Antuanet to brawa dla Kubusia mały ma niezłą energie a mam nie może się nudzić.My po spaniu byliśmy u mojej siostry ciotecznej na działce:-) Dzieciaki się wybiegały, nawet Kuba wskoczył do basenu, szkoda tylko że w ubraniu;-) Pampek sam wypadł pod wpływem ciężaru Teraz już śpi a ja czekam na małża. Miłego wieczorka.:-)
Marta to się Julcio ucieszył z prezentów, a dziadkowie właśnie od tego są.Dziadki się sztachnęli i sporo grosza młodemu dali. Dostał też koszulkę bezrękawnik, książeczkę, zestaw do badmingtona, ping-ponga, ciuchcię z klocków drewnianych, traktor z przyczepą i słodycze. Zdjęcia w wolnej chwili wrzucę.
Anaconda będzie dobrze wierze w to ze sobie poradzicie.Hej dziewczyny
U mnie kłopoty że szkoda gadać wszystko się pokomplikowało
Madziara to ja sie łapie na kilka tych babeczek bo ja to ma 2 lewe rece do wypieków a jak sie je robi jak łatwo to moze o przepis poprosze na odpowiedni watek. Smacznego i pośpij jedak troszkę.Witajcie nocną porą... ja zabrałam się za pieczenie babeczek i tak siedzę i piekę i piekę... bo jakoś dużo ciasta nagniotłam :-)
Ale przynajmniej będę miała chwilkę żeby poczytać co u Was ;-)
Witam nową mamę i zapraszam do częstego pisania, a co sie spodziewasz chłopczyka czy dziewczynki.Czesc Dziewczyny !
Chciałam się z Wami przywitać, gdyż jestem nowa na forum
Mam nadzieję, że z czasem doczytam wszystko i będę w temacie
Pozdrawiam
Sunday ale fajnie ja tez chce jagody ale ja to uwielbiam z cukrem albo w pierogach,a spacer to niezły sobie zafundowaliście.My niedawno wrocilismy ze spaceru, zrobilam runde wózkiem przez wawoz i na lsm potem troche tam na placu i spacerek do domu. :-) SUPER, zmeczona jestem ale zadowolona. Kupilam sobie pol kilo jagód i zjadlam z maslanka!:-) Teraz musze troszke ogarnac mieszkanie bo nawet lozka nie poscielilam rano, Maks pewnie zaraz pojdzie spac to bede miala chwile spokoju.
Talia życzę bardzo miłej zabawy a Gabrysia na pewno u babci będzie dobrze.HEJ!
A ja wczoraj miałam niezwykłego lenia, dziś już lepiej ale trzeba się pakować i ruszamy do Biłgoraja bo juto wesele.Zobaczymy jak tym razem Gabi sie spisze, teraz jest o miesiąc starsza i bardziej rozumie kto jest "swój" a że babcie dawno widziała to moze jej nie poznać.Tymczasem życzę Wam
Aluśka życzę bardzo miłego pobytu na wsi a moiże jedak sie zagonią do roboty, Ty na siebie uważaj i nie daj sie.Witam
wpadałam tak na chwilę po między pakowaniem jednej a drugiej torby bo dziś wyjeżdżamy na wieś do piatku będziemy tam biesiadować tzn. zagoniął nas do roboty i tyle będzie odpoczynku no może mnie aż tak zbytnio to do roboty nie będą ganiać chociaz jak sobie przypomnę pierwszą ciąże to wszystkiego można sie spodziewać
Miłego weekendu i reszty tygodnia Wam życzę:-):-)
Ps. Jakbyście mogły to glosika prosimy;-)
Głosik oddany.
Marta ja byłam i sie wybieram a kto jeszcze będzie dawać znać, pewnie zabiorę małego ze sobą.Ja skopiowałam linka i wkleiłam i poszedł głosik na moją synową. U mnie link działa.
Byłyście na spotkaniowym, Aluśka, Fogia, przyda się Wam o chustowaniu;-):-).
Madziula to opalenizna niezłą bedzie, a co ty robisz na tym polu i gdzie go masz.witam i ja
a ja dziś znowu w polu od rana, skwar taki, ale przynajmiej się opaliłam
Misiu stęskniony za cycem i jak przyjadę to potrafi przez 20 min na cucu wisieć i się smiać do mnie:-):-):-)
teraz śi to mam chwilkę czasu;-);-);-)
To Mikołajek taki pieszczoch jest ale fajnie tak jak mały sie jeszcze uśmiecha do mamy.
A co trzeba zrobić aby dostawać takie bajery ja te z chce.
Madzieńka fajnie ze spacerek sie udał.
Witak sie ja popołudniowo
Mały jest po 3 dawkach espumisanu i na razie "odpukać" nic sie nie dzieje ale nie zamierzam przestać mu go dawać. Czekam z utęsknieniem na 18 bo jest taki skwar ze dopiero wieczorkiem na spacer, a nie chce mi się już siedzieć w domu bo tylko spie.