reklama
misia my chodzimy na Chodzki ale On też przyjmuje prywatnie tylko nie wiem gdzie
na Junoszy INTERMED - LUBLIN my tam chodzimy, ale akurat nie do niego
My już po spacerku i zakupach...piaskownica też zaliczona...
Dr Gil przyjmuje też w przychodni na Kiwerskiego, taka informację mamy ze szkoły rodzenia
Fogia oby lekarstwa szybko ulzyły Filipkowi
Chwal sie chwal jakie zakupy...udały się??;-)
Dr Gil przyjmuje też w przychodni na Kiwerskiego, taka informację mamy ze szkoły rodzenia
Fogia oby lekarstwa szybko ulzyły Filipkowi
mam nadzieję ze zakupy się udały
Chwal sie chwal jakie zakupy...udały się??;-)
Misia, Karlita - ja byłam u Gila z Sashą prywatnie w Intermedzie na Junoszy we wrześniu jak byłam w polszy:-) Polecam z czystym sumieniem, bardzo fajny i moim zdanie ma super podejście do dzieci!
Reszta wieczorem bo mam dzisiaj mega busy dzień.
Reszta wieczorem bo mam dzisiaj mega busy dzień.
mataka czekamy na relację
misia a tam może chodzicie do pediatry ?? bo chciałabym sobie znaleźć jakiegoś dobrego pediatrę z wizytami domowymi myślę tak przyszłościowo jak już maleństwo się pojawi
a tu obiecana focia
Uploaded with ImageShack.us
misia a tam może chodzicie do pediatry ?? bo chciałabym sobie znaleźć jakiegoś dobrego pediatrę z wizytami domowymi myślę tak przyszłościowo jak już maleństwo się pojawi
a tu obiecana focia
a tu obiecana focia
Karlita! Jakie maleństwo )))) Aż się rozczuliłam
a tu obiecana focia
Super fotkafajnie patrzeć na taką fasolkę
My do Intermedu chodzimy do ortopedy i do okulisty, ortopeda jest prywatnie, a okulista na NFZ. do pediatry zaś chodzimy na Weteranów do lekarki z b. dużym doświadczeniem i super podejściemnie wiem, jak z wizytami domowymi, bo o to nie pytałam...zależało mi na tym lekarzu, bo leczyła i mnie i mojego brata, jak byliśmy mali i się nie myliła, więc mam do niej zaufanie
Marta1981
Rodzyneczka
Hej, ja na chwilkę bo roboty mam ogrom;-).
Aluśka, Misia
Miś dałby Wam miodek,
miodzio do jedzenia,
a ja zamiast tego,
składam Wam(i sobie) życzenia:
Zdrowia, szczęścia, długich lat,
niech zakwitnie szczęścia kwiat,
dzisiaj mamy swe imieniny,
więc i wesołej życzę miny.
Miś dałby Wam miodek,
miodzio do jedzenia,
a ja zamiast tego,
składam Wam(i sobie) życzenia:
Zdrowia, szczęścia, długich lat,
niech zakwitnie szczęścia kwiat,
dzisiaj mamy swe imieniny,
więc i wesołej życzę miny.
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
marta, misia, aluśka i Madziara wszystkiego najlepszego!!!!!
karlita sliczne zdjęcieaż miło popatrzec:-)
o i sie zaczal ryk, moje dziecko wystawia dziś moja cierpliwość a ciężką próbę, nie wiem czy to drugi ząbek czy jeszcze tamten ale jest masakra cały czas płacze nie można go samego zostawić nawet na chwilkę:-----(strasznie jest biedny
karlita sliczne zdjęcieaż miło popatrzec:-)
o i sie zaczal ryk, moje dziecko wystawia dziś moja cierpliwość a ciężką próbę, nie wiem czy to drugi ząbek czy jeszcze tamten ale jest masakra cały czas płacze nie można go samego zostawić nawet na chwilkę:-----(strasznie jest biedny
reklama
Karlita ja mogę polecić Ci nasza pediatrę...kobieta Anioł, pracuje na patologii noworodków w DSK...ale nie ma wizyt domowych
Polecam też dr Elizę Żyszkiewicz - Antuanet miała z nia ostatnio kontakt więc napisze Ci na pewno o niej więcej!!!!
A foteczka śliczna....już Ci to mówiłam
Mandziula a noszenie w chuście nie pomaga??Może ida kolejne zabki...jeszcze tylko 19 przed Wami
My już obiadku czekamy aż Jula obudzi się i jedziemy do kardiologa, więc proszę mocno kciukaski zacisnąć żeby pani doktor powiedziała że wszystko z Julci serduszkiem jest OK!!!!
No i wszystkiego najlepszego dla dzisiaj świętujących...coś Was nazbierało się
Polecam też dr Elizę Żyszkiewicz - Antuanet miała z nia ostatnio kontakt więc napisze Ci na pewno o niej więcej!!!!
A foteczka śliczna....już Ci to mówiłam
Mandziula a noszenie w chuście nie pomaga??Może ida kolejne zabki...jeszcze tylko 19 przed Wami
My już obiadku czekamy aż Jula obudzi się i jedziemy do kardiologa, więc proszę mocno kciukaski zacisnąć żeby pani doktor powiedziała że wszystko z Julci serduszkiem jest OK!!!!
No i wszystkiego najlepszego dla dzisiaj świętujących...coś Was nazbierało się
Ostatnia edycja: