reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam porannie
cieszę, ze że nasze przedszkolaki tak dzilenie sobie poradziły:tak::tak: Miki tez mnie bardzo mile zaskoczył, wczoraj nawet został na leżakowanie i leżał prawie 2 godzinki:szok::szok::szok: w szoku jestem bo mpoje dzie cię naprawde ciężko zatrzymać w miejscu:-D:-D:-D

misia oj to miałas cięzka noc, a nie budzisz Stasia jak ci tak długo w dzięń śpi??? my przy Mikim mieliśmy tak, ze budziliśmy go w dzięń żeby potem w nocy spał i u nas ise sprawdzało:tak:

wracam do swoich zajęć,
miłego dnia!!!

reklama
Witam,
Natalka w przedszkolu,Stasio śpi...ja w pracy:sorry2:podobno wczoraj i przedwczoraj Natalka rano popłakiwała w przedszkolu,ale dziś poszła chętnie,więc mam nadzieję,że będzie lepiej...w końcu dwa miesiące miała przerwy:sorry2:Staś znowu dał czadu...w dzień pospał od 13 do 16...no to w nocy do 1 nie chciał:angry:
mandziula brawa dla Mikiego...ale masz dzielnego przedszkolaka:tak:hmm...no nie budziliśmy,bo jak się nie wyśpi to raz,że jest okropnie marudny, a dwa,że wtedy nam padał o 19 ale wstawał o 1-2 gotowy do zabawy:angry:ale może teraz jak jest starszy trzeba mu jednak zacząć ograniczać drzemki w dzień:confused:
miłego dnia:tak:

mandziula tym razem wieczorne spotkanie odpada bo jedziemy do znajomych E a w niedzielę idę z Gabi do kina a później mamy urodziny mojego chrześniaka i bratanicy ;-)

w sobotę po Bugi będe musiała skoczyć na zakupy bo tu normalnie nic nie ma .... :no::no::crazy:

misia pokaże zdjęcia pokaże jak już uładzę wszystko ;-) muszę obszyć firanki ;-)
i przydało by się obszyć poduchy na kanapie Norba bo mi nie pasują hehehe ale nie mogę znaleźć odpowiedniego materiału ....

Taka przerwa w przedszkolu przeważnie oznacza lekki grymas ;-)

Małemu trzeba ukrucić to spanie w dzień bo się wykończysz :-))

Viltutti dokładnie koniecznie lekarz ze szpitala w którym chcesz rodzić. Ja osobiście mogę Ci polecić dr Wawrzycką i szpital na Lubartowskiej. Polecam też szkołę rodzenia własnie z Lubartowskiej bo fajnie jest znać położne :-)) jest łatwiej ;-))

Iwonka brawa dla Cypka :-))

dzielne te nasze przedszkolaki :-))

to kto sie pisze na BUGI w przyszłą sobotę rano ?? ;-):tak::-p

Karlita ja!!!!

Witajcie z raju...jest bosko, nie mam czasu siedzieć na forum ale obiecuje po powiecie być na bieżąco...mam tylko nadzieję że ciut ruszyło się...

Brawo dla wszystkich dzielnych przedszkolaków!!!!

Sunday, Eliza
jak nowe miejsce pracy?

u nas póki co jest super i oby tak do końca zostało...Lenka super zniosła lot a tutaj jest boska non stop się cieszy..rzadko kiedy marudzi..wdała się w mamę i też uwielbia ciepełko..Jula nie schodzi ze zjeżdżalni...
Z reszta atrakcji dla dzieci jest tyle..ze dzieciaki nie mają kiedy nudzić się...
A my korzystamy...

Wysyłamy słoneczko do Polski i pozdrawiamy

Witam się po długiej nieobecności
U nad żniwa malinowe więc kupa roboty, wracam rwe zaworze na skup potem coś ogarnąć i padam e pracy też die dzieje i jeszcze szkoła się zaczela, a dziś idziemy do ogniska baletowego jutro przesłuchania trzymajcie kciuki pozdrawiam

Cześć!
czytam Wasze forum, bo nie znam nikogo w Lublinie, a mieszkam tu już prawie rok. Mam półroczna córeczkę i bardzo zapracowanego partnera wiec dużo siedzę sama w domu. mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, że Was podczytuje troszkę. Pozdrawiam serdecznie

Witam. Moj przedszkolak sie na chodzil do przedszkola smarka sie i pokasluje, wiec dzis zrobilam mu wolne, zeby sie podkurowal... nestety mojego solenizanta choroba nie ominela i bardziej sie smarka i kaszle od Krystka:no:.
to kto sie pisze na BUGI w przyszłą sobotę rano ?? ;-):tak::-p
Ja moze wpadne z chlopakami jak beda zdrowi:tak:
Witajcie z raju...jest bosko, nie mam czasu siedzieć na forum ale obiecuje po powiecie być na bieżąco...mam tylko nadzieję że ciut ruszyło się...

