reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie my już po akademii, wyszła super kilka zdjęć na fb...Jula pięknie powiedziała swój wierszyk a jak poloneza zatańczyli no cudnie było...Lenka tez popiskiwała z radości i próbowała z nimi śpiewać...

Justyna a jutro na która idziecie pluskać się??my też jutro basenikujemy....

Maltanka zdrówka dla Huberta i odzywaj się czasem...Mikołajki organizujemy przyjdziecie???

Anaconda udanego polowania na śniegowce....widziałaś zabawkową gazetkę z reala???

zmykam jakiś obiad szykować bo dzisiaj Paweł wraca....
:-p

miłego dnia

reklama
Niestety nic nie upolowałam :crazy::crazy:
I dodatkowo pogoda się nam znowu popsuła :baffled::baffled:
Maltanka miałaś jeszcze poczekać do stycznia :confused::confused:
od kiedy siedzisz z Hubertem w domu? :confused::confused:
Madzienka do nas jeszcze nie dotarła gazetka z zabawkami :-:)-( widziałam fotki z dzisiejszej akademii, widać że super to wyszło:tak::tak:
Sienio oj rozleniwisz nam się na tym urlopie całkowicie
:-D:-p:-p
Justyna muszę i ja łazanki zrobić ale dzisiaj z tego niezdecydowania wyjęłam bigosik od teściowej :-D:-D:-D ot i tak ugotowałam w swój wolny dzień :-p:-p
A ja się wkurzyłam jak nie wiem co
:angry::angry: Majka zgubiła mundurek, tzn. nie zgubiła tylko przez pomyłkę jakieś dziecko wzięło jej i zostawiło w rozmiarze 134cm, a ten rozmiar to ja mogę Majce na stopy najwyżej założyć :angry::angry: i co? Może kolejne 80zł mam znowu wydać na nowy mundurek :angry::angry:zła jestem i tyle
:crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
Siostra już pojechała więc na chwilę siadam odsapnąć:tak:

Madzienka widziałam zdjęcia super wyszły:-)
Idziemy na 17.20,

Anaconda szkoda że butów nie udało się upolować, duże rozmiary były/lub jeszcze są w biedronce, widziałaś?

Maltanka teraz pogoda kiepska na okna:no:akurat trafiło mi się słoneczko jak myłam

Lecę zmywać i szykować się po M:tak:

Anaconda o cholercia z tym mundurkiem...może ktos się pomylił...czy myślisz ze to było celowe???
gazetka od dziś ale kucykowych dziewczynek w realu nie ma albo już nie ma...jedynie rainbow została...

Maltanka oj nie wiem czy poznaliby się...Jula wspomina Huberta jak chodzimy koło tamtych placów zabaw...

Justyna to idziecie na zajęcia do Julci grupy...nas jutro nie będzie, bo mam w planach pakowanie, bo ruszamy na weekend do warszawy:tak:odwiedzić siostrzeńca...

spokojnych nocek...

Witam
Anaconda super nie dziwie sie ze pekasz z dumy
Mi dzisiaj pan poskarzyl ze Asia sie nie slucha i ponoc z kolexanka die kopaly, tragedia
Misia kiecka fajna
Maltanka witaj
Justyna spryciara z Ciebie
A ja jestem mega zmeczonadnisiedxislam dluxrj w pracy dzis wyszlam godz wczesniej, sni mi sie to wszystko i meczy strasznie, a tylko poganiaja szybko szybko a jak wyjdzie cos nie tak to bedzie moja wina albo powiedzenie takiego jednego po co sie spieszylas, a najpierw sam poganial, szybko, szynk
o
A jutro malujemy pokoj dzieci, xobaczymy, czy nam 2 dni dtsrczy, milego dlugiego weekendu i pogody

