Karlita PW!!!!A diagnoza ortopedy nie martw się, im wcześniej tym lepiej...a gdzie byliście u ortopedy???
ależ masz boski balkon też taki chce ... ja mam taki maluuusi
co do ortopedy to chodzimy do dr Gila jak dla mnie super specjalista
karlita wiesz jaka Julka byla grubaa teraz jest normalna, do drobnych dzieci nie nalezy, ale moim zdaniem i Gabrysia z tego wyrosnie no ale basen dobrze wplynie na Was obie, moze i maz sie skusi?
ja też tak myślę że mała zgubi jak zacznie biegać
powiem Wam ze w tych butkach lepiej się trzyma na nóżkach
prawda taka mała dzdzownicaKarlita ależ Gabi to artystka - normaLNIE modelka ci rośnie!!!
A to zdjęcie z konkursu - ależ ona maleńka była cooo :-)
Karlita i do ciebie piszę pw...
BARDZO DZIĘKUJĘ ale odczytałam dopiero dzisiaj
Marta gratuluję 5
Anaklim zdróweczka dla Was
Karlita Fogia super ze z Waszymi fasolkami wszystko ok i zycze aby tak tez pozostało
Karlita nie martw sie butkami my tez takie nosimy:-)teraz juz mniej bo ciepło, jak bylismy u ortopedy jak maly mial ponad rok to mowil ze u takich maluchow to jeszcze fizjologia butki profilaktycznie i dopiero po 2 roku zycia stwierdza sie czy naprawde jest cos na rzeczy
dziękuję
a dzisiaj się dowiedzialam że moja bratowa jest w ciąży dzisiaj zrobiła test a ma córkę młodszą od Gabi o 1 miesiąc hehehe ależ będzie słitaśnie
a butki cóż moja mama powiedziała ze takie butki są bardzo pomocne przy nauce chodzenia i ze kiedyś tylko takie były
kochane miłego wieczoru lecę do małej bo marudzi
niech będzie słoneczko w przyszły weekend trzymajcie kciuki