reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie!
shenen
fajne "wynalazki" truskawkowe :tak:
fogia super wieści. Życzę spokojnych 9-ciu miesięcy.
mandziula m też eksperymentowaliśmy z mlekiem, jedyne ze wszystkich dostępnych to podchodziło Kubusiowi Bebilon. Więc może Mikołajowi nie smakuje to co wybrałaś? Dobrze że nocka spokojniejsza.
karlita miłej wizyty u gina i czekam na relację. Super prezenty Gabi dostanie.
anet15 super że wracasz do zdrówka po operacji, a od kiedy będziesz mogła nosić Karolcię?
maltanka mój Kuba poszedł spać przed 22:szok: a o 6 już wołał "mama". Myślałam że chociaż do 7 da mi pospać.
sunday_ ja na 1 urodziny Kuby zamawiałam w cukierni Zbyszek, tam są po 39zł/kg. Jak chcesz mogę Ci fotki przesłać bo mieliśmy urodziny x 3 bo rodzina się nie mogła zgrać.
talia my to myślimy pojechać w lipcu.;-) Pewnie po 20-tym bo trzeba się z podatkami rozliczyć.
Ja od rana byłam na zakupach a teraz szybki obiad bo dzisiaj mam gości:tak: Kuba śpi więc mogę coś zrobić. ;-) Miłego dzionka, odezwę się wieczorkiem.

Dzień doberek....

My po zakupach, spacerku, pranie wywieszone, obiad gotuje sie wiec chwila relaksu:-D:-D:-D:-D
Jula śpi i zbiera siły na dzisiejszą kolejną lekcje pływania:tak::tak::tak:

Anaklim oj dogadałabyś się z moim P:-D:-D:-Dtez kibic, ma caly terminarz, zapisuje wyniki...siedzi w domu wiec oglada prawie wszystkie mecze!!!!
Ja tez wiem ktory to Ronaldino i Ronaldo:-):-):-)dogadałaby się z Twoim:tak:
A pomysł z krewetkom bombowy!!!!!
I jaka ty zdolna jestes, ja sushi to zamowilabym:laugh2::laugh2::laugh2:
Zdroweczka dla chłopaków....

Mandziula oby Mikołajkowi zabki wychodził mniej dokuczliwie
A co do mleczka to tez proponowalabym Ci sprobowanie Bebilonu, podobno ma jeden z lepszych smakow...:-pjesli w ogole mozna nazwac to jakims smakiem

Karlita pisz jak wizyta i czy jutro spotkamy sie???
Zagłosowane:tak:
Przepis super ale ja nie lubie ananasa:sorry:

Talia pokaż ocenimy:-D

Sunday co tam u Was dzieje się, co z ta wodą???

Anet oby ból kolana przeszedł;-)

Cos jeszcze mialam napisac...hmmmmmmm

Madzieńka - na Kościuszki jest restauracja Japońska Kobi, mają tam świetne Sushi i fenomenalne wino śliwkowe - może to jakiś pomysł. Swoją drogą zrobienie Sushi jest bardzo proste. My robimy co jakiś czas na kolację, bo Kajek bardzo lubi! W Leclercu można kupić papier z wodorostów, imbir, ryż i wasabi - sos sojowy jest wszędzie a do środka możesz dać co dusza zapragnie: od łososia i krewetek po ser żółty.

Kajetan dalej cierpi, długo nie trzeba było czekać - Sasha dostał biegunki. Teraz śpi.

anaklim zdrówka dla chłopaków:tak::tak:

antuanet miłego popołudnia życzę;-)

madzienkaudanego wypadu na basen:tak::tak:

karlita
trzymamy kciuki za wizytę, daj znac co i jak:tak::tak::tak:

Mikołajwkońcu zasnał iśpi już dobrą godzinę, wymęczony był że hej a ja ma chwilkę dla siebie:-D:-D:-D

Hej, ślubny właśnie po młodych pojechał:tak::cool:.
Anaklim zdrówka dla Kaja i Sashy - oby Iggy nie załapał od nich:no:.
Karlita zagłosowane i komentarz dodany ;-):tak:a dostaliście już nagrodę z poprzedniego konkursu:sorry::eek:?
Maltanka, spojrzałam na Twój wakacyjny suwaczek i wróciły wspomnienia z letniego wypadu do Piwnicznej i okolic:tak::cool:.
Właśnie kupiliśmy z M dla jego chrześniaka prezent na roczek a że matka mieszka w Katowicach to sobie odbiorą sami:tak::-p JEŹDZIK PCHACZ CHODZIK QUAD Z DZWIEKIEM M5661 (1067523519) - Aukcje internetowe Allegro

Sunday niom mieszkam na nałkowskich a moze ktos mieszka blisko mnie ??
:-):-)
Ja mieszkam na Czubach.

Antuanet nom wyslij mi jak mozesz foty,a gdzie jest ta ciastkarnia?PW
Madzienka woda juz jest, cos robili chyba, a wczoraj to rura pekla i chyba cale osiedle nie mialo wody.
karlita zaglosowane!!!:-)
Marta spoko prezencik:-)
anaklim zdrówka dla chlopaków!!!!

Ja juz po pracym wstawilam mieso na spaghetti!!Mialo byc odchudzanie!:-( Ale nie moglam sie oprzec:-)Zjem malutko!!!!!!!!!!:-):-):-)

maltanka a jka bylaś u fryzjera to Ewa Ci malowała czy maż?

Ostatnia edycja:
Witajcie
nareszcie do was dotarlam :-)
anaklim suuuper masz pomysly na te kolacje rocznicowe:tak::tak: Mam nadzieje, ze chlopakom szybko przejdzie, to chyba grypa zoładkowa??:confused:
fogia super, ze takie masz wiesci po wizycie:tak::tak:oby tak dalej:-)
karlita trzymam kciuki za Was:happy: napisz koniecznie co i jak
mandziula mojej Julce mleko modyfikowane nie smakowalo i juz... oby z Mikolajem bylo inaczej
sunday moglabys spytac w pracy kiedy to spotkanie dla przyszlych przedszkolaków?:sorry:
karlita sunday fajie wam z tymi uzywakami, u nas niestety nie ma ani jednego:-(
antuanet udanego spotkania ze znajomymi, a ja chyba widzialam Twego meza jak z kwiaciarni z bukiecikiem wychodzil:-p

Dziewczynki mnie niestety nie bedzie w Bugi:-( planowalam nie pojsc na szkolenie, ale jest nas tam tylko dziesiecioro a jutro dwie dziewczyny maja cos do zalatwienia ta co miala atak tez nie przyjdzie jeszcze, inna babka na jakas uroczystosc do corki idzie, wiec jeszcze jak mnie nie bedzie to juz troche za duzo:-( Zle sie z tym czuje, ze tak zostawiam Julke, jej chyba tez smutno, bo dzis podobno plakala przez godzine po moim wyjsciu:-( Na szczescie udalo mi sie wyjsc dzis wczesniej i na 13 bylam w domu:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry