reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My po spaniu byliśmy u mojej siostry ciotecznej na działce:-) Dzieciaki się wybiegały, nawet Kuba wskoczył do basenu, szkoda tylko że w ubraniu;-) Pampek sam wypadł pod wpływem ciężaru:sorry2: Teraz już śpi a ja czekam na małża. Miłego wieczorka.:-)
Antuanet to brawa dla Kubusia mały ma niezłą energie a mam nie może się nudzić.

Dziadki się sztachnęli i sporo grosza:szok::szok: :cool:młodemu dali:tak::tak:. Dostał też koszulkę bezrękawnik, książeczkę, zestaw do badmingtona, ping-ponga, ciuchcię z klocków drewnianych, traktor z przyczepą i słodycze. Zdjęcia w wolnej chwili wrzucę:tak:.
Marta to się Julcio ucieszył z prezentów, a dziadkowie właśnie od tego są.

Hej dziewczyny
U mnie kłopoty że szkoda gadać wszystko się pokomplikowało :ninja2::ninja2::ninja2:
Anaconda będzie dobrze wierze w to ze sobie poradzicie.

Witajcie nocną porą... ja zabrałam się za pieczenie babeczek i tak siedzę i piekę i piekę... bo jakoś dużo ciasta nagniotłam :-)
Ale przynajmniej będę miała chwilkę żeby poczytać co u Was ;-)
Madziara to ja sie łapie na kilka tych babeczek bo ja to ma 2 lewe rece do wypieków a jak sie je robi jak łatwo to moze o przepis poprosze na odpowiedni watek. Smacznego i pośpij jedak troszkę.

Czesc Dziewczyny !
Chciałam się z Wami przywitać, gdyż jestem nowa na forum :)
Mam nadzieję, że z czasem doczytam wszystko i będę w temacie;)

Pozdrawiam :)
Witam nową mamę i zapraszam do częstego pisania, a co sie spodziewasz chłopczyka czy dziewczynki.

My niedawno wrocilismy ze spaceru, zrobilam runde wózkiem przez wawoz i na lsm potem troche tam na placu i spacerek do domu. :-) SUPER, zmeczona jestem ale zadowolona. Kupilam sobie pol kilo jagód i zjadlam z maslanka!:-) Teraz musze troszke ogarnac mieszkanie bo nawet lozka nie poscielilam rano, Maks pewnie zaraz pojdzie spac to bede miala chwile spokoju.
Sunday ale fajnie ja tez chce jagody ale ja to uwielbiam z cukrem albo w pierogach,a spacer to niezły sobie zafundowaliście.

HEJ!
A ja wczoraj miałam niezwykłego lenia, dziś już lepiej ale trzeba się pakować i ruszamy do Biłgoraja bo juto wesele.Zobaczymy jak tym razem Gabi sie spisze, teraz jest o miesiąc starsza i bardziej rozumie kto jest "swój" a że babcie dawno widziała to moze jej nie poznać.Tymczasem życzę Wam
Talia życzę bardzo miłej zabawy a Gabrysia na pewno u babci będzie dobrze.

Witam:biggrin2:
wpadałam tak na chwilę po między pakowaniem jednej a drugiej torby bo dziś wyjeżdżamy na wieś do piatku będziemy tam biesiadować:-p tzn. zagoniął nas do roboty i tyle będzie odpoczynku:dry: no może mnie aż tak zbytnio to do roboty nie będą ganiać chociaz jak sobie przypomnę pierwszą ciąże to wszystkiego można sie spodziewać:surprised:

Miłego weekendu i reszty tygodnia Wam życzę:-):-)

Ps. Jakbyście mogły to glosika prosimy;-)
Aluśka życzę bardzo miłego pobytu na wsi a moiże jedak sie zagonią do roboty, Ty na siebie uważaj i nie daj sie.
Głosik oddany.

Ja skopiowałam linka i wkleiłam i poszedł głosik na moją synową. U mnie link działa.
Byłyście na spotkaniowym, Aluśka, Fogia, przyda się Wam o chustowaniu;-):tak::-).
Marta ja byłam i sie wybieram a kto jeszcze będzie dawać znać, pewnie zabiorę małego ze sobą.

witam i ja
a ja dziś znowu w polu od rana, skwar taki, ale przynajmiej się opaliłam:-D:-D:-D:-D
Misiu stęskniony za cycem i jak przyjadę to potrafi przez 20 min na cucu wisieć i się smiać do mnie:-):-):-)
teraz śi to mam chwilkę czasu;-);-);-)
Madziula to opalenizna niezłą bedzie, a co ty robisz na tym polu i gdzie go masz.
To Mikołajek taki pieszczoch jest ale fajnie tak jak mały sie jeszcze uśmiecha do mamy.
A co trzeba zrobić aby dostawać takie bajery ja te z chce.

Madzieńka fajnie ze spacerek sie udał.

