reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
hej Mamusie-lublinianki.
Pamiętacie mnie jeszcze?
Troszkę ostatnio zaniedbałam BB. Cały czerwiec miałam urwanie głowy w pracy, a 28 wybyliśmy nad morze. Wróciliśmy w niedzielę, jak mi szkoda..... zostałabym jeszcze.

Hej kobiety,
Wszystko stało się tak szybko, że nie zdążyłam napisać - rodzę :)
Jesteśmy już z Marysią w domku. Ponieważ miałam nacinane krocze ciężko mi będzie teraz dłużej siedzieć przed kompem, więc... wiadomo ;))

Jak znajdę chwilę opiszę poród. Powiem tak, dzięki Ci za taka położną, dzięki Ci za liście malin... urodziłam dziecko w 2 godziny 40 minut.

I napiszę jeszcze, że to dziecko to miłość mojego życia :)

Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuje za gratulację i słowa wsparcia.

P.

Panegiryka,miło,że się odezwałaś:tak:.Szybkiego powrotu do zdrówka.Marysiu...
3-Witaj-wrd-nas-7423.gif

Aluśka przepraszam ze sie nie odzywalam ale nie mialam dostepu do neta.Bardzo chetnie bym sie z Toba spotkala:-)Narazie jestem pare dni u rodzicow ale jak sie zjawie w Lublinie to od razu dam ci znac:-).

Panegiryka fajnie ze jestes juz z Marysia w domu..Zycze zdrowia:-)

PANEGIRYKA GRATULACJE!!!!
i samych radości z macierzyństwa Ci życzę
:-)

Co do nacinania krocza, to pamiętam, że pierwszy tydzień był nieciekawy :baffled:, ale w domu szybko się do siebie dochodzi i wkrótce wszystko "tam" wróci do swoich rozmiarów i kształtów ;-):-p

reklama
Do góry