reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Basia - całusy dla Kacperka. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i zabieg przyniesie oczekiwane rezultaty!!! No i brawo Kuba! Jeszcze nie ma roku, a już spaceruje:) I jeszcze taki anioł. Brawo!

Aluśka - teraz to się dopiero zacznie:) Basia to już wie, a przed Tobą bieganie za Amandą przez kolejne dwa lata:) Mam nadzieję, że Twój mąż szybko znajdze pracę i wszystko będzie ok.

U mnie spokojnie... Zostało 35 dni do porodu, siedzę i czekam, bo moja mama ma przylecieć 04.09 i nie chciałabym urodzić wcześniej:)
Czekam też na wózek i łóżeczko - zamawiałam w polsce.

jane, Wózek Slalom Pro , gondola Capazo , : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka

W poniedziałek zdejmujemy gips Kajowi i szczerze: mam nadzieję, że to będzie ostatnia niespodzianka tego lata! Choć wczoraj jak byliśmy w centrum rozrywki przyciął sobie drzwiami dużego palca u stopy. Chyba zejdzie mu paznokieć, bo jest siny do połowy...
Osiwieję chyba.....

reklama
hejo
a ja własnie ze wsi wróciłam
w miedzy czasi jakies zatrucie się do Matiego przyplatałao, pewni coż zezarł jak nie wiedziałam:wściekła/y:
ale coż juz jest lepiej

Witam Kobitki:tak:

Ja już z rana (7.00) miałam wypad do sklepu bo się Amandzie pieluchy skończyły:szok::nerd: na szczęście sklepu o tej porze już są otwarte:laugh2::laugh2::laugh2:
Cóż poza tym ugotowałam już zupę i zrobiłam pranie póki mała śpi

Kuba robi samodzienie po kilka kroczków :-)
gałki w regale mam już poodkrecane bo nie chce już mi sie stać koło niego i powtarzać że nie wolno i zamykać
ale ogólnie nie mam z nim problemów jest grzeczny usmiechnięty i powiedziałabym bezproblemowy potrafi siedzieć godzinę sam w zabawkach na podłodze :tak:
ładnie jje ładnie śpi anioł mi się trafił :-)
(mam nadzieje że nie zapesze ):-p
Gratulacje do Kubusia za próby samodzielnego chodzenia:tak::-):tak:
Aluśka - teraz to się dopiero zacznie:) Basia to już wie, a przed Tobą bieganie za Amandą przez kolejne dwa lata:) Mam nadzieję, że Twój mąż szybko znajdze pracę i wszystko będzie ok.

U mnie spokojnie... Zostało 35 dni do porodu, siedzę i czekam, bo moja mama ma przylecieć 04.09 i nie chciałabym urodzić wcześniej:)
Czekam też na wózek i łóżeczko - zamawiałam w polsce.

jane, Wózek Slalom Pro , gondola Capazo , : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka

W poniedziałek zdejmujemy gips Kajowi i szczerze: mam nadzieję, że to będzie ostatnia niespodzianka tego lata! Choć wczoraj jak byliśmy w centrum rozrywki przyciął sobie drzwiami dużego palca u stopy. Chyba zejdzie mu paznokieć, bo jest siny do połowy...
Osiwieję chyba.....
Anaklim dzięki ja też mam taką nadzieję:confused::sorry2:
"
teraz się dopiero zacznie" brzmi groźnie:szok::laugh2::laugh2: ale cóż wszystko trza przeżyć:tak::tak::tak:
Kajetanowi współczuję pewnie go bardzo bolał ten palec:confused: oby się szybko zagoił:szok::baffled::-(
a wózeczek bardzo ładny i praktyczny:tak::tak::tak:.... ale jego cena mnie trochę przeraża:sorry2::szok:
hejo
a ja własnie ze wsi wróciłam
w miedzy czasi jakies zatrucie się do Matiego przyplatałao, pewni coż zezarł jak nie wiedziałam:wściekła/y:
ale coż juz jest lepiej
Aneta dużo zdróweczka dla Matiego:tak: Jak się dziś czuje?

to ja Cię przebije byłam w sklepie o 6.30 :-D
Paulina pojechała z koleżanką na maliny na zarobek
byłam po troche prowiantu :tak:

Anaklim coś pechowy syn tego lata :rofl2:

Mati zdrowka :happy:

oj nto moje dziecko normalnie :wściekła/y:
znowu kupa bryzgana- tak ja to nazywam
jeść nie chcę, a jak zje to wypluję..na szczęscie cyca owszem ale czy to mu wystarcza hmmm niby on nie taki chudzielec ale.....
Mąż dzis miał wolne chciał jechac do Bałtowa, ale ja stwierdziłam z enie ma co małego ciagać
teraz spi
oj kiedy ke chorubska nas opuszcza

dzieki dziewczyny za zdrówka :-)

AAAAA byłam wczoraj w plazie i zalaałam się na ostatnie dni wyprzedaży w Smyku
Mati koszula i spoedenki a Julka spódniczka, nad sukienka się w 5-10-15 zastanawiałąm ale,,,,,

wyprzedaz na letnie ubranka i odziwwo mozna coz zimowego kupic
nawte fajna kurteczke widziała

a szkolne mnie jeszcze nie interesuję... u nas w przedszkolu to sam Pani kupije dajemy kaske ;-)

Hehehe... widzę, że się zakupowo zrobiło...
Ja jak byłam w marcu w Lublinie to też poszalałam w Plazie. Kupiłam Kajkowi dwie pary sponi w 5-10-15, świetną sztruksową marynarkę (chyba Reserved), dwie pary butów i koszlę, a wczoraj skompletowałam wyprawkę dla Leah. Byliśmy na zakupach: dokupiłam fotelik samochodowy do wózka (Aluśka - ta cena to za gondolę i spacerówkę), dwa komplety pościeli, prześcieradła, czapeczki, dwie pary bucików, wanienkę z przewijakiem, kocyk i kurteczkę (oczywiście buty Kajkowi również, bo on okropnie ździera i nie wyrabiam:().
Lista