reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczynki

Mój mąż zrobił nam wczoraj mega niespodziankę. Miał 1,5 dnia przerwy w Polsce i przyjechał do domu ok. 18, a dziś o 10 pojechał z powrotem. Byłam w totalnym szoku bo nic mi nie powiedział, zadzwonił o 18, gadaliśmy sobie przez telefon i nagle słyszę dzwonek do drzwi, otwieram, a tu on. :szok:Szczena mi opadła. Twierdził, że się bardzo za nami stęsknił i dlatego musiał wpaść do domu tak "po ogień". :sorry2: Poza tym baaardzo mnie zaskoczył raz jeszcze. Przeprowadził z Filipkiem poważną męską rozmowę na temat dzidziusia i poprosił go aby głaskał brzuszek i mówił do dzidzi.:-)

ja czuję się dobrze o dziwo mnie nie mdli
o dziwo mnie od 2 dni też nie. Aż się zaczęłam martwić ale może to już po wszystkim??? No chyba, ze to tylko taka chwilowa przerwa.

Ja koło budowlanki mieszkam
głosujecie jutro w Chdku? Ja tak bo mimo, że mieszkamy na XXXleciu na stancji to zameldowana jestem na S. u moich dziadków.

Gów.no nie lepiej.... Sasha wymiotuje!!
strasznie mi przykro. Faktycznie to wygląda na jakiś wirus, co na to lekarze? Jak się Twoje chłopaki dzisiaj czują?

reklama
witam wszystkie samotne mamy z lublina , mam na imię joanna 8 tygodni temu urodziłam synka mateusza i szukam porady bo czeka mnie sprawa w sądzie (alimenty) idę w poniedziałek do pani adwokat i mam takiego stracha że głowa mała:(

Hej, wybaczcie moją nieobecność ale tyle spraw mi się na raz nałożyło,ze :szok::szok:. Kupiłam 20 kilo truskawek i .... M je przerobił na mrożone z cukrem, kompoty, dżemik i soki:tak::cool::cool::cool2::cool2::-). Poza tym miałam pogrzeb przyjaciela ojca - razem wiele lat pracowali a jego żona jest sekretarką w moim biurze od odszkodowań a córka chodzi z moim sąsiadem. O ile pogrzeby są przygnębiające to ten był przepiękny:tak:, jakiś wujek kombatant w mundurze i z szablą, brat i przyjaciel przemiawiali nad trumną aż wszystkim łzy same się cisnęły:-(.
A i dziś miałam egzamin z mechaniki i na 5 zdałam, jeszcze tylko 3 zaległe prace oddać i wakacje:tak::cool:.
Marta - gdzieś są nasze fotki ze spotkania???
Poszukam na dysku zewnętrznym bo tu chyba nie ma:no:.
Hej heJ :)

Melduję że żyję, piszecie tyle,że nie nadążę, nawet nie będę oszukiwać że czytałam bo nie czytałam. Widziałam przedwczorajszy bodajże wpis Marty - MARTA!- koło Lotosu i pogotowia? Przecież ja tamtędzy minimum 2 razy dziennie przechodzę :DDD No i nie wiedziałam, że Chełm to miasto sexu i biznesu ;) Ja koło budowlanki mieszkam, czyli rzut beretem od Ciebie, na pewno znamy się z widzenia.
Często mnie a raczej Olka znajdziesz na placu koło takiego dłuuugiego bloku na ul. W.13:tak:.
ale mam pyszny kruuupnik :p
A ja barszczyk szczawiowy na wędzonce i ziemniaczki młode do tego:tak: i jagody ze śmietaną już jadłam.
M przywiózł masę słodyczy i tak sobie przy Dumlach snacks siedzę:-p:tak::-).
jutro to wesele nie chce mi sie iśc :eek::eek::eek::eek:
Idź póki młoda bo na starość Ci się nie zechce:no::sorry:;-):-D. My 7 sierpnia mamy w Łęcznej a wesele w remizie w Brzezinach(zapowiedziane że 2-dniowe:eek::szok::szok::cool2::cool:) a 14-go w Tychach:tak:.
witam wszystkie samotne mamy z lublina , mam na imię joanna 8 tygodni temu urodziłam synka mateusza i szukam porady bo czeka mnie sprawa w sądzie (alimenty) idę w poniedziałek do pani adwokat i mam takiego stracha że głowa mała:(
Witaj :-). Samotnych lubelanek tutaj nie uraczysz:no::sorry: ale jest na forum wątek dla samotnych mam :tak:.

:/ Ale się w.am! Pisałam do Was ze 20 minut i wszystko mi pod koniec wcięlo!!!!

To krótko to, co pamiętam (ale tego niewiele :/)

Witam nową mamę, nie bój sie Pani adwokat, ona ma Ci pomóc :) :tak:

Fogia, niespodzianka fantastyczna!
My zawsze głosujemy w Budowlance, wiec i jutro (chyba że czegoś nie wiem i komisja zmieniła siedzibę).

Sunday
skończyłam prawo. 9 lat temu juz (!) z czego od 7 prawie jestem w domu (czyt. nie pracuję) i stwierdzam z całą stanowczością że nie mam powołania :no: Myślałam o pracy z dziećmi :) Przedszkole, świetlica, ale oczywiście to przygotowanie pedagogiczne nieszczęsne. /znalazłam edukację przedszkolną i wczesnoszkolną w mojej mieścinie, 3 semestry ale wcześniej trzeba skończyć przygotowanie pedagogiczne, tyle że tam z kolei trochę mięknę przed praktykami w gimnazjum :/ i tak dochodzę do punktu wyjścia - sama nie wiem co mam robić.