Brawo dla wszystkich dzielnych przedszkolaków!!!!

Sunday, Eliza
jak nowe miejsce pracy?

u nas póki co jest super i oby tak do końca zostało...Lenka super zniosła lot a tutaj jest boska non stop się cieszy..rzadko kiedy marudzi..wdała się w mamę i też uwielbia ciepełko..Jula nie schodzi ze zjeżdżalni...
Z reszta atrakcji dla dzieci jest tyle..ze dzieciaki nie mają kiedy nudzić się...
A my korzystamy...

Wysyłamy słoneczko do Polski i pozdrawiamy
Super, ze jestescie zadowoleni z wyjazdu:tak::-)

Witam się po długiej nieobecności
U nad żniwa malinowe więc kupa roboty, wracam rwe zaworze na skup potem coś ogarnąć i padam e pracy też die dzieje i jeszcze szkoła się zaczela, a dziś idziemy do ogniska baletowego jutro przesłuchania trzymajcie kciuki pozdrawiam
I jak bylo na przesluchaniu:confused: Dostala sie do ogniska baletowego:confused:

Cześć!
czytam Wasze forum, bo nie znam nikogo w Lublinie, a mieszkam tu już prawie rok. Mam półroczna córeczkę i bardzo zapracowanego partnera wiec dużo siedzę sama w domu. mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, że Was podczytuje troszkę. Pozdrawiam serdecznie
Witaj:-)
Sunday, Elza: Co u was? Jak w nowej pracy?
Justyna: Gdzie zaginelas? Jak MIchal odnajduje sie w przedszkolu?

Motylla Wszystkiego Najlepszego dla Radzia:-)
Zdrówka dla chłopców...
Karlita ja może chociaż w weekend nie lubie sali zabaw zkoda ze nie możesz spotkać się wieczorem bo wstępnie cos myslalysmy na ostatnim spotkaniu o wyjściu na miasto:baffled:
MamaMilenki nie tylko czytaj ale też i pisz z Nami;-)
Elza Sunday jak w nowej pracy????
Madzienka super ze dziewczyny daja rade korzystajcie jeszcze 5 dni i naladujcie się na cyly rok:-)

O jak fajnie ze dzisiaj w piątek za dluzo jak dla mnie na jeden tydzień...adaptacja w zlobku godzina dłużej w pracy i wizytacja przelozonej:-)ufff koniec P miał w planach wyjazd na weekend ale naszczescie zmienil zdanie i zostajemy w domu...

Jak nasze przedszkolaki...

Mój bardzo dzielny dzisiaj poszedł z Pania za racze i drugi dzień spal ale odbierany po spaniu po 14 dzisiaj P nie mogl to ja się urwalam i zaczelam wcześniej weekend....ale jest ok...

Milego weekendu...

Witam :rofl2:

Jak to dobrze że jutro sobota i nie muszę się zrywać z samego rana (no chyba że dziewczynki mnie do tego zmuszą).
Martynka na wieść że idzie do przedszkola całą niedzielę dopytywała się kiedy pójdzie do przedszkola...ona już chce iść do przedszkola itp. a jak przyszło co do czego to już jej ten entuzjazm zniknął:baffled:
W poniedziałek z uśmiechem szła do przedszkola ale jak weszła do sali gdzie było pełno płaczących dzieci sama zaczęła wyć i wcale nie chciała P. puścić do domu, we wtorek znowu wyła wchodząc do sali w środę to samo. w czwartek podobno już nie ale dziś też podobno trochę na wstępie popłakiwała:baffled: może następny tydzień będzie lepszy...:confused:
Amanda za to jest dzielnym zerówkowiczem:tak::-)

Paulina buziaczek urodzinowy dla mojego chrześniaczka:-) Niech rośnie zdrowo i nie daje sie choróbskom;-)
Madzienka fajnie że świetnie się bawicie :-)
Marz to miałaś dzisiaj dzień zabiegany dzień...odpoczywaj jutro;-)
MamaMilenki witaj :rofl2:
Gon1a jak tam przesłuchanie poszło?:confused:
Justyna jak tam Michałek się miewa?:rofl2:

reklama
Misia fajnie że Natalia dzielnie chodzi do przedszkola :-) a jak tam Staś?... nadal nie daje Ci się wyspać:confused:
Karlia może i ja się skuszę na Bugi:rofl2:
Doczytałam Twoją nie miłą "przygodę" z kierowcą...jak widać kretynów nie brakuje dobrze że nic Wam nie zrobił:confused:
Mandziula brawa dla Mikiego:-)
Paulina Krystiankowi również zdróweczka życzę:tak:
Madzieńka od razu się cieplej w dzień zrobiło jak słoneczko podesłałaś:-p
Iwonka i jak wycieczka do Krakowa udała się? czy jeszcze nie byliście?:rofl2:
Brawa dla dzielnego Cyprianka:-)
Anetka byłaś dzielna zostawiając Oleńkę w przedszkolu?;-)

Do góry