reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie....brrr jak zimno...

Sienio u nas na topie włąsnie te maskotki i barbie...a że uroczystości sporo wiec lista prezentów z przydziałem dziadkom, ciotkom już właśnie robiona...
Anaconda wiem wiem że macie...Julka tez chce te lalki:confused2:
a parking widzialam fiu fiu...

Misia mi działa normalnie...

miłego dnia...

reklama
Nosz co za deszcz, a ja od rana przemieszczam się po mieście i moknę...

Anaconda Ortostyl mówisz? Ja tam kiedyś chodziłam, przez prawie 4lata, nosiłam aparat.... Nie wiem czy tam dalej jest dr Anna K. ale nie wspominam mile. Przeciągała zdjęcie aparatu w nieskończoność, ciągnęła kasę za każdą wizytę, już miała ściągać ale nagle wymyśliła, że przesunie mi łuk zębowy żeby był równiutko z "przedziałkiem" na ustach ( że tak to ujmę:sorry:), miało to trwać 5-6 miesięcy, trwało 12mcy, linia i tak nie jest równo...a po zdjęciu aparatu z dolnego łuku, mimo noszenia aparatu retencyjnego, zęby się powykrzywiały ponownie...nie wiem czy nie gorzej...także trochę Ci mogę powiedzieć na ten temat. może się przyda.

Iwonka jest jest właśnie ona, moja koleżanka tam chodzi ze swoją 9-letnią córką i jest zadowolona, zresztą poczekam do stycznia zobaczę jak zrobi Mai pantonogram i jak jej zaleci usunięcie wielu zębów to skonsultuję to z innym ortodontą :tak::tak: a i my idziemy na fundusz także finansowo mnie nie "zrujnuje" ;-);-)
Madzienka i co? Skusisz się na konika człowieczkowego :-D:-D:-D:-p:-p
Misia to i tak się długo uchowałaś przed @ :szok::szok:
Pogoda okropna, na siłę przeszłam się do pepco i biedrony co by w domu cały dzień nie siedzieć, no i popołudniem czeka mnie jeszcze basen z córą :tak::tak:
Dzisiaj u Mai w szkole są konsultacje z wychowawcą ale mnie nie zaprosiła więc nie idę ;-);-):-D:-D

Anaconda pewnie tak....bo pomysłów na prezenty brak...a wiesz uroczystości u nas trochę...

Misia współczuje...

My po krótkim spacerku w deszczyku...Lenka zdziwiona folią na wózku:-Dale pogoda okropna

Witam,

Misia @ wybrała dobry moment, lepiej teraz niż na bankiecie;-)Dokucza ci ból brzucha? Czy @ znośna jest? Jaką kieckę kupiłaś, pochwal się:tak:

Anaconda co tam ciekawego w pepco? Dawno, dawno tam nie byłam:szok:. Miłego pluskanka dla Majeczki życzę:tak:

Iwonka zrobiłam pychotkę jabłkową:-)

Madzienka podobały się Lence widoki przez folię? Mój M nie był zachwycony jak musiałam folię zakładać;-)

Dzisiejsze przed i popołudnie spędziłam w bardzo sympatycznym babskim towarzystwie, Anetka, Ewa dziękuję za odwiedzinki, i zapraszam częściej:-)

Anetko zdążyłaś odebrać Olę? Nie zmokłaś z Karolinką?

Ewa dziękuję za motylka:yes:

Zmykam po mojego jedynego;-)ciekawe co tam dzisiaj nabroił:-p

hej witam się po długim weekendzie.... szkoda tylko że tak szybko minął.... Czarek strasznie zniósł to święto i wizyty na cmentarzach bo przez cały czas płakał i mówił że on nie chce "umarnąć"...
widzę że na forum zmiany fiu fiu fiu
ten tydzień miałam mieć na luzie bo dyr odgrażała się że idzie do szpitala n jakiś tam zabieg no i dzisiaj poszła więc wszystkie takie szczęśliwe.... po czym ona w południe przyjeżdża i mówi że zrezygnowała i tak bańka pękła :sorry::sorry::-:)no::no::crazy::crazy:

misia to co to za sukienka była złotem obszyta:-):-):-)
współczuje @ ale strasznie długo jej nie miałaś ja po Cz dostałam po 5 miesiacach

anaconda to prawda ludzie jak wiedzą że jeden dzień zamknięty sklep to jakby wojna co najmniej była... a ja dzisiaj robiłam u Ciebie zakupy i w loterii wygrałam bon na 10zł ha ha ha ha... ale Ciebie nie widziałam

madzienka jestem jestem i żyje.... dzięki za pamięć

sienio mówisz że "Wałęsa.." godny obejrzenia muszę się wybrać... a Julcia już taka duża że jej kucyki się znudziły....

jejku piszecie o prezentach a ja cały czas się głowie co by tu kupić czarującemu i nie wiem.... jakaś podpowiedź????

Jakie zmiany na BB widzicie?? u mnie bez zmian:baffled:

Elizka a mówiłaś że nic nie wygrywasz...może dobra passa odwróciła się w twoim kierunku, nie pozostaje nic innego jak teraz grać

Justyna dzisiaj nie było najgorzej...najbardziej podobała się jej otwór w folii i wyglądanie przez nią:-)

co do prezentów to my dzisiaj zrobiłyśmy mała listę co Jula chciałaby ale zobaczymy co na to Mikołaj...;-)

spokojnych nocek

reklama
Do góry