Witak sie ja popołudniowo
Mały jest po 3 dawkach espumisanu i na razie "odpukać" nic sie nie dzieje ale nie zamierzam przestać mu go dawać. Czekam z utęsknieniem na 18 bo jest taki skwar ze dopiero wieczorkiem na spacer, a nie chce mi się już siedzieć w domu bo tylko spie.

reklama
aluska zaglosowane!:-)
fornetka biedaczek, znam to i masz racje musisz zobaczyc jak bedzie jak nie dostanie kropelek.
mandziulai po co wyjezdzac za opalenizna jak tylko wyjsc na ogrod i sie ma!uwazaj zebys nie przesadzila!:-) Mnie to glowa boli po tym spacerze na słońcu.:-(

Moje dziecie śpi bez pieluchy,zobaczymy co z tego bedzie, podlozylam mu podklad pod przescieradlo, ale on spi odwrotnie niz trzeba :baffled: musze powoli go budzic bo to juz 3godzina jak jest "cicho" zaraz zrobie rybke z ziemnaiczkami i pomidorkiem.

co tutaj tak pusto pewnie wszyscy się już weekendują. My uciekamy na spacerek jak wrócę to się odezwę papa.
P.S. a chciałam eis załapać na 1000 stronę

witajcie
fornetka ubieglas mnie :D:D:D a chcialam byc pierwsza :p:p zeby dostawac te paczuszki trzeba bylo wypelnic ankiete z paczki, ktora dawali w szpitalu, mi tez wysylali razem dostalam chyba 4 :)
Ja tez wypelnilam ankiete na stronie Winiary i wyslalam 25 kodow reskowych i teraz co kwartal przysylaja mi gazetke z przepisami i jakas probke:D:D polecam, tez uwielbiam takie pied.dolki :D:D:D

dziewczynki zmykam , bo od 10 min. mam tu dzika awanture :p

Ostatnia edycja:
Ja tez wypelnilam ankiete na stronie Winiary i wyslalam 25 kodow reskowych i teraz co kwartal przysylaja mi gazetke z przepisami i jakas probke:D:D polecam, tez uwielbiam takie pied.dolki :D:D:D

dziewczynki zmykam , bo od 10 min. mam tu dzika awanture :p

Ja tez należę do klubu Winiary:-p:-p:-p:-p:-p:-p

A cóż za awantura Sienio u Was????:blink::blink::blink::blink:

Udało się huuurra jestem na 1000 stronce....

My właśnie wróciliśmy z piaskownicy......

My tez wlasnie wrocilismy z placu, Maksio sie wyklocil, wybiegal a teraz spokojnie bajke oglada i krakersy zajada!!!:tak::tak::tak:;-);-);-);-)

madzienka to Julka sie awanturuje:dry::dry:przec caly dzien jest aniolem a w pewnym momencie zaczyna jej wszystko przeszkadzac i wrzeszczy jak opetana:szok::szok::szok: moja sasiadka, ktorej dzieci nie plakaly (maja ponad 50 lat :-D:-D) pewnie mysli, ze ja martretuje:sorry2::sorry2:

Julka ubrala sie w stroj kapielowy i juz prawie spi, ale za nic nie daje sobie go zdjac:confused::confused:

Wiecie moze kiedy bedzie nasze spotkanie? na to z podushkowca to ja raczej nie przyjde, bo temat jak dla mnie malo przydatny poki co, a nie chcialabym przeszkadzac innym plotkujac :D:D:D

Ostatnia edycja:
fornetka a wypeniałaś w szpitalu ankiety z takich pudełęk z próbkami???? bo to chyba z tego mi przysyłają,
a pole mam pod Nałęczowem, takie hektary należące do uczelni, i sedzimy tam i krzyżujemy owies ku chwale polskieh hodowli roslin:-D:-D:-D no i mój doktorat rośnie i musze go dogladać:tak::tak:;-)

sienio cierpliwości na te awantury, oby szybko JUlce przeszły humorki:-D:tak::tak::tak:

moje dziecię już smacznie śpi ja muszę jeszcze dom ogarnąć i pewnie niedługo padnę, naszczęście jutro nie mamm pola imoge spać dłużej (bo wstawałam 5:dry::dry::dry:) ale jutro dentysta mie czeka:cool::cool:

Moje dziecię tez już spi ale co sie nameczyła aby usną bo mu sie teraz gadac zachciało.
Madziula my na Kraśnickich nic nie dostaliśmy i może dlatego tak jest. No to nie fajnie z tym polem zwłaszcza ze kawałek masz ale co się nie robi ku chwale narodu:-):-):-).A co do dentysty to na pewno będzie ok. A wybieracie sie na spotkanie podushkowca.
Sienio życzę dużo cierpliwości a Julcia to niezła aparatka, to może trzeba jej było wody do wanny nalać i by się wypluskała.
Sunday ale fajnie ze Maksiu taki spokojny tylko pozazdrościć ale jak się tak wyszalał to nie dziwie się wcale.
Madzienka ile ta twoja Julcia ma zasobu energii.
Ok laski ja uciekam spać bo mam nerwa na mojego M ale to jutro na:ninja2: bo dzisiaj już wysiadam. Dobrej nocki.

