reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Panegiryka - Marysia witaj w domu!!! Poryczałam się....

Fogia - pewnie, że pamiętamy! Jak było nad morzem???

Aluśka - to już tylko 3 dni!

Rychelki - ja niestety nie wiem, ale zawsze wrzucam sobie najpierw w google np: "Koła do graco Lublin" i patrzę co tam wyskoczy.

Ja wczoraj wróciłam z fantastycznego weekendu na niesamowitej wyspie Inishmore. Powrzucam fotki jak tylko je pozrzucam. Okazało się, że Sasha zdecydowanie preferuje pobyt w domu. Był koszmarny, nie potrafił zasnąć z nami w łóżku (w domu śpi w swoim łóżku i w swoim pokoju), cały czas krzyczał i marudził:(

reklama
anaklim super jak zawsze. Jak co roku doszłam do wniosku, że powinnam się przeprowadzić nad Bałtyk. :-D Fifi też już złapał morskiego bakcyla, plaża to dla niego wielka piaskownica. :-)

Jak co roku doszłam do wniosku, że powinnam się przeprowadzić nad Bałtyk. :-D

:-D:-D
ja też... jesteśmy Lubelanki z nadmorską duszą... niewierne... :-p:-D;-)

ANA, my zawsze zabieramy turystyczne łóżeczko, bo Milena, też nie umie zasnąć z nami w łóżku, musi mieć swój azyl żeby się wyciszyć.
Jak Sashka, ona też od urodzenia śpi w swoim łóżeczku w pokoju sama. Na szczęście, na wakacjach wystarcza jej tylko własne łóżeczko...i nie musimy rezerwować jej osobnego pokoju ;-):-D:-D:-D

Hej dziewczyny,
Sorry, że tak nic nie pisze, po prostu absorbuje mnie moja córka. Mogłabym się na nią gapić godzinami, trochę to dziwne, ale mnie się podoba :)

Odpoczywajcie kobietki, póki jest pogoda...

Pozdrawiam,
Ja i Marysia :)

A i proszę.. polećcie mi dobrego, państwowego ortopedę.

Ostatnia edycja:
Helooou..
Ja niestety na urlopie bez neta się męczę hehehehhe...teraz dwa dni jestem w domu w celu wykonania badań i załatwienia zwolnienia nqa kolejny miesiąc :D

A teraz tak na szybko co u nas : Fifi przeszczęsliwy, nauczył sie pływac i nurkować:-)
poza tym wszyscy plazowicze wiedzą że Fifi będzie miał brata hahahahah

Ja czuję się rewelacyjnie-jezdżę na rowerze, pływam i grzeje tyłek na słonku:-)
Dwa tygodnie jedzenia bez soli dało efekt-opuchlizna zniknęła całkowicie, waga 5 kg w dół, zero zaparć....zobaczymy co powie lekarz pojutrze...:sorry:

Panegiryka wielkie gratulacje po raz kolejny:-D odpoczywajcie sobie i pokażcie się niebawem:tak:

Anaklim....niestety nie mam tam netu nad czym bardzo boleję....tęsknię:laugh2:

Fogia, Ptasiorek - ja też jestem z tych wodolubnych. Ryba w końcu:-)) Teraz zakochałam się w Atlantyku:-)

Solange - dalej nie napisałaś gdzie jesteś podluchu!

Panegiryka - Twoja nieobecność na BB jest w pełni usprawiedliwiona! Ty myślisz, że co ja robiłam jak się Kajetan urodził. Nawet się nie przespałam w szpitalu tylko się gapiłam jak sroka w gnat. Zaglądaj jednak, zaglądaj:-) Niestety nie znam dobrego ortopedy. Zawsze chodziłam prywatnie:-(

U mnie spokojnie. Czekam na swoje zamówione ciuszki z Happy Mum:

Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.

Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.

Pytanie do mam z Lublina... Gdzie w Lublinie odbiera się PESEL dziecka i czy rodzic musi odbierać PESEL dziecka osobiście?? Mieszkamy w innym mieście, ale zameldowani jesteśmy u swoich rodziców, dziecko będzie zameldowane u babci w Lublinie, stąd moje pytanie.

Anaklim jestem w Janowie Lubelskim nad jeziorem-mamy tutaj działke w lesie :-) Co roku jeździmy a w tym zaszywam się do końca sierpnia a może i dłużej hehehe a co:tak:

Witam Was dziewczyny. Mam do Was małe pytanie - może któraś z Was posiada do sprzedania taką rozkładana sofe z pojemnikiem na pościel? Nie musi być typowo dziecięca ale jeśli któraś z Was by miała to było by super. Szerokość nie więcej niż 1,40.
Wiem, że to nie ten dział ale ze względu na wielkość sofy interesuje mnie tylko Lublin :)). Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
W razie gdyby były jakies propoczycje gg 12160318

reklama
Pytanie do mam z Lublina... Gdzie w Lublinie odbiera się PESEL dziecka i czy rodzic musi odbierać PESEL dziecka osobiście?? Mieszkamy w innym mieście, ale zameldowani jesteśmy u swoich rodziców, dziecko będzie zameldowane u babci w Lublinie, stąd moje pytanie.

Jak rejestrujesz dziecko to dostajesz taką karteczkę, gdzie możesz odebrać PESEL dziecka (najbliżej swojego miejsca zamieszkania). Co do odbioru, to nie wiem, nie odebrałam jeszcze. A skoro dziecko zameldowane jest w Lublinie, to odebrać będziesz musiała w Lublinie.

Dziewczyny, ja mam plaże z Marysią na łóżku (a raczej materacu, łóżka się jeszcze nie dorobiłam ;)))))). Pozdrawiamy Was!

Do góry