reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Super fotka:tak::tak::tak:fajnie patrzeć na taką fasolkę:tak::tak::tak:

dziękuję dziewczynki :)
też cały czas zaglądam do tej fotki :) i patrze sobie na malusieńkiego człowieka 22 lipca mam kolejne usg w sumie na lipiec mam 3 wizyty umówione ;)

nie wiem, jak z wizytami domowymi, bo o to nie pytałam...zależało mi na tym lekarzu, bo leczyła i mnie i mojego brata, jak byliśmy mali i się nie myliła, więc mam do niej zaufanie:tak::tak:

ja też chodzę z Gabi do pediatry która mnie leczyła i mojego brata ale to jest po drugiej stronie miasta ... ale mówię ja to tak na przyszłość szukam ;)

Gabi właśnie wstała a myślałam że dłużej pośpi ... no cóż .... do później ;)

fogia biedny Fifi! Zdrówka!!!!!:-):-):-)
aluśka Madziara Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!!!
karlita cudowna fotka!!!!!:-)

Witam wszystkich po wekendzie!!!Praktycznie nie bylo mnie w domku tylko na nocke. Teraz jestem po pracy i zasiadlam na chwilke na kompa-zaraz musze spadac troszke mieszkanie ogarnać:-(

Witajcie!
fogia dużo zdrówka dla Filipka:tak:
karlita super foteczka. Przypomniałam sobie jak naszego okruszka "podglądaliśmy" w ciąży. A pani dr Żyszkiewicz bardzo dokładna, super podejście do dzieci, dostępna telefonicznie o każdej porze dnia i nocy ale chyba nie jeździ na wizyty domowe. A do ilu Ty ginów chodzisz?Woow trzy wizyty w miesiącu...nieźle :)
madzienka a po co do kardiologa? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.I super że weselisko udane, zawsze tak jest że jak się nie chce iść to człowiek supper się bawi.
mandziula a kiedy wracasz do pracy? A jak Mikołaj na mieszanki reaguje?
madziara78 Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin.:-)
aluśka, misia Wszystkiego Najlepszego w Dniu Imienin!
Ja wczoraj pozdawałam egzaminy, tak więc studia już skończone, rozdanie dyplomów we wrześniu. Dzisiaj trochę sprzątałam, a później pół dnia na dworze. Kubuś coś sobie pozmieniał pory spania-od soboty chodzi spać po 20:szok: Tak go babcia rozpuściła jak nas nie było... Lecę posprzątać kuchnię, miłego wieczorka:-)

My już obiadku czekamy aż Jula obudzi się i jedziemy do kardiologa, więc proszę mocno kciukaski zacisnąć żeby pani doktor powiedziała że wszystko z Julci serduszkiem jest OK!!!!:tak::tak::tak:

No i wszystkiego najlepszego dla dzisiaj świętujących...coś Was nazbierało się:-D:-D:-D

Trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak: i czekam na relację z wizyty;-)

karlita zagłosowane!

Witajcie!
fogia dużo zdrówka dla Filipka:tak:
karlita super foteczka. Przypomniałam sobie jak naszego okruszka "podglądaliśmy" w ciąży. A pani dr Żyszkiewicz bardzo dokładna, super podejście do dzieci, dostępna telefonicznie o każdej porze dnia i nocy ale chyba nie jeździ na wizyty domowe. A do ilu Ty ginów chodzisz?Woow trzy wizyty w miesiącu...nieźle :)
madzienka a po co do kardiologa? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.I super że weselisko udane, zawsze tak jest że jak się nie chce iść to człowiek supper się bawi.
mandziula a kiedy wracasz do pracy? A jak Mikołaj na mieszanki reaguje?
madziara78 Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin.:-)
aluśka, misia Wszystkiego Najlepszego w Dniu Imienin!
Ja wczoraj pozdawałam egzaminy, tak więc studia już skończone, rozdanie dyplomów we wrześniu. Dzisiaj trochę sprzątałam, a później pół dnia na dworze. Kubuś coś sobie pozmieniał pory spania-od soboty chodzi spać po 20:szok: Tak go babcia rozpuściła jak nas nie było... Lecę posprzątać kuchnię, miłego wieczorka:-)

no tak...moje babcie i dziadek też rozpuszczają Natalkę, noszą na rękach, a potem jest bunt:sorry:

Dziękuję bardzo za życzenia, miło, że o mnie pamiętacie:-):-)wszystkie życzenia chętnie przyjmę, choć imieniny obchodzę dopiero w lipcu;-)
a z okazji tak pięknych życzeń (które składam jednocześnie Marcie, aluścce i madziarze- dla Was specjalne porcje;-)), częstujcie się:
Zobacz załącznik 258243Zobacz załącznik 258244Zobacz załącznik 258245

antuanet super że egzaminy pozdawane, gratuluję:tak::tak::tak:
ja wracam do pracy 13 lipca, bo przedłuzyłam macierzyński o te dwa tygodnie:tak::tak::tak:, a co do armiena Mikolaja to nie wiem jak będzie bo mu stucne mleko ie smakuje. NAN wypluwał od razu, bebiko tak be rewelacji ale przynajmniej ne pluje ale też nie pije tak jak bym chciała, raczej tylko smakuje, dziś wypił jakies 10ml:cool2::cool2::cool2: mamy jeszcze trochę czasu i zobaczymy jak to będzie, za tydzień mamy szcepienie to jescze z pediatrą porozmawiam co z nim robić:tak::tak::tak:

karlita głosy oddane:tak::tak::tak:

Mikołaj już śpi, zobaczymy jak długo bo tamtej nocy zaczą się o 11 wybudzać i tak razy wstawałam wstawałam do niego i o 4 się poddałam i wziełam go do łóżka,do 7 spał:confused2::confused2::eek::eek::eek: a ja prawie nie spałam bo się boje jak on tak koło mnie ley że go przyduszę:cool::cool::cool:

a w TV znowu meczyk......

hej dziewczynki ja tylko na chwilę bo męczy mnie okropnie.
Zjadłam 3 kęsy pizzy i blues na całego i muli, muli, muli. Filipek dziś już lepiej, tzn. temp. nie miał, tylko prawie cały dzień nic nie jadł i nad wyraz spokojny, jak nie moje dziecko.:sorry:

reklama
Marta, Aluśka, Misia - NAJLEPSZEGO!

Mandziula
, Magda miąła taki okres, że nie przybierała wcale na wadze a że miała jeszcze inne problemy, dostałam NAKAZ dokarmiania jej i jadła ENFAMIL na zmianę z moim mlekiem (które odciągałam dniem i nocą i mieszałam z odżywką BNF) - karmiłam ją tak ponad miesiąc i o dziwo udało mi sie potem wrócić do tylko i wyłącznie piersi! (polecam butelki i smoczki Tommy Tippee :tak:)
Apteka Internetowa Tanie-Leczenie.pl

Enfamil jest dostępny tylko w aptece i nie jest najtańszy ale podobno skład jest najbardziej zbliżony do mleka kobiety.

Do góry