reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

wrocilam:) starsza o rok i bogatsza o kolejne problemy., \\
o imprezie i wogole opowiem wieczorem jak dam rade zajrzec........ bo w moje dziecie znow jakis szatan wstepuje,,,

reklama
Misia, Karlita - ja byłam u Gila z Sashą prywatnie w Intermedzie na Junoszy we wrześniu jak byłam w polszy:-) Polecam z czystym sumieniem, bardzo fajny i moim zdanie ma super podejście do dzieci!
Reszta wieczorem bo mam dzisiaj mega busy dzień.

mataka czekamy na relację :)

misia a tam może chodzicie do pediatry ?? bo chciałabym sobie znaleźć jakiegoś dobrego pediatrę z wizytami domowymi ;) myślę tak przyszłościowo jak już maleństwo się pojawi ;)

a tu obiecana focia :)

Uploaded with ImageShack.us

mataka czekamy na relację :)

misia a tam może chodzicie do pediatry ?? bo chciałabym sobie znaleźć jakiegoś dobrego pediatrę z wizytami domowymi ;) myślę tak przyszłościowo jak już maleństwo się pojawi ;)

a tu obiecana focia :)

Uploaded with ImageShack.us

Super fotka:tak::tak::tak:fajnie patrzeć na taką fasolkę:tak::tak::tak:
My do Intermedu chodzimy do ortopedy i do okulisty:tak::tak:, ortopeda jest prywatnie, a okulista na NFZ:confused2:. do pediatry zaś chodzimy na Weteranów do lekarki z b. dużym doświadczeniem i super podejściem:tak::tak::tak:nie wiem, jak z wizytami domowymi, bo o to nie pytałam...zależało mi na tym lekarzu, bo leczyła i mnie i mojego brata, jak byliśmy mali i się nie myliła, więc mam do niej zaufanie:tak::tak:

Hej, ja na chwilkę bo roboty mam ogrom;-):tak:.
Aluśka, Misia
Miś dałby Wam miodek,
miodzio do jedzenia,
a ja zamiast tego,
składam Wam(i sobie) życzenia:
Zdrowia, szczęścia, długich lat,
niech zakwitnie szczęścia kwiat,
dzisiaj mamy swe imieniny,
więc i wesołej życzę miny.
roze37.gif

marta, misia, aluśka i Madziara wszystkiego najlepszego!!!!!

karlita sliczne zdjęcie:tak::tak::tak:aż miło popatrzec:-)

o i sie zaczal ryk, moje dziecko wystawia dziś moja cierpliwość a ciężką próbę, nie wiem czy to drugi ząbek czy jeszcze tamten ale jest masakra cały czas płacze nie można go samego zostawić nawet na chwilkę:-:)-:)-:)-:)-(strasznie jest biedny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Karlita ja mogę polecić Ci nasza pediatrę...kobieta Anioł, pracuje na patologii noworodków w DSK...ale nie ma wizyt domowych:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Polecam też dr Elizę Żyszkiewicz - Antuanet miała z nia ostatnio kontakt więc napisze Ci na pewno o niej więcej!!!!
A foteczka śliczna....już Ci to mówiłam:-p:-p:-p:-p

Mandziula a noszenie w chuście nie pomaga??Może ida kolejne zabki...jeszcze tylko 19 przed Wami

My już obiadku czekamy aż Jula obudzi się i jedziemy do kardiologa, więc proszę mocno kciukaski zacisnąć żeby pani doktor powiedziała że wszystko z Julci serduszkiem jest OK!!!!:tak::tak::tak:

No i wszystkiego najlepszego dla dzisiaj świętujących...coś Was nazbierało się:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry