reklama
Justyna2729
Fanka BB :)
Witam,
Madzienka u mnie były zmiany w wyglądzie BB, wszystko było jakieś takie wyblakłe,ale już zmieniłam i mam po staremu
Anaconda jak tam po wczorajszym basenie? Kiedy pokażesz nam filmik z lekcji pokazowej?:-)
Iwonka współczuję takiej przeprawy z ortodontką
Maltanka no pewnie że pamiętamy!
Marta kciuki zaciskam:-)
Sienio jak mija ci urlopik? Szkoda że pogoda kiepska...
Eliza wow 10 zł bonugratuluję. Z pomysłem na prezent dla Cz nie pomogę...
My dzisiaj moczymy zadeczkii w końcu zaczynamy odrabiać nasze zaległości, tak więc dzisiaj podwójna lekcja
Madzienka u mnie były zmiany w wyglądzie BB, wszystko było jakieś takie wyblakłe,ale już zmieniłam i mam po staremu
Anaconda jak tam po wczorajszym basenie? Kiedy pokażesz nam filmik z lekcji pokazowej?:-)
Iwonka współczuję takiej przeprawy z ortodontką
Maltanka no pewnie że pamiętamy!
Marta kciuki zaciskam:-)
Sienio jak mija ci urlopik? Szkoda że pogoda kiepska...
Eliza wow 10 zł bonugratuluję. Z pomysłem na prezent dla Cz nie pomogę...
My dzisiaj moczymy zadeczkii w końcu zaczynamy odrabiać nasze zaległości, tak więc dzisiaj podwójna lekcja
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-)
My już w domku i raczej do jutra tyłka z tych czterech ścian nie ruszę
A jutro wolne, znowu wolne
Elza nie widziałaś mnie bo ja wczoraj miałam wolne ale koniecznie musisz mnie odwiedzić bo czuję się taka samotna ;-);-) no no bon wygrałaś w naszym skąpym leclercu co do prezentów to dla mnie zawsze na czasie klocki, gry, puzzle
Maltanka jasne że pamiętamy
Madzienka my też musimy siąść z Mają i zrobić "prowizoryczną" listę prezentów
Justyna a no muszę wgrać filmiki i Wam pokazać przyjemnego pluskania dzisiaj, my jak wczoraj szłyśmy to padał deszcz i jednym słowem było paskudnie ani mi ani Mai nie chciało się wychodzić z domu ale jakoś przełamałyśmy tą niechęć
Marta kciuki mocno zaciśnięte
Zmykam szykować jakiś obiadek
My już w domku i raczej do jutra tyłka z tych czterech ścian nie ruszę
A jutro wolne, znowu wolne
Elza nie widziałaś mnie bo ja wczoraj miałam wolne ale koniecznie musisz mnie odwiedzić bo czuję się taka samotna ;-);-) no no bon wygrałaś w naszym skąpym leclercu co do prezentów to dla mnie zawsze na czasie klocki, gry, puzzle
Maltanka jasne że pamiętamy
Madzienka my też musimy siąść z Mają i zrobić "prowizoryczną" listę prezentów
Justyna a no muszę wgrać filmiki i Wam pokazać przyjemnego pluskania dzisiaj, my jak wczoraj szłyśmy to padał deszcz i jednym słowem było paskudnie ani mi ani Mai nie chciało się wychodzić z domu ale jakoś przełamałyśmy tą niechęć
Marta kciuki mocno zaciśnięte
Zmykam szykować jakiś obiadek
Witam ponownie,
my już po tańcach i pasowaniu na przedszkolakaNatalka bardzo ładnie powiedziała wierszyk:-)duma rodziców
anaconda ale Ci dobrze z tym wolnymno nic dziwnego,że wychowawczyni Cię nie zaprasza skoro masz taką prymuskę
maltanka toś poszalała z postem
Marta trzymam kciuki
Justyna jak udało się pluskanie? @ jeszcze znośna jest...ale kolejne mogą być już gorszea taki zakup zrobiłam
my już po tańcach i pasowaniu na przedszkolakaNatalka bardzo ładnie powiedziała wierszyk:-)duma rodziców
anaconda ale Ci dobrze z tym wolnymno nic dziwnego,że wychowawczyni Cię nie zaprasza skoro masz taką prymuskę
Marta trzymam kciuki
Justyna jak udało się pluskanie? @ jeszcze znośna jest...ale kolejne mogą być już gorszea taki zakup zrobiłam
Załączniki
Misia super sukieneczka....
Żebyś wiedziała ze rozpisała się że hohoho
Justyna jak podwójne pływanie??
zmykam spać bo jutro rano wstajemy bo Julka ma akademię z okazji 11 listopada więc musi być wcześnie w przedszkolu...
spokojnych nocek
Justyna jak podwójne pływanie??
zmykam spać bo jutro rano wstajemy bo Julka ma akademię z okazji 11 listopada więc musi być wcześnie w przedszkolu...
spokojnych nocek
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana :-):-)
My właśnie jemy śniadanie i pomału szykujemy się do szkoły a w planach mam znowu nalot na lidla i polowanie na śniegowce
I nie mam wcale pomysłu na dzisiejszy obiad
Madzienka ja to już zapomniałam że o takiej godzinie można chodzić spać
Misia gratulacje dla córci za pięknie powiedziany wierszyk, oj duma rozpiera jak Twoje dziecko jest wybierane do takich wystąpień prawda
We wtorek były konsultacje w szkole we wszystkich klasach i wychowawczyni Mai wzięła jej zeszyt do jęz.polskiego żeby pokazać rodzicom z klasy 3 jak może być czysto i starannie prowadzony zeszyt przez ucznia początkującego - no muszę przyznać że przyjemnie mi się na serduchu zrobiło i jeszcze taki Rafał z jej klasy w szatni zaczął opowiadać że tylko Maję pani chwali, że jest najlepsza w klasie
Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie padać
My właśnie jemy śniadanie i pomału szykujemy się do szkoły a w planach mam znowu nalot na lidla i polowanie na śniegowce
I nie mam wcale pomysłu na dzisiejszy obiad
Madzienka ja to już zapomniałam że o takiej godzinie można chodzić spać
Misia gratulacje dla córci za pięknie powiedziany wierszyk, oj duma rozpiera jak Twoje dziecko jest wybierane do takich wystąpień prawda
We wtorek były konsultacje w szkole we wszystkich klasach i wychowawczyni Mai wzięła jej zeszyt do jęz.polskiego żeby pokazać rodzicom z klasy 3 jak może być czysto i starannie prowadzony zeszyt przez ucznia początkującego - no muszę przyznać że przyjemnie mi się na serduchu zrobiło i jeszcze taki Rafał z jej klasy w szatni zaczął opowiadać że tylko Maję pani chwali, że jest najlepsza w klasie
Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie padać
maltanka
O matko nie wierzę...Maltanka odezwała się
Witajcie!
Ja mam wolne, siedzę z Hubertem w domu, ospa go dopadła, już praktycznie po, bo krost już nie ma. A poza tym praca, przedszkole, dom i tak w kółĸo, czasu mało, zaglądam od czasu do czasu poczytam tylko.
Teraz odżyłam w domu w końcu jestem na swoim miejscu ostatnio nawet P stwierdził, że woli jak siedzę w domu
W pracy beznadziejnie, roboty dużo, człowiek się stara jak może, a w tej instytucji i tak nikt cię nie doceni, jeszcze chwila i w wariatkowie wyląduje :-(dlatego szukam innej pracyim szymciej ją znajdę tym lepiej
Witajcie
maltanka miło Cie widzieć powodzenia w szukaniu nawej pracy zdrówka dla Huberta!
misia śliczna sukienka
anaconda gratuluje zdolnej córki
My z Juca zostałysmy dzis w domu, ale to chyba nie był dobry pomysł, bo Juz widzę, ze sie Julce nudzi tak mi sobrze na tym wolnym, ze mogłabym wcale nie wracać, oczywiście gdyby to nie odbiło sie sferze finansowej
maltanka miło Cie widzieć powodzenia w szukaniu nawej pracy zdrówka dla Huberta!
misia śliczna sukienka
anaconda gratuluje zdolnej córki
My z Juca zostałysmy dzis w domu, ale to chyba nie był dobry pomysł, bo Juz widzę, ze sie Julce nudzi tak mi sobrze na tym wolnym, ze mogłabym wcale nie wracać, oczywiście gdyby to nie odbiło sie sferze finansowej
reklama
Justyna2729
Witam,
Ja od rana z powerem więc mieszkanko już błyszczy, nawet okno umyłam.
Zaraz nastawię obiadek bo rodzinka się zjeżdża:-)
Madzienka pluskanie ok, była zimna woda M telepał się jak galareta, i dlatego wyszliśmy z drugich zajęć 10 min wcześniejjutro kolejne pluskanie:-)
I jak po akademii, Julcia mówiła jakiś wierszyk? U nas akademia jutro ale nasza grupa będzie tylko widownią.
Misia super że Natalka pięknie wyrecytowała wierszyk:-)
Fajna sukienka:-)
Anaconda ostatnio miałam smaka na łazanki, zajadaliśmy się nimi dwa dni:-)
Maltanka zdrówka dla Huberta
Ja od rana z powerem więc mieszkanko już błyszczy, nawet okno umyłam.
Zaraz nastawię obiadek bo rodzinka się zjeżdża:-)
Madzienka pluskanie ok, była zimna woda M telepał się jak galareta, i dlatego wyszliśmy z drugich zajęć 10 min wcześniejjutro kolejne pluskanie:-)
I jak po akademii, Julcia mówiła jakiś wierszyk? U nas akademia jutro ale nasza grupa będzie tylko widownią.
Misia super że Natalka pięknie wyrecytowała wierszyk:-)
Fajna sukienka:-)
Anaconda ostatnio miałam smaka na łazanki, zajadaliśmy się nimi dwa dni:-)
Maltanka zdrówka dla Huberta