mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
madzienka naszczęście noszenie go uspokaja
a kciuki sciskmy bardzo mocno i czekamy na dobre wieści
a kciuki sciskmy bardzo mocno i czekamy na dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super fotkafajnie patrzeć na taką fasolkę
nie wiem, jak z wizytami domowymi, bo o to nie pytałam...zależało mi na tym lekarzu, bo leczyła i mnie i mojego brata, jak byliśmy mali i się nie myliła, więc mam do niej zaufanie
My już obiadku czekamy aż Jula obudzi się i jedziemy do kardiologa, więc proszę mocno kciukaski zacisnąć żeby pani doktor powiedziała że wszystko z Julci serduszkiem jest OK!!!!
No i wszystkiego najlepszego dla dzisiaj świętujących...coś Was nazbierało się
Witajcie!
fogia dużo zdrówka dla Filipka
karlita super foteczka. Przypomniałam sobie jak naszego okruszka "podglądaliśmy" w ciąży. A pani dr Żyszkiewicz bardzo dokładna, super podejście do dzieci, dostępna telefonicznie o każdej porze dnia i nocy ale chyba nie jeździ na wizyty domowe. A do ilu Ty ginów chodzisz?Woow trzy wizyty w miesiącu...nieźle
madzienka a po co do kardiologa? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.I super że weselisko udane, zawsze tak jest że jak się nie chce iść to człowiek supper się bawi.
mandziula a kiedy wracasz do pracy? A jak Mikołaj na mieszanki reaguje?
madziara78 Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin.:-)
aluśka, misia Wszystkiego Najlepszego w Dniu Imienin!
Ja wczoraj pozdawałam egzaminy, tak więc studia już skończone, rozdanie dyplomów we wrześniu. Dzisiaj trochę sprzątałam, a później pół dnia na dworze. Kubuś coś sobie pozmieniał pory spania-od soboty chodzi spać po 20 Tak go babcia rozpuściła jak nas nie było... Lecę posprzątać kuchnię, miłego wieczorka:-)