reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

piaskownicabalkonowaq.jpg

Karlita PW!!!!A diagnoza ortopedy nie martw się, im wcześniej tym lepiej...a gdzie byliście u ortopedy???

ależ masz boski balkon :) też taki chce ... ja mam taki maluuusi :)

co do ortopedy to chodzimy do dr Gila jak dla mnie super specjalista :)

karlita wiesz jaka Julka byla gruba:szok::szok:a teraz jest normalna, do drobnych dzieci nie nalezy, ale moim zdaniem i Gabrysia z tego wyrosnie:tak: no ale basen dobrze wplynie na Was obie, moze i maz sie skusi?:rofl2:

ja też tak myślę że mała zgubi jak zacznie biegać :)

powiem Wam ze w tych butkach lepiej się trzyma na nóżkach :)

Karlita ależ Gabi to artystka - normaLNIE modelka ci rośnie!!!
A to zdjęcie z konkursu - ależ ona maleńka była cooo :-)
prawda taka mała dzdzownica :)

Karlita i do ciebie piszę pw...

BARDZO DZIĘKUJĘ ale odczytałam dopiero dzisiaj :sorry:

Marta gratuluję 5 :-D:-D:-D:tak:

Anaklim zdróweczka dla Was :tak:

Karlita Fogia super ze z Waszymi fasolkami wszystko ok i zycze aby tak tez pozostało
Karlita nie martw sie butkami my tez takie nosimy:-)teraz juz mniej bo ciepło, jak bylismy u ortopedy jak maly mial ponad rok to mowil ze u takich maluchow to jeszcze fizjologia butki profilaktycznie i dopiero po 2 roku zycia stwierdza sie czy naprawde jest cos na rzeczy

dziękuję :)

a dzisiaj się dowiedzialam że moja bratowa jest w ciąży dzisiaj zrobiła test ;) a ma córkę młodszą od Gabi o 1 miesiąc ;) hehehe ależ będzie słitaśnie :tak:

a butki cóż moja mama powiedziała ze takie butki są bardzo pomocne przy nauce chodzenia :) i ze kiedyś tylko takie były ;)

kochane miłego wieczoru lecę do małej bo marudzi :)
niech będzie słoneczko w przyszły weekend trzymajcie kciuki :)

reklama
ależ masz boski balkon :) też taki chce ... ja mam taki maluuusi :)

a dzisiaj się dowiedzialam że moja bratowa jest w ciąży dzisiaj zrobiła test ;) a ma córkę młodszą od Gabi o 1 miesiąc ;) hehehe ależ będzie słitaśnie :tak:

a butki cóż moja mama powiedziała ze takie butki są bardzo pomocne przy nauce chodzenia :) i ze kiedyś tylko takie były ;)

kochane miłego wieczoru lecę do małej bo marudzi :)
niech będzie słoneczko w przyszły weekend trzymajcie kciuki :)

Karlita to jeden z lekarzy który jest polecany w szkole rodzenia na jaczewskiego....

A długo Gabi ma chodzic w tych bucikach???

A z ciążą bratowej super!!!!

Marzenko PW!!!

A gdzie Maltanka??:sorry:
Jak Wasze poszukiwania mieszkanka??

Ostatnia edycja:
Hej girls.
Fatalnie się dziś czuję. Brzuch mnie ciągnie okropnie.
W ogóle mam kiepski dzień. Byliśmy z Filipkiem na głosowaniu, później u babci na obiedzie. Tylko, że mały nie chciał jeść, marudził że go boli czółko, położył się, a w końcu zasnął i obudził się z temperaturą 38,5. :frown: Dałam mu syropek, poszedł spać o 18.30 temp. spadła, a przy tym spocił się jak szczurek. W przedszkolu był tylko przez 3 dni. Jutro znowu lekarz.....

witam z poranną kawą:tak::tak::tak:

Fogia biedny ten twój synek, zdrówka dla niego:tak::tak::tak::tak:, a na brzuch to może nospę weż:tak::tak::tak::tak:powinna pomóc:tak::tak::tak:

Karlita
to z bratową będziecie maily temat do gadania, fajnie sie wam zgrało:tak::tak::tak::tak::tak:, dobrze że butki Gabrysi służą:tak::tak::tak::tak:

kainkas miłego dnia w pracy życzę, ja już czuję stracha bo też niedługo wracam,
z domami nestety nie pomoge:no::no: my jeżdiliśmy pod namiot:-p:-p

dziś znowu siedzeie w domku bo mokro i zimno, no co za pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

milego dnia życze mimo okropnej pogody;-);-);-);-)

Witajcie,
Karlita nie ma sprawy... :-)

Fogia mam nadzieję że to nic poważnego... a Ty na ten brzuszek uważaj - faktycznie nospa może Ci pomoże...

Madzieńka i jak wczoraj poszło usypianie?

Mnie dziś coś głowa pobolewa... ale próbuję się wyleczyć kawką więc Mandziula dołączam się do Twojej kawusi ;-) Smacznego!

Witajcie...ja chcę słoneczka!!!!!

