F
fogia
Gość
solange ty fuksiaro, jak ja ci zazdroszczę takiej pustelni. Wcale się nie dziwię, że masz zamiar się zaszyć jak długo się da. Też bym tak zrobiła.;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A i proszę.. polećcie mi dobrego, państwowego ortopedę.
U mnie spokojnie. Czekam na swoje zamówione ciuszki z Happy Mum:
Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.
Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.
nie zdałam
Marta dla mnie wakacje bez pomoczenia tyłeczka w większej kałuży nic nie znaczą. Ale nad zalew nie pojadę, wystarczy że cały rok napatrzę się na moich uczniów, w wakacje jestem osobą prywatną i nie chcę ich oglądać. (wredna pani, ale to dla dobra własnego zdrowia psychicznego;-):-))
Oj... z państwowo, to w Lublinie chyba żaden nie jest dobry... z doświadczenia mojego i znajomych, wiem, że po "incydentach" na państwowych wizytach i tak kończyło się na wykupieniu jeszcze prywatnej.
No i sądzę, że niestety trzeba się wybrać prywatnie do ortopedy, żeby dziecko zostało dobrze zbadane i zdiagnozowane.
Niezupełnie.... Dziecko urodziło się w Warszawie (tu mieszkamy w wynajętym mieszkaniu), zarejestrowane zostało w warszawskim USC, przy odbiorze aktu urodzenia mąż został poinformowany, że pesel będzie do odbioru za ok. miesiąc w Lublinie (nie dostał dokładnej informacji gdzie, ani tym bardziej żadnej karteczki z info na ten temat).Jak rejestrujesz dziecko to dostajesz taką karteczkę, gdzie możesz odebrać PESEL dziecka (najbliżej swojego miejsca zamieszkania). Co do odbioru, to nie wiem, nie odebrałam jeszcze. A skoro dziecko zameldowane jest w Lublinie, to odebrać będziesz musiała w Lublinie