reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...my już po muzycznych fikankach...Lenka dosypia na balkonie a ja dojadam śniadanko

Mandziulka współczuję problemów z urządzeniami!!!Jak Zosia dzisiaj???

miłego dnia

Maltanka
widzimy Cię odezwij się co u was...jak H w przedszkolu i jak u Ciebie w pracy??

reklama
Witajcie,

Ostatnio brakuje mi czasu na komp...ciągle coś się dzieje, sprzątanie, gotowanie, wizyty rodzinne:happy2:, teraz znowu pieczenie mnie czeka.
Wczoraj zaliczyliśmy endokrynologa i po nowym roku spróbujemy odstawić leki:tak:

Anaconda
jak w pracy?

Iwonka mam taki sam inhalator jak Madzienka:-);-),
Co tam u was, Cypek chętny do przedszkola?

Sunday a jak Maksio? wyjście do przedszkola odbywa się bez płaczu?

Motylla a jak zdrówko chłopaków?

Mandziula współczuję awarii:no:

Eliza fajnie że Czarek zadowolony z zajęć karate:-)

Madzienka tak, dzisiaj mamy basen. Ciekawe ile nas tym razem będzie bo tydzień temu był okropny ścisk na zajęciach:baffled:
Super weekend za wami:happy2:

Hejka :-):-)
Jak w pracy?! Do du... bo mam na zmiany i po niedzieli czeka mnie druga :crazy::crazy: poza tym wszystko ok, pracownicy spoko, kierowniczka też :tak::tak:
Wstaję o godz.5 a w związku z tym o godz.22 już padam :tak::tak: do tego ogarnąć chatę, przypilnować Majkę z lekcjami, zaprowadzić na basen i leci czas jak szalony :tak::tak:
Justyna u nas na basenie też w tym roku niezły ścisk co mi osobiście wcale nie odpowiada :no::no: jak tam Michaś w przedszkolu? :confused::confused: super że spróbujecie odstawić leki :tak::tak:
Mandziula jak to mówią - złośliwość rzeczy martwych :sorry2::sorry2:
Elza to fajne te zajęcia z karate :tak::tak: nie nie odpowiada mi "mamusia" :-p:-p:-D:-D:-D
Aneta i jak P, doszedł już do siebie? :confused::confused:
Gon1a o kurcze, musisz koniecznie przekonać Asię do szkoły bo inaczej będzie kiepsko, a ona poszła do szkoły z kimś znajomym czy sama :confused::confused:
Ooo i już mi się chce spać :sorry2::sorry2:

witam
wczoraj mialam problemy z komorka bo myslalam ze mi nie odsiweza strony a tu pustki caly dzien, ani Madzienki ani Anacondy i myslalam ze mi cos z przegladarka sie zrobiło:-D:-D:-D
Anaconda niestety jest sama, ale juz jest lepiej troszeczkę, powodzenia w praccy:-)
Aneta jak mąż??
Mandziula wspołczuje problemow z urzadzeniami ale tak juz jest jak pisze Anaconda, byłaś w nowej stokrotce ludzie powariowali tłumy po prostu
u nas otworzyli stokrotke do soboty mega promocje tłumy ludzi zjerzdzają sie ze wszystkich okolic, kosze pełne, szalenstwo, nie mozna z wozkiem po sklepie spokojnie przejsc, MAciusiowi sie dostało balonik i żelki a w sobotę festyn dla dzieci:happy2:

Cześć Dziewuszki

Pogoda chyba u Was lepsza. My miliśmy swietny weekend byliśmy w Ikei która chyba ma gorsze wuposarzenie niz te w polsce i mały szoping w SAArbrucken, w nedzielę były jakby dożynki u nas świetna impreza rekodzieło, zwirzyna na rynku tylko pogoda sie akurat popsuła ale ogólnie wrażenie niezłe. ja wczoraj ćwiczyłam wraz z gromadą amerykanów na aerobicu i było świtnie tylko dzisiaj cieżko sie ruszyć, jutro ciąg dalaszy.
A u nas niestety samochód dzis się sprzeciwił, rano pojechałam z do racy zeby go zawiść bo chciałam do lidla samochodem podjechać i jak otorzylisy kno w samochodzie żeby przepustke pokazać to już nie zamknęliśmy;-) a zaraz potem ktoś nam migał i co się okazało to ze nie mamy stipu:szok: więc tu jutro świeto a my kiblujemy w domu bo bez stopu i z otwarym oknem to sie nie wypuscimy a mechanik zaśpiewał już nam sporo:baffled:

Mandziula u nas też podobne problemy z mechaniką

Madzienka no tak telewizja robi z każdego bóstwo:tak: szkoda ze nas na Mikołajkach nie bedzie bo do polski chyba 20 przyjedziemy, Gabi do dziś wspomina te z zeszłego roku

Anaconda powodzenia a prcujesz tam gdzie wcześniej?

