hej dziewczyny!!!!!!!! nie zagladałam do was dość długo ale początek roku jest okropny nadal jeszcze nie wpadłam w jakiś rytm pracy....oj ciężki mam w tym roku rozruch...jeszcze nie mogę się odnależć w nowym miejscu... dyr chodzi i szaleje... grupę też mam taką sobie tzn nie to że jakieś okropne dzieci tylko z 12 mam tylko 3 dziewczynki i jednego chłopca z autyzmem i jednego z lekkim porażeniem....
weekend też miałam udany bo byliśmy u mojej siostry za żyrardowem na 18 siostrzeńca.... fajnie było tym bardziej że od lat nie udało nam się zebrać wszyscy razem... więc było to spotkanie wyjątkowe... my 4 siostry z rodzinami i mama.... super
hallo mamy przedszkolaków jak tam u was po pierwszym tygodniu
widzę że Cypek iwonki zadowolony a jak reszta???? justynka jak Michaś????
witam nowe dziewczyny.... piszcie i udzielajcie się na forum bo tu fajne dziewczyny są ja też ponad roku byłam tutaj nowa ale dziewczyny przyjęły mnie bardzo serdecznie.....
viltutti ja rodziłam na lubartowskiej bo tam pracuje mój lekarz i byłam zadowolona gdybym miałam rodzić drugie dziecko to tam...
mamamilenki oby Twoje plany się ziściły...
karlita ja się piszę na bugi w sobotę.....
weekend też miałam udany bo byliśmy u mojej siostry za żyrardowem na 18 siostrzeńca.... fajnie było tym bardziej że od lat nie udało nam się zebrać wszyscy razem... więc było to spotkanie wyjątkowe... my 4 siostry z rodzinami i mama.... super
hallo mamy przedszkolaków jak tam u was po pierwszym tygodniu
widzę że Cypek iwonki zadowolony a jak reszta???? justynka jak Michaś????
witam nowe dziewczyny.... piszcie i udzielajcie się na forum bo tu fajne dziewczyny są ja też ponad roku byłam tutaj nowa ale dziewczyny przyjęły mnie bardzo serdecznie.....
viltutti ja rodziłam na lubartowskiej bo tam pracuje mój lekarz i byłam zadowolona gdybym miałam rodzić drugie dziecko to tam...
mamamilenki oby Twoje plany się ziściły...
karlita ja się piszę na bugi w sobotę.....