Hejka :-):-)
Jednak mundurek się znalazł, przez pomyłkę jedna dziewczynka wzięła ale to dzięki porannej interwencji Jacka panie zaczęły się przyglądać dziewczynkom czy któraś czasem nie ma za dużego i jak się tej Julci zapytała to ta szła w zaparte, że to jej mundurek tylko potem telefon do jej mamy z zapytaniem jaki miała rozmiar wyjaśnił wszystko, tak więc kamień spadł mi z serca :tak::tak: no i po kieszeni nie pociągnie :-p;-):tak::-D
Madzienka widziałaś jaki fajny domek kucykowy do złożenia jest w biedronce, właśnie Maja go koloruje i myślę, że do późnego wieczora jej zejdzie ze złożeniem go :tak::tak: polecam :tak: no i udanego wypadu do Wa-wy :tak::tak::tak:
Gon1a a u Ciebie w pracy nie znają powiedzenia: "gdzie człowiek się spieszy tam diabeł się cieszy", odpocznij sobie przez ten długi weekend :tak::tak: no i powodzenia w malowaniu :tak::tak::tak:
Justyna jednak buty udało mi się upolować dzisiaj w lidlu, może i mało "kobiece" ale na 100% jej nie przemiękną :tak::tak: a w biedronce to widziałam że same małe numery :-:)-( powodzenia w dzisiejszym pluskaniu :tak::tak:
Aluśka co u Ciebie?" Poskładałaś cv? :confused::confused:
Zmykam się relaksować bo jutra na południe do pracy :-):-)

hej kochane kobitki...piszę do Was z wielką radością..... gdyż mamy znowu długi weekend.... ale fajnie...

maltanka witaj "córko marnotrawna"..... wieki Cie nie było...powodzenia w szukaniu pracy... ale wszędzie jest wyzysk chyba takie czasy

misia gratuluje zdolnej córci.... śliczna kiecka

anaconda no proszę ale masz zdolną córcie...gratuluje...
a nam się udało upolować śniegowce
dobrze że sprawa z mundurkiem się wyjaśniła...

madzienka no wiadomo że po akademii super...Julcia zdolna to nie mogło być inaczej...
udanego wyjazdu do stolicy

ja dzisiaj odwiedziłam gin.... i powiedzmy że jest ok...
spokojnego weekendu...

Witam wieczorowo

anaconda tak myślalam, ze zguba sie znajdzie, dobrze, ze tak szybko. U nas jak dziewczynce zgineła kurtka jesienna to rodzice oddali po 2 miesiącach, wiec rodzice zdążyli juz kupić nową:sorry: super, ze macie juz buty zimowe a gdzie kupiłaś?
elza obyś musiała częściej gin odwiedzac:tak: jesteś naszą wielbicielką weekendów:-D

Ja ciagle zastanawiam sie nad prezentem Mikołajkowym, mam pustkę w głowie, ale nic dziwnego skoro Julcia sama co chwilę zmienia zdanie i ostatecznie sama nie wie co chce dostac:eek: Mam problem z maluszkiem z naszej rodziny chłopczyk bedzie miał ok 4 miesięcy i zupełnie nie wiem co mozna kupic takiemu dzieciaczkowi,pewnie jakąs zabawkę od 6 mies ale co, do tego ten maluszek edzie miał chrzcny w grudniu i tu tez nie mam pomysłu...need help:confused2:

reklama
Witajcie.

Od środy wieczorem nie mogę jakoś dojść do siebie, dowiedziałam się że moja koleżanka w 5 miesiącu straciła dziecko, nie wiem jak to się stało, niedawno byliśmy u nich i było wszystko ok, miała iść na usg, chciałam już do niej zadzwonić zapytać jak tam, ale Paweł mi powiedział że leży w szpitalu bo stracili dziecko. Jest mi tak okropnie przykro, nawet nie wyobrażam sobie co oni czują, to miało być ich pierwsze dziecko po 5 latach małżeństwa, takie wyczekiwane...... :-:)-:)no:

Nie będę już więcej smęcić, idę pakować dzieci na rano.

Miłej nocki.

Do góry