reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
U mnie upał od wczoraj, cieszę się jak dziecko, bo po miesiącu deszczu to miła odmiana.
Ja na pazurki w czwartek;) Trzeba jakoś wyglądać na porodówce:)

Pazurki zrobione w piątek był fryzjer, ale nie jestem zadowolona.
Co tu tak cichutko????
Burze jakieś miały być, były???
Mój Hubert z Kajem lecą 27 października do Polski, będą całe 17 dni w Lublinie - a ja nie:(
No trudno - zostaniemy z Leośką w domu i odpoczniemy:)

ja byłam w szpitalu
a gdzie reszta tego nie wiem :happy:

a co się stało, że byłaś w szpitalu?

Ja się rzadko odzywam bo te upały mnie tak osłabiają, że dosłownie nic mi się nie chce!!! Na szczęści ten wiatr przyniósł trochę świeżego powietrza i troszkę mi lepiej...
Kolorowych snów.

Dzień dobry Kobitki:tak::tak::tak:

Wybaczcie że tak rzadko nasz wątek zaglądam postaram się to zmienić:tak::tak::sorry2:

Gratulacje dla ząbka Amandzi:-D
Dita dzieki za gratulacje
Aluśka - gratulacje dla Amandzi!!! Teraz to już poleci:)
Anaklim Tobie Kochana również dziękuję:tak::tak::tak:
A jak się czujesz? Jak tam brzusio, duży urósł?
Ptasiorek - ja w Polsce robiłam kurs, skończyłam, oblałam pierwszy egzamin, a drugi wyznaczyli mi na 18 kwietnia, a ja 16 leciałam do Irlandii. Składałam jeszcze odwołanie w naszym uroczym ośrodku egzaminacyjnym, ale nic to nie dało i egzamin przepadł.
Tu musiałam zdać egzamin po angielsku, ale bardzo dobrze mi to zrobiło, bo po pierwsze, musiałam się nauczyć wszystkiego co automatycznie wzbogaciło moje słownictwo o wyrazy, których w życiu bym się nie nauczyła.
Poza tym zupełnie inaczej jest jak masz w perspektywie swój własny samochód - nie samochód męża, który Ci czasem da poprowadzić - tylko swoje auteczko, do którego wsadzisz dziecko i poprostu pojedziesz tam gdzie chcesz!
Nawet sobie nie wyobrażacie jak strasznie ostatnio tęsknię za Lublinem. Normalnie śnią mi się lody na deptaku, spacer po Starówce, piwko w Szewcu...
Może dlatego, ze nie mogę teraz polecieć:(
Dopiero za rok:(
Moja mama oświadczyła, że nic nie będziemy przebukowywać, weźmie kule od koleżanki i przyleci... Kocham ją:)
Gratuluję prawka :-):-):-):-)
ja robiłam rok temu ale nie skończyłam:-(
robiłam go będąc w ciąży no i źle stres znosił bo na dodatek trafiałam na takich egzaminatorów że maskara jacyś anty do kobiet z brzusiem:no::no: i po 3 nieudanym podejściu sobie darowałam:confused:
ale teraz chciałabym zacząć od nowa ale nie mogę się zebrać:baffled::confused:
hello
jestem Aneta
jestem z Lublina, mam córeczke Julkę --4,5 roczku i synka Mateuszka 10 miesięcy :):-)
Witaj Aneta:tak::tak::tak::tak:
Oto mój szczerbaty Kajetan:)
A bo Kaj ma długie włosiska:)
Kajetan to nawet bez ząbka uroczo wygląda:tak::tak::tak:
a od Kobitek jak dorośnie to się nie odpędzi:-D:-D:-D
my ważymy z 9 kg
a jesteśmy na etapie
4682be3fe61e8814.jpg

:tak:
Basia świetna foteczka:tak::tak::tak: Zdolny chłopczyk z Kubusia:tak::tak::-)
Witam. Jestem z województwa lubelskiego a konkretnie z Międzyrzeca. Mam dziesięcioletniego syna i roczną córkę. Pozdrawiam wszystkie mamy z Lublina i okolic
Anetah witaj:tak::tak::tak:
Wybieram sie dzis do skansenu ktos ma ochote?
Co do skansenu to my jesteśmy bardzo chętni wiec jak masz ochotę to w jakiś ciepły weekendowy dzień mogłybyśmy wyskoczyć:tak::tak::tak:
Pazurki zrobione w piątek był fryzjer, ale nie jestem zadowolona.
Co tu tak cichutko????
Burze jakieś miały być, były???
Mój Hubert z Kajem lecą 27 października do Polski, będą całe 17 dni w Lublinie - a ja nie:(
No trudno - zostaniemy z Leośką w domu i odpoczniemy:)
Anaklim może jakąś foteczkę pazurków byś wkleiła tak żebyśmy mogły popodziwiać:sorry2::tak::tak:
ja byłam w szpitalu
a gdzie reszta tego nie wiem :happy:
Basiu co sie stało?

Co u nas....małżonek zmienia pracę bo ta firma w której pracował splajtowała i pracuje do 14 sierpnia a potem do końca miesiąca urlop wykorzystuje wiec teraz jesteśmy na etapie poszukiwawczym:confused:
a ja cóż siedzę sobie z Amandzią w domu albo na dworku szczególnie na palcu zabaw bo mała strasznie lubi sie huśtać na huśtawce.

Basia,Eliza
i jak chodzicie już na jakieś ćwiczenia?
zapomniałabym dodać że forteczki w podpisach macie bardzo ładne :tak:
Szybko rosną te nasze brzdące tak dawno Milenki i Kubusia nie widziałam a tu proszę jak sie zmienili:tak: Urocze dzieciaczki:tak:

Ostatnia edycja:
no Aluska popraw się z zaglądaniem tutaj :tak:

a jak mała ze sprawami ruchowymi ? dalej taka szybka ? czy troche przystopowała ?

a ja byłam z Kacprem na planowym zabiegu wodniaczka mieliśmy kilka problemów przed zabiegiem ale jest wszystko oki
za rok musimy do kardiologa na kontrolę bo ma szmer w serduszku

no Aluska popraw się z zaglądaniem tutaj :tak:

a jak mała ze sprawami ruchowymi ? dalej taka szybka ? czy troche przystopowała ?

a ja byłam z Kacprem na planowym zabiegu wodniaczka mieliśmy kilka problemów przed zabiegiem ale jest wszystko oki
za rok musimy do kardiologa na kontrolę bo ma szmer w serduszku
oj Amandę energia rozpiera :tak:chyba dopiero na starość da odpocząć:dry:
ćwiczy stanie bez trzymanki, raczkuje, próbuje chodzić trzymając się mebli:confused: no i oczywiście próbuje ściągać rzeczy z regału, otwierać szuflady ale tylko te do których dosięgnie jak stoi i ręce wyciągnie niższe ją nie interesują:baffled:
Basiu dobrze że u Kacperka wsio ok:tak::tak::tak: trzymam kciuki aby szmery w serduszku przeszły:confused::tak:

A jak tam Kubuś rozrabiaka się sprawuje ?

reklama
Kuba robi samodzienie po kilka kroczków :-)
gałki w regale mam już poodkrecane bo nie chce już mi sie stać koło niego i powtarzać że nie wolno i zamykać
ale ogólnie nie mam z nim problemów jest grzeczny usmiechnięty i powiedziałabym bezproblemowy potrafi siedzieć godzinę sam w zabawkach na podłodze :tak:
ładnie jje ładnie śpi anioł mi się trafił :-)
(mam nadzieje że nie zapesze ):-p

Do góry