maltanka
Fanka BB :)
a co to za cycki z kurczaka?
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to za cycki z kurczaka?
hej no moj mlauszek ma 3 miesiace i 3 tyg, i ma takie wymiary: 62 cm dlugosci. 39 cm obwod glowki, klatki piersiowej 38cm i wazy 6300. i ostatnio bardzo duzo chce jesc i chyba zaczyna moj pokarm mu nie wystarczac wiec sprobuje mu dab butelke.
podobnie miaalam z cukrzyca. ginekolog mnie nastraszylze mam duzy cukier w ciazy, poszlam do diabetologa a on mi mowi ze wszyztsko w normie, a zdenerwowana chodzilamze szok. dopoki nie poszlam do specjalisty.
Witajcie
wczoraj brat M przyniósł nam parę filmów. oglądaliśmy "Galerianki" -słyszałyście o tym?- ale lipa, dużo słyszałam o tym filmie, ale jest tak beznadziejny że szok. M to co chwila zerkał na zegarek kiedy to się skończy.
ja dzisiaj w kuchni, muszę zrobić placek i sałatkę.
Hubert urzęduje z dziadkiem więc mam trochę wolnego
Madzienka mi się nie wyświetla.
Mandziula pierogi mówisz, pycha, sama bym zjadła, ale mi się nie chce lepić![]()
znalazlam kabel do aparatu:-):-) tylko nie wiem czu uda mi sie wkleic
sweterek i pajacyk jeszcze bez guziczkow i zameczka, dziergam jeszcze takie skarpetko buciki
przy lozeczku jeszcze kolorowe obrazki zaczepie i mysle ze jak poloze posciel to bedzie ladnie ikolorowo![]()
Madzienka mi się nie wyświetla.![]()
moja babcia miała tak, że jak była w ciąży to dziadek przyniósł do domu jakieś żółte kwiatki. do dzisiaj nie znosi żółtych kwiatków i żółtego koloru:-)
znalazlam kabel do aparatu:-):-) tylko nie wiem czu uda mi sie wkleic
sweterek i pajacyk jeszcze bez guziczkow i zameczka, dziergam jeszcze takie skarpetko buciki
przy lozeczku jeszcze kolorowe obrazki zaczepie i mysle ze jak poloze posciel to bedzie ladnie ikolorowo![]()
hej no moj mlauszek ma 3 miesiace i 3 tyg, i ma takie wymiary: 62 cm dlugosci. 39 cm obwod glowki, klatki piersiowej 38cm i wazy 6300. i ostatnio bardzo duzo chce jesc i chyba zaczyna moj pokarm mu nie wystarczac wiec sprobuje mu dab butelke. marz21 a co oni robia dziecku jak sie pojdzie do lekarza tego neurologa
?? jakies konkretne badania czy co? kurcze z minuty na minute bardziej sie martwie. ale on ogolnie chyba jestmniejszy to chyba jeden glowki nie bedzie mial wielkiej. oj ale sprawdzic trzeba czy wszystkodobrze.
podobnie miaalam z cukrzyca. ginekolog mnie nastraszylze mam duzy cukier w ciazy, poszlam do diabetologa a on mi mowi ze wszyztsko w normie, a zdenerwowana chodzilamze szok. dopoki nie poszlam do specjalisty.
hej no moj mlauszek ma 3 miesiace i 3 tyg, i ma takie wymiary: 62 cm dlugosci. 39 cm obwod glowki, klatki piersiowej 38cm i wazy 6300. i ostatnio bardzo duzo chce jesc i chyba zaczyna moj pokarm mu nie wystarczac wiec sprobuje mu dab butelke. marz21 a co oni robia dziecku jak sie pojdzie do lekarza tego neurologa
?? jakies konkretne badania czy co? kurcze z minuty na minute bardziej sie martwie. ale on ogolnie chyba jestmniejszy to chyba jeden glowki nie bedzie mial wielkiej. oj ale sprawdzic trzeba czy wszystkodobrze.
marela,to dawaj ten przepis na nasz watek....madziula- ale cudo . Też bym chciała porobić coś na drutach , tylko skąd tyle cierpliwości wziąść, a no i umiejętności . Ja trochę haftuję krzyżykiem ale szybko mi się nudzi.
anet15- przepis na cycki dokładny jest na wątku kulinarnym marcówek 2010. Dziewczyny mówią że to dobre.
marela,to dawaj ten przepis na nasz watek....
A haft krzyzykowy to i ja lubie,ale czasu teraz brak....
A ty macie moje aniolki na szydelku robione....i Papieza haftem krzyzykowym
Mi też się kalendarz nie wyświetla:--
-
no:
.
Madzienka mi się nie wyświetla.![]()