Marta, smacznego :) Truskawki podobno już się kończą,za szybko! jakiś mam niedosyt w tym roku.
A ten plac zabaw też często odwiedzamy :) Wczoraj też byłyśmy bo to po drodze z przedszkola :-D
Gratuluję piątkowego egzaminu :)

Talia, baw się dobrze :)

Anet
, współczuję :( Na szczęście dla mnie bóle migrenowe są mi obce ale mojego męża czasami nawiedzają i wiem że sa tragiczne. Trzymaj się!

Anaklim, jak tam Twoi Muszkieterowie? Mam nadzieję, że nie wylądowaliście w szpitalu bo z tego co pisałaś różowo nie było :(

Mataka, sto lat!

Tak głupio zapytam - skąd Wy wiecie o tych urodzinach, imieninach itp., hę? Ja jeszcze mocno niewtajemniczona jestem :zawstydzona/y:

No i wybaczcie ale więcej już nie pamiętam a muszę spadać, bo mi sie dziewczyny w wannie rozpuszczą.Ahoj!

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo :)
Ale pustki dzisiaj :p zagladalam tu kilka razy w ciagu dnia, ale juz niewiele pamietam takze wybaczcie ... u mnie dalej nuda, nic ciekawego, mialam pojechac do jakiegos marketu, ale dzien przelecial a mi nie chcialo sie jakos zebrac ;p Macie jakies fajne pomysly jak zorganizowac wieczor panienski? karlita Ty chyba bylas ostatnio? no i co kupic w prezencie??? nigdy nie bylam na takim wieczorze i jestem zupelnie zielona:sorry::eek:
Ciekawe jak tam Madzienka tancuje:-D:-D
marta gratuluje 5 :tak:
zmykam chyba spac :)

shenen, jeśli chodzi o nasze święta to na grupie mamy daty podane:tak:.
M młode zaśpił :tak:a ja cichaczem przed nim zamówiłam pizzę:-p - i znowu mam długo czekać:sorry: ale warto:tak:.
:ninja2:
:ninja2:

Ostatnia edycja:
Witam poweselnie :) wrocilismy do domu około godziny 3 ... i niestety już od 6 nie śpię bo młody się obudzil... ale powiem szczerze wyspałam się.. Wybaiwiłam się... troszę orkiestra mało grała wiecej siedzieli i jedli niz grali.. ale dzis drugi dzień wesela więc jeszcze poskaczę :) Kubusia zabieramy ze soba a co niech też troszkę pobiega :) Sala w tym Borku średnia.. troszke napoczątku było ciasno ale potem towarzystwo się rozjechało i było już czym oddychac :) Wydaje mi się że cała impreze rozkręcałam ja i kolezaka :) Kamerzysta i fotograf miał ubaw i nie wiem czy mu sie osoby nie pomyliły troszkę bo czesciej kamerował nas dwie niz parę młodą, jestem w szoku że do konca bawiłam się w butach :-D Zobaczymy jak to dzisiaj bedzie :) opowiem albo wieczorem albo jutro rano :)

Żałuję troszkę ze my z mezem nie mielismy wesela, ale Kubunio był juz na swiecie a wiadomo jakie wesele by bylo przy cycku by siedzial :) trudno sie mowi dlatego kazde czyjes wesele uwazamy tak po cichu troszkę jak bysmy byli na wlasnym :)
Zaraz chyba kawkę trzeba wypic ;-)

Witam się z ranka,
na dworze znowu brzydko... aż nic się nie chce robić - tylko kawkę pić ;-)

Ciekawe jak tam Madzieńka... chyba się bawili jednak dobrze bo jej nie widać na forum ;-)
A propo Madzia jak będziesz w ikea to daj znać bo my nie dojechaliśmy... zabalowaliśmy w zoo za długo i potem dzieciaki padły!

Mandziula u mnie wczoraj była pomidorowa z ryżem.... i została jeszcze na dziś dla dzieci więc przynajmniej zupę dziś mam z głowy! :-)

Fogia fajne są taki niespodzianki! Super że mąż o Was pomyślał i Was tak miło zaskoczył! Brawo dla niego!!! ;-)

Sylwialublin super że się wybawiłaś! Zdjęcia poprosimy! ;-)

Marta gratuluję 5!

Anaklim jak się macie?

Mataka sto lat sto lat!!!! ;-)

MamaMateuszka witaj! Nie martw się - będziemy trzymać kciuki i wszystko będzie ok!!!!

No i już nie wiem co jeszcze chciałam napisać.... ale to nic - jak mi się coś przypomni to dopiszę!

No i życzę Wam miłego dnia - i choć troszkę słonka!!!!

hej przepraszam ze mnie tak długonie było...ale ta praca..jade o 8 a wracam o 19:(( same rozumieceie

no ale obiecuje poprawe
u nas ok, hania zdrowa :))

widzialam ze u karlity wsio ok:)) ciesze sie bardzo:))

nie doczytam Was raczej ale postaram sie na biezaco do Was zagldac:))

zaraz do kosciola i na glosowanie sie wybieramy:))
a potem obiadek trzeba zrobic:))

ale pogoda brzydka

do pozniej, mozę uda mi sie wpasc

milego i pogodnego:)) dzionka

reklama
Ja tylko na chwilę, pomiędzy jednym pawiem a drugim....
Nie przeczytałam nic, Kaj wyzdrowiał, Sasha odrobinę lepiej, mnie wczoraj dopadło. Poczytam jak przestanę.....
Miałam głosować i co???? Nie dojadę 80 km w jedną stronę z rota:(((

Do góry