reklama
F
fogia
Gość
hej Mamusie-lublinianki.
Pamiętacie mnie jeszcze?
Troszkę ostatnio zaniedbałam BB. Cały czerwiec miałam urwanie głowy w pracy, a 28 wybyliśmy nad morze. Wróciliśmy w niedzielę, jak mi szkoda..... zostałabym jeszcze.
Pamiętacie mnie jeszcze?
Troszkę ostatnio zaniedbałam BB. Cały czerwiec miałam urwanie głowy w pracy, a 28 wybyliśmy nad morze. Wróciliśmy w niedzielę, jak mi szkoda..... zostałabym jeszcze.
Marta1981
Rodzyneczka
Pamiętamy,pamiętamy a foteczki cudne.
Panegiryka
Fanka BB :)
Hej kobiety,
Wszystko stało się tak szybko, że nie zdążyłam napisać - rodzę
Jesteśmy już z Marysią w domku. Ponieważ miałam nacinane krocze ciężko mi będzie teraz dłużej siedzieć przed kompem, więc... wiadomo )
Jak znajdę chwilę opiszę poród. Powiem tak, dzięki Ci za taka położną, dzięki Ci za liście malin... urodziłam dziecko w 2 godziny 40 minut.
I napiszę jeszcze, że to dziecko to miłość mojego życia
Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuje za gratulację i słowa wsparcia.
P.
Wszystko stało się tak szybko, że nie zdążyłam napisać - rodzę
Jesteśmy już z Marysią w domku. Ponieważ miałam nacinane krocze ciężko mi będzie teraz dłużej siedzieć przed kompem, więc... wiadomo )
Jak znajdę chwilę opiszę poród. Powiem tak, dzięki Ci za taka położną, dzięki Ci za liście malin... urodziłam dziecko w 2 godziny 40 minut.
I napiszę jeszcze, że to dziecko to miłość mojego życia
Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuje za gratulację i słowa wsparcia.
P.
Marta1981
Rodzyneczka
Panegiryka,miło,że się odezwałaś.Szybkiego powrotu do zdrówka.Marysiu...
Aluśka przepraszam ze sie nie odzywalam ale nie mialam dostepu do neta.Bardzo chetnie bym sie z Toba spotkala:-)Narazie jestem pare dni u rodzicow ale jak sie zjawie w Lublinie to od razu dam ci znac:-).
Panegiryka fajnie ze jestes juz z Marysia w domu..Zycze zdrowia:-)
Panegiryka fajnie ze jestes juz z Marysia w domu..Zycze zdrowia:-)
F
fogia
Gość
panegiryka gratulacje!!!!
PANEGIRYKA GRATULACJE!!!!
i samych radości z macierzyństwa Ci życzę :-)
i samych radości z macierzyństwa Ci życzę :-)
Co do nacinania krocza, to pamiętam, że pierwszy tydzień był nieciekawy , ale w domu szybko się do siebie dochodzi i wkrótce wszystko "tam" wróci do swoich rozmiarów i kształtów ;-)
reklama