reklama
sunday_
Fanka BB :)
sunday to ja tam jakos zajde i sie dowiem a jak z Motylkiem, bo tam pracuje siostra jednej z dziewczyn z kursu, ale niestety nie pamietam jak ma na imie
Nic nie wiem jeszcze, powiedziala dyr ze do mnie zadzwoni pod koniec tego tygodnia jesli sie zdecyduje na mnie. Na szczescie mam jeszcze to zastepstwo roczne w panstwowym w razie wu..!!!
ta dziewczyna opowiadala, ze czasem tam przedszkolanki siedza z 1 dzieckiem do 18, czasem caly dzien nie ma jej w domu. W soboty organizuja wyjazdy np do mini zoo itp, takze nie za wesolo, no ale jakby co to przeciez bedziesz mogla wypytac co i jak przy podpisamiu umowy. A i cos wspominala, ze w wakacje tez przedzszkole dziala, ale dokladniej musialabym wypytac. Jak masz jakies pytania to moge zapytac
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Misia,probowalam,wczoraj na noc sie wysmarowalam,rano bolalo,teraz jakby troszke mniej,moze przejdzieoj. niedobrzea jakiś maści rozgrzewających nie próbowałaś??
Anaklim,on pracocholik i malo w domu siedzi....rano w pracy,a popoludniu w polu(bo my na wsi mieszkamy-siejemy ziola,pszenice i z tym troche zabawy jest)Anet - kopa w dupsko mężowi!!! Całe życie będzie w domu siedział??????
Wiec jak o mleko chodzi to pokombinuj z innym,moze zalapietalia, anaklim bulelkę mały akceptuje bo juz zostawiałam scxiągniete mleko i jadł więc to chyba kwestia mleka bo próbowałam mu dać łyzeczkąi też nie chciał, dziś zrobiłam drugie podejście i niestety też był płaczi lament, jak wróci malż to kupimy inne mleko i zobazymy, a jak nie bedzie mu smakowac ty chyba zostanie mi odciaganie:----( zobaczymy, narazie się nie martwię, mam jeszcze misiac zanim wróce do pracy
U mnie masakra. Kaj wymiotuje. Hubert musiał po niego pojechać do szkoły, bo pani do mnie zadzwoniła, że się źle czuje, a ja bez samochodu, bo Hubert mi zabrał do roboty. Dobrze, że mógł się urwać.
No to nie dobrze,dzieciaki chore...ehhh....niech szybko zdrowiejaKajetan dalej cierpi, długo nie trzeba było czekać - Sasha dostał biegunki. Teraz śpi.
A ja poszlam troszke w ogrodek poplewic,ale nie za duzo zrobilam,bo Karolcia nie dala...jeczala jak zabawki wszystkie powyrzucala z wozka,jak jej dalam to znow to samo...ehhh...a teraz wieczorem to komary gryza strasznie
Chyba antuanet pytala ,kiedy Karolcie bede mogla nosis...lekarz powiedzial zeby tak do miesiaca sie oszczedzac i nic ciezkiego nie nosic(a ona juz ok 10 kg wazy,wiec sie boje jescze jej brac) ale miesiac mija juz 27 wiec potroszku musze probowac.......szew sie juz zagoil ladnie,ale jak mocniej nacisne to jeszcz boli w srodku:-(
Lece , bo cos sie drze maly lobuziak:-)
zajze wieczorkiem
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
no moje młode posneło, a raczej padło bo mu nie zrobiłam 3 drzemki, oj mam nadzieję że będzie ładnie spał, nie chcę go brać do łóżka bo się przyzwyczai i ja bede miała problem
ciekawe co tam u Karlity, wizyte to chyba na 16 miała??????
ciekawe co tam u Karlity, wizyte to chyba na 16 miała??????
hej dziewczynki jestem dojechałam do domciu i od razu do Was zaglądam - mąż się chyba wkurzył o to
dziękuję bardzo za troskę KOCHANE JESTEŚCIE !!
z dzidzią wszystko ok dalej jest mniejsza o 2 tygodnie ale to pewnie wina opóźnionej owulacji tak mówi lekarz
krwiak się prawie wchłonął JUPI JUPI
widziałam moje maleństwo "2,34cm" śliczna główka i rączki ... aż mi łezka pociekła
serduszko bije jak szalone
kolejna wizyta 1 lipca
lecę męża udobruchać
Madzianka jutro będę w Bugi o 10tej - to pogadamy
dziękuję bardzo za troskę KOCHANE JESTEŚCIE !!
z dzidzią wszystko ok dalej jest mniejsza o 2 tygodnie ale to pewnie wina opóźnionej owulacji tak mówi lekarz
krwiak się prawie wchłonął JUPI JUPI
widziałam moje maleństwo "2,34cm" śliczna główka i rączki ... aż mi łezka pociekła
serduszko bije jak szalone
kolejna wizyta 1 lipca
lecę męża udobruchać
Madzianka jutro będę w Bugi o 10tej - to pogadamy
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Moja panna sie uklada w lozeczku,ciekawe ile jej jeszcze zejdzie.....po kapieli nagle odzyla,a przed to wyla jakby ja ze skory obdzierali
Karlita,cos wczoraj pisala ze odezwie sie po 20-stej....
eedit.no i sie odezwala jak posta pisalam...hi,hi....
Fajnie ze wsio ok!!!!!!!!!!1
Karlita,cos wczoraj pisala ze odezwie sie po 20-stej....
eedit.no i sie odezwala jak posta pisalam...hi,hi....
Fajnie ze wsio ok!!!!!!!!!!1
reklama
F
fogia
Gość
no doczekałam się Ciebie karlitka.
Super wieści!!! Ależ się cieszę no i gratuluję raz jeszcze. Chociaż w sumie to byłam spokojna o Was. :-):-) Wszystko będzie nam się poukłada, zobaczysz. :-)
Super wieści!!! Ależ się cieszę no i gratuluję raz jeszcze. Chociaż w sumie to byłam spokojna o Was. :-):-) Wszystko będzie nam się poukłada, zobaczysz. :-)