków i żółtego koloru:-)

Hej:-)!
Ja jak po ogień,bo ksiądz dziś po kolędzie a w domu syf totalny,będę wieczorkiem to nadrobię;-):tak:.

hej, hej

właśnie zrobiłam sobie kawkę, budyń na masę mi się studzi, zaraz zabieram się za cycki z kurczaka:-)

znalazlam kabel do aparatu:-):-) tylko nie wiem czu uda mi sie wkleic:zawstydzona/y:

sweterek i pajacyk jeszcze bez guziczkow i zameczka, dziergam jeszcze takie skarpetko buciki:):)

przy lozeczku jeszcze kolorowe obrazki zaczepie i mysle ze jak poloze posciel to bedzie ladnie ikolorowo:):)

właśnie zrobiłam sobie kawkę, budyń na masę mi się studzi, zaraz zabieram się za cycki z kurczaka:-)
a co to za cycki z kurczaka?
znalazlam kabel do aparatu:-):-) tylko nie wiem czu uda mi sie wkleic:zawstydzona/y:

sweterek i pajacyk jeszcze bez guziczkow i zameczka, dziergam jeszcze takie skarpetko buciki:):)

przy lozeczku jeszcze kolorowe obrazki zaczepie i mysle ze jak poloze posciel to bedzie ladnie ikolorowo:):)
Super ciuszki,no i pokoj tez...moja ciocia tez umie na drutach piekne cuda robic...ja tez bym chciala sie nauczyc,ale jakos nikt mi nie chce w tym pomoc:baffled:
Umiem na szydelku,ale serwetki:-D

Witam w piatek,dzis mam lenia....a pierogi mi zjedli,wiec musze cos na obiad wykombinowac:confused:
Karola wlasnie padla ,pospi pewnie z pol godzinki:-)
Dzis taka kupe uwalila,ze nie wiedzialam jak ja z tego rozebrac,odrazu pod kran i dupsko umylam.....no mowie juz dzis do niej :Karolinka rob ty kope codziennie,a nie zaz na 2 dni,bo potem mama nie wie za co ma lapac...hi,hi....:-D:-D:-D:-D

reklama
hej no moj mlauszek ma 3 miesiace i 3 tyg, i ma takie wymiary: 62 cm dlugosci. 39 cm obwod glowki, klatki piersiowej 38cm i wazy 6300. i ostatnio bardzo duzo chce jesc i chyba zaczyna moj pokarm mu nie wystarczac wiec sprobuje mu dab butelke. marz21 a co oni robia dziecku jak sie pojdzie do lekarza tego neurologa
?? jakies konkretne badania czy co? kurcze z minuty na minute bardziej sie martwie. ale on ogolnie chyba jestmniejszy to chyba jeden glowki nie bedzie mial wielkiej. oj ale sprawdzic trzeba czy wszystkodobrze.
podobnie miaalam z cukrzyca. ginekolog mnie nastraszylze mam duzy cukier w ciazy, poszlam do diabetologa a on mi mowi ze wszyztsko w normie, a zdenerwowana chodzilamze szok. dopoki nie poszlam do specjalisty.

Do góry