reklama
Witajcie wieczorkiem, my już po długim wietrzeniu się na powietrzu;-)nawet Natalka tak się dotleniła, że już usnęła, co o tej porze rzadko się jej zdarza:szok:

Czesc Dziewczyny !
Chciałam się z Wami przywitać, gdyż jestem nowa na forum :)
Mam nadzieję, że z czasem doczytam wszystko i będę w temacie;)

Pozdrawiam :)
Witam, witam zapraszam do pisania...czekamy na coś więcej o Tobie:tak::tak:

Hej, witam w upalny piątek:-). M nie wyjeżdża do S bo brat go wycykał:wściekła/y::wściekła/y::nerd::baffled:.Ale szef uregulował wszystko, więc garnitur na wesela już w szafie wisi o taki Lassar - wizytowa odzie� m�ska, garnitury, marynarki, spodnie - produkcja i sprzeda� srebrny z 2 rozporkami:tak::cool::cool:.

Misia, dziadki tylko kasę dali a resztę to od chrzestnej i moich koleżanek na urodzinki dostał;-):tak:.
ładny gajerek:tak::tak:
ups, kasa też się przyda;-)a prezentów sporo i tak:-p

Witam:biggrin2:
wpadałam tak na chwilę po między pakowaniem jednej a drugiej torby bo dziś wyjeżdżamy na wieś do piatku będziemy tam biesiadować:-p tzn. zagoniął nas do roboty i tyle będzie odpoczynku:dry: no może mnie aż tak zbytnio to do roboty nie będą ganiać chociaz jak sobie przypomnę pierwszą ciąże to wszystkiego można sie spodziewać:surprised:

Miłego weekendu i reszty tygodnia Wam życzę:-):-)

Ps. Jakbyście mogły to glosika prosimy;-)

Udanego wyjazdu bez roboty:tak::tak::tak:zagłosowane:tak::tak:

a ja dziś znowu w polu od rana, skwar taki, ale przynajmiej się opaliłam:-D:-D:-D:-D
Misiu stęskniony za cycem i jak przyjadę to potrafi przez 20 min na cucu wisieć i się smiać do mnie:-):-):-)
teraz śi to mam chwilkę czasu;-);-);-)
zazdroszczę opalenizny:sorry2:a myślałam, że tylko Natalka się śmieje przy cycu.,..a ostatnio to i gadać z cycem w buzi zaczęła:dry::szok:

z Tena też dostałam;)
a z nestle to trzeba jakąs ankiete wypełnić????

Ja wypełniałam jakieś ankiety w szpitalu, ale nic nie przyszło do tej pory:-:)-(

Witak sie ja popołudniowo
Mały jest po 3 dawkach espumisanu i na razie "odpukać" nic sie nie dzieje ale nie zamierzam przestać mu go dawać. Czekam z utęsknieniem na 18 bo jest taki skwar ze dopiero wieczorkiem na spacer, a nie chce mi się już siedzieć w domu bo tylko spie.

Biedny Nikoś się męczy, ale dobrze, że kropelki mu pomagają:tak:

Moje dziecie śpi bez pieluchy,zobaczymy co z tego bedzie, podlozylam mu podklad pod przescieradlo, ale on spi odwrotnie niz trzeba :baffled: musze powoli go budzic bo to juz 3godzina jak jest "cicho" zaraz zrobie rybke z ziemnaiczkami i pomidorkiem.

Jak poszła próba?:confused::confused:

co tutaj tak pusto pewnie wszyscy się już weekendują. My uciekamy na spacerek jak wrócę to się odezwę papa.
P.S. a chciałam eis załapać na 1000 stronę

hehe...a u mnie jest 334 strona, bo ustawiłam sobie więcej postów na stronie:-D:-D:-D:-p:-p:-p

a pole mam pod Nałęczowem, takie hektary należące do uczelni, i sedzimy tam i krzyżujemy owies ku chwale polskieh hodowli roslin:-D:-D:-D no i mój doktorat rośnie i musze go dogladać:tak::tak:;-)
jutro dentysta mie czeka:cool::cool:
A mi się nie chciało zabrać za doktorat:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:może kiedyś w przyszłości:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:nie zazdroszczę dentysty...a też powinnam się wybrać, bo ze 2 lata nie byłam:zawstydzona/y::cool2:

Ok laski ja uciekam spać bo mam nerwa na mojego M ale to jutro na:ninja2: bo dzisiaj już wysiadam. Dobrej nocki.

Czekamy. I spokoju życzę na noc;-)

Do góry