My z Jula pospałyśmy do 9.15, miałam pojechać do LuxMedu zrobić badania ale tak mi nie chciało sie więc zjadłam śniadanko:zawstydzona/y:, może jutro pojadę:-p:-p:-p

Fogia zdróweczka dla Filipka!!!!Oby to nie było nic powaznego

Madziarka udało się, ale mi a nie Pawłowi;-);-);-);-)

Madziarka jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszych urodzinek!!!!
10669224.jpg

Hej
My już po lekarzu.
Młody ma ropną anginę. :no: Noc praktycznie nieprzespana, co prawda bez temperatury ale skoro zasnął o 18.30 to obudził się o 3.40 i już nie mógł biduś spać. Zresztą ja też nie, brzuch mnie bolał i nawet nospa niewiele pomogła. Dziś na szczęście przeszło, wróciły za to mdłości, a już tak się cieszyłam, że przeszły.
Pokręcę się trochę po domu, dam Fifiemu leki i może uda nam się trochę zdrzemnąć.

Hej :)

Zupełnie nie rozumiem czemu narzekacie na pogodę ;) Chyba że między Chełmem a Lublinem faktycznie jest duża różnica :)

Madzienka i Sylwialublin, ciszę się, że imprezy się udały. Sylwia, masz zdrowie kobieto, ja po całonocnej zabawie i 3 godzinach snu nie dałabym rady ręką ani nogą ruszyć, a Ty na poprawiny wybywasz! Ale starość nie radość ;)

Sienio, jeśli chodzi o wieczór panieński nie doradzę. Nigdy nie byłam,sama nie miałam w takim kształcie jak widzę obecnie. Byłyśmy z dziewczynami na koncercie Raz Dwa Trzy w Trójce,wprawdzie miesiąc przed ślubem ale zrobiły mi niespodziankę wygrywając bilety a że koncert był rejestrowany ( nie wiem co wy na to ale dla mnie to fantastyczna płyta z piosenkami Osieckiej "Czy te oczy mogą kłamać" ) to do tej pory mam pamiątkę :))

Marz21 też miałam problem z głosowaniem. Wzięłam ze sobą Magdę i pytam, który pan córeczko? Ona mi na to "osiem i dziewięć" ja - ale można tylko jednego "osiem" powiedziało z przekonaniem moje dziecko i oddałam głos na Olechowskiego...:zawstydzona/y:
W drugiej turze nie będę miał problemu bo wiem na kogo nie będę głosowała.

Mandziula, ja naiwna zawsze myślałam, że dziewczynki to takie eteryczne istoty biegające za motylkami, grzeczne aniołki (bo swoje dzieciństwo się zapomina) a tymczasem moje dziewuchy to diabły wcielone! Co gorsze z wiekiem to nie przechodzi a się pogłębia, masakra. Nieraz mają takie pomysły że włosy siwieją :)

Kainkas, z domkami niestety nie pomogę. My w tym roku też "niewyjeżdżający" a nad jeziora będziemy jeździli popołudniami i w łikendy. Jeśli coś znajdziesz to koniecznie sie pochwal bo a nóż uda nam sie jednak wyskoczyć na parę dni, warto mieć coś sprawdzonego ;)

Karlita, gratulacje dla brata i bratowej :) Pewnie, że fajnie i teraz i potem -spacerowo itp. A jak Twoi rodzice muszą się cieszyć że dwoje wnucząt na raz :D

Fogia, kochana wypoczywaj! Powrót mdłości nie jest taki zły, wiadomo przynajmniej że wszystko gra ;) Biedny ten Twój Filipek, z tego co zdążyłam się zorientować ciągle choruje :( Nie chcę agitować, ale z Mają też tak było, była chora non stop, leczona przez doktor K. sterydami wziewnymi bo to rzekomo marsz alergiczny (od zawsze były problemy z kolką, nabiałem itp) aż trafiliśmy do homeopaty i...SPOKÓj

Madziara, sto lat!!! (dobrze że sobie tych życzeń wyłącznie na grupie nie składacie to przynajmniej wiadomo że ktoś świętuje ;))

Uciekam bo jakaś dłużyzna mi wyszła, pozdrawiam Was wszystkie! (chociaż jeszcze do końca nie rozróżniam, która jest która ;))

Madziara, sto lat!!!
Niech ten radosny dzień
na zawsze Twe troski odsunie w cień
i niech się śmieje do Ciebie świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat!