Gon dla Was udanej imprezki i luzu w szkole dla ASI, a ja obecnie w Niemczech

Justyna co wypiekasz?

nic nie powiem tylko tyle że naskrobałam posta i mi go wcięło i nie mam pojęcia dlaczego nożesz.... ku....... nie chce mi się pisać od nowa wybaczcie.....

życzę udanego wieczoru....

Witam,

Obrobiłam się już w kuchni pozostało mi jeszcze lekkie ogarnięcie mieszkanka i zmykam po M i do Lidla, może uda nam się upolować kozaczki na zimę(chociaż wątpię by były jeszcze)

Talia zrobiłam sernik i planuję jeszcze zrobić wafle według przepisu Marty, ale muszę właśnie skoczyć do Lidla po śmietankę:tak:
uuuuu współczuję awarii samochodu:no:. Z sam to naprawi czy jednak skorzystacie z usług mechanika?

Anaconda to kiepsko jak na zmiany masz, kto Maję zaprowadzi wtedy na basen?
A M chodzi do przedszkola ale nie wiem jak długo bo w grupie jest chłopiec z zielonymi glutami!!:wściekła/y:,który wczoraj kichał na lewo i na prawo:no:

Eliza
oj rozumiem twój gniew...mi też czasami Auto Saved nie zadziała:no:

Witajcie.

Daję znak że żyję, ale jestem chora :-( a jak tu chorować przy dziewczynkach i obolałym mężu :baffled: ledwo siedzę, wstawać ciężko żeby Olę zaprowadzić do przedszkola, potem ją odebrać, zrobić zakupy, obiad, zająć się Karoliną, i to wszystko z gorączką i zawalonym gardłem, że o wodospadzie z nosa nie wspomnę :no: no nic, jakoś muszę dać radę, ale oddałabym wszystko żeby móc poleżeć w ciepłym łóżeczku pod kołderką z gorącą herbatką, oj rozmarzyłam się :-p

Może wieczorem uda mi się usiąść na dłużej, bo teraz muszę obiad robić.

Hejka :-):-)
Ja już z pracy wróciłam i wpadłam do domu na kawkę bo Maja ma dzisiaj gimnastykę artystyczną i wychodzi o 15.10 :tak::tak:
Zimno dzisiaj jak w zimie, oj zimno :sorry2::sorry2:
Justyna oby Michaś jak najdłużej pochodził do przedszkola :tak::tak: Maja będzie chodziła na basen z tatą bo jak ja będę miała drugą zmianę to on już o 15 będzie wychodził z pracy tak więc o tyle dobrze, że teściowej o pomoc prosić nie będzie trzeba :-p:-p:-D:-D;-);-)
Aneta zdrówka życzę :tak::tak:
Gon1a to dobrze że w szkole coraz lepiej :tak::tak: no ja już takim częstym bywalcem na bb nie będę :no::no:
Talia tak wróciłam na stare śmieci tylko że na inny dział :tak::tak: coś mi się zdaję że fachowcy niemieccy to się tak samo wysoko cenią jak i włoscy :crazy::crazy: jak mojej siostrze coś się popsuje w aucie to zawsze kupę kasy musi wydać na naprawę a jak rozmawiam z moim J ile by to u nas kosztowało to o połowę taniej :sorry2::sorry2:
Dobra spadam po Maję, miłego popołudnia :tak::tak:

reklama
Witajcie....

Justyna powodzenia na zakupach ja dzisiaj przez przypadek trafiłam do lidla i powiem Ci że nie było jak się tam dopchać...
buty podobno po 8 już się pokończyły...
my na szczęście mamy śniegowce...
Jak było wczoraj na baseniku???

Aneta zdróweczka....oby marzenie o kołderce spełniło się!!!

Anaconda udanego pluskania Majeczce...

Talia super że tak łatwo odnalazłaś się w nowym miejscu!!!!

miłego popołudnia

Do góry