reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

O matko nie wierzę...Maltanka odezwała się:szok::szok::szok::szok::szok:
teraz pisz co u Was....i dlaczego nie odzywałaś się...widziałyśmy że zaglądałaś:-p

Witajcie....

Marta trzymam kciuki....

miłego dnia

reklama
Witam,

Madzienka u mnie były zmiany w wyglądzie BB, wszystko było jakieś takie wyblakłe,ale już zmieniłam i mam po staremu:-D

Anaconda jak tam po wczorajszym basenie? Kiedy pokażesz nam filmik z lekcji pokazowej?:-)

Iwonka współczuję takiej przeprawy z ortodontką:no:

Maltanka
no pewnie że pamiętamy!:tak:

Marta kciuki zaciskam:-)

Sienio
jak mija ci urlopik? Szkoda że pogoda kiepska...

Eliza wow 10 zł bonu:-Dgratuluję:tak:. Z pomysłem na prezent dla Cz nie pomogę...

My dzisiaj moczymy zadeczki:rofl2:i w końcu zaczynamy odrabiać nasze zaległości, tak więc dzisiaj podwójna lekcja:tak:

Witam :-):-)
My już w domku i raczej do jutra tyłka z tych czterech ścian nie ruszę :-D:-D
A jutro wolne, znowu wolne :-D:-D:tak::tak:
Elza nie widziałaś mnie bo ja wczoraj miałam wolne :tak::tak: ale koniecznie musisz mnie odwiedzić bo czuję się taka samotna ;-);-):-p:-p:-D:-D no no bon wygrałaś w naszym skąpym leclercu :-D:-D:-p:-p co do prezentów to dla mnie zawsze na czasie klocki, gry, puzzle :tak::tak:
Maltanka jasne że pamiętamy :tak::tak:
Madzienka my też musimy siąść z Mają i zrobić "prowizoryczną" listę prezentów :tak::tak:
Justyna a no muszę wgrać filmiki i Wam pokazać :tak::tak: przyjemnego pluskania dzisiaj, my jak wczoraj szłyśmy to padał deszcz i jednym słowem było paskudnie :baffled::baffled: ani mi ani Mai nie chciało się wychodzić z domu ale jakoś przełamałyśmy tą niechęć :tak::tak:
Marta kciuki mocno zaciśnięte :tak::tak:
Zmykam szykować jakiś obiadek :tak::tak:

Witam ponownie,
my już po tańcach i pasowaniu na przedszkolaka:tak:Natalka bardzo ładnie powiedziała wierszyk:-)duma rodziców:-D:ninja2:
anaconda ale Ci dobrze z tym wolnym:tak:no nic dziwnego,że wychowawczyni Cię nie zaprasza skoro masz taką prymuskę:tak:
maltanka toś poszalała z postem:szok:
Marta trzymam kciuki:tak:
Justyna jak udało się pluskanie? @ jeszcze znośna jest...ale kolejne mogą być już gorsze:baffled:a taki zakup zrobiłam 1058308.jpg

Załączniki

• 1058308.jpg
    1058308.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 68
Misia super sukieneczka....
Żebyś wiedziała ze rozpisała się że hohoho

Justyna jak podwójne pływanie??

zmykam spać bo jutro rano wstajemy bo Julka ma akademię z okazji 11 listopada więc musi być wcześnie w przedszkolu...
spokojnych nocek

Witam z rana :-):-)
My właśnie jemy śniadanie i pomału szykujemy się do szkoły :tak::tak: a w planach mam znowu nalot na lidla i polowanie na śniegowce :tak::tak:
I nie mam wcale pomysłu na dzisiejszy obiad :baffled::baffled:
Madzienka ja to już zapomniałam że o takiej godzinie można chodzić spać :szok::szok::-D:-D
Misia gratulacje dla córci za pięknie powiedziany wierszyk, oj duma rozpiera jak Twoje dziecko jest wybierane do takich wystąpień prawda :tak::tak:
We wtorek były konsultacje w szkole we wszystkich klasach i wychowawczyni Mai wzięła jej zeszyt do jęz.polskiego żeby pokazać rodzicom z klasy 3 jak może być czysto i starannie prowadzony zeszyt przez ucznia początkującego - no muszę przyznać że przyjemnie mi się na serduchu zrobiło :tak::tak: i jeszcze taki Rafał z jej klasy w szatni zaczął opowiadać że tylko Maję pani chwali, że jest najlepsza w klasie :tak::tak:
Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie padać :tak::tak:

O matko nie wierzę...Maltanka odezwała się:szok::szok::szok::szok::szok:

maltanka toś poszalała z postem:szok:

Żebyś wiedziała ze rozpisała się że hohoho

:-D:-D:-D

Witajcie!
Ja mam wolne, siedzę z Hubertem w domu, ospa go dopadła, już praktycznie po, bo krost już nie ma. A poza tym praca, przedszkole, dom i tak w kółĸo, czasu mało, zaglądam od czasu do czasu poczytam tylko.
Teraz odżyłam w domu:-D w końcu jestem na swoim miejscu:-D ostatnio nawet P stwierdził, że woli jak siedzę w domu:-D
W pracy beznadziejnie, :baffled: roboty dużo, człowiek się stara jak może, a w tej instytucji i tak nikt cię nie doceni, jeszcze chwila i w wariatkowie wyląduje :-(dlatego szukam innej pracy:tak:im szymciej ją znajdę tym lepiej:tak:

Witajcie

maltanka miło Cie widzieć :tak: powodzenia w szukaniu nawej pracy:tak: zdrówka dla Huberta!
misia śliczna sukienka:tak:
anaconda gratuluje zdolnej córki:tak:

My z Juca zostałysmy dzis w domu, ale to chyba nie był dobry pomysł, bo Juz widzę, ze sie Julce nudzi:confused2: tak mi sobrze na tym wolnym, ze mogłabym wcale nie wracać, oczywiście gdyby to nie odbiło sie sferze finansowej:sorry:

reklama
Witam,
Ja od rana z powerem więc mieszkanko już błyszczy, nawet okno umyłam:tak:.
Zaraz nastawię obiadek bo rodzinka się zjeżdża:-)

Madzienka pluskanie ok, była zimna woda M telepał się jak galareta, i dlatego wyszliśmy z drugich zajęć 10 min wcześniej:tak:jutro kolejne pluskanie:-)
I jak po akademii, Julcia mówiła jakiś wierszyk? U nas akademia jutro ale nasza grupa będzie tylko widownią.

Misia super że Natalka pięknie wyrecytowała wierszyk:-)
Fajna sukienka:-)

Anaconda ostatnio miałam smaka na łazanki, zajadaliśmy się nimi dwa dni:-)

Maltanka zdrówka dla Huberta

Do góry