A i dziś miałam egzamin z mechaniki i na 5 zdałam, jeszcze tylko 3 zaległe prace oddać i wakacje:tak::cool:.
gratulejszyn:tak::tak:

Witam poweselnie :) wrocilismy do domu około godziny 3 ... i niestety już od 6 nie śpię bo młody się obudzil... ale powiem szczerze wyspałam się.. Wybaiwiłam się... troszę orkiestra mało grała wiecej siedzieli i jedli niz grali.. ale dzis drugi dzień wesela więc jeszcze poskaczę :) Kubusia zabieramy ze soba a co niech też troszkę pobiega :) Sala w tym Borku średnia.. troszke napoczątku było ciasno ale potem towarzystwo się rozjechało i było już czym oddychac :) Wydaje mi się że cała impreze rozkręcałam ja i kolezaka :) Kamerzysta i fotograf miał ubaw i nie wiem czy mu sie osoby nie pomyliły troszkę bo czesciej kamerował nas dwie niz parę młodą, jestem w szoku że do konca bawiłam się w butach :-D Zobaczymy jak to dzisiaj bedzie :) opowiem albo wieczorem albo jutro rano :)

super, że wesele się udało:tak::tak::tak:

Ja tylko na chwilę, pomiędzy jednym pawiem a drugim....
Nie przeczytałam nic, Kaj wyzdrowiał, Sasha odrobinę lepiej, mnie wczoraj dopadło. Poczytam jak przestanę.....
Miałam głosować i co???? Nie dojadę 80 km w jedną stronę z rota:(((

zdrówka dla Was:tak::tak:

My po weselichu, nie chciało mi się iść ale warto było, troszkę potańcowaliśmy(z obawy o kolano P było bez szaleństw), pojedliśmy popiliśmy co nieco i do domu wróciliśmy zadowoleni....

Julcia była z nami na mszy i początku wesela, później babcia i dziadek zabrali ją, grzecznie poszła spać i pospała dzisiaj bez przerwy do 9.15:szok:...kochane dziecko wiec my wyspani i zadowoleni...później pokaze:elvis: Wam kilka fotek

Dobrze, że się pobawiliście:tak::tak:brawa dla Julki:-):-)

Madzieńka lekarz powiedział że pięknie się wygoiło wszystko i że jeszcze sama końcóweczka jest przyklejona ale poczekamy i zobaczymy - może sama się odklei a jak nie to kiedyś najwyżej się powtórzy ten zabieg odklejenia ale to kiedyś bo to nie jest już żadne zagrożenie...z tego zapalenia się nie będą robić ;-) więc jesteśmy już szcześliwi i wreszcie odetchnęliśmy z ulgą! A co do basenu - powiedział że nie widzi przeciwwskazań! :)
Dobrze, że tak się ładnie wygoiło i udało:tak::tak:

Ale masz fajnie z bratową:tak::tak:jest z kim na bieżąco pogadać i wymienić doświadczenia:-):-)
a gdzie chodzisz do Gila?:sorry:

Hej
My już po lekarzu.
Młody ma ropną anginę. :no: Noc praktycznie nieprzespana, co prawda bez temperatury ale skoro zasnął o 18.30 to obudził się o 3.40 i już nie mógł biduś spać. Zresztą ja też nie, brzuch mnie bolał i nawet nospa niewiele pomogła. Dziś na szczęście przeszło, wróciły za to mdłości, a już tak się cieszyłam, że przeszły.
Pokręcę się trochę po domu, dam Fifiemu leki i może uda nam się trochę zdrzemnąć.
Biedny Fifi:-:)-:)-(trzymajcie się:tak::tak:

My wczoraj w rozjazdach:tak:więc nie było kiedy zajrzeć:-(a teraz Natalka oczywiście je, a potem może wyjdziemy na spacerek, choć w taką beznadziejną pogodę się nie chce wcale:zawstydzona/y::no::no::no:

reklama
Karlita to jeden z lekarzy który jest polecany w szkole rodzenia na jaczewskiego....

A długo Gabi ma chodzic w tych bucikach???

tak jak napisałam to super gość!! od początku prowadził Gabi z bioderkami :) nie ładował nas w te plastiki no super gość :)

co do bucików to byłam w sklepie z bucikami dla maluchów i bardzo się nie różnią od tych takich bucików początkowych ;) czyli z wyższą piętką ;) później wstawię Wam fotkę :)

Gabi właśnie siedzi w rowerku i nie chce wyjść ;) tak jej się spodobał ;)

Hej girls.
Fatalnie się dziś czuję. Brzuch mnie ciągnie okropnie.
odpoczywaj jak najwięcej kochana

DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!!

Karlita
to z bratową będziecie maily temat do gadania, fajnie sie wam zgrało:tak::tak::tak::tak::tak:, dobrze że butki Gabrysi służą:tak::tak::tak::tak:

fajnie fajnie :)
w poprzedniej ciąży jeszcze chodziłyśmy do tego samego lekarza więc na wizyty umawiałyśmy się po sobie i zawsze jeszcze szłyśmy na miasto :)

Witajcie,
Karlita nie ma sprawy... :-)

mam nadzieję ze zakupy się udały :)

Karlita, gratulacje dla brata i bratowej :) Pewnie, że fajnie i teraz i potem -spacerowo itp. A jak Twoi rodzice muszą się cieszyć że dwoje wnucząt na raz :D

to brat cioteczny ale jesteśmy bardzo blisko :)

Madziara :) wszystkiego co najlepsze :) miłości, wspaniałych przyjaciół :) i samych sukcesów :)

misia my chodzimy na Chodzki :) ale On też przyjmuje prywatnie tylko nie wiem gdzie ;)

Ostatnia edycja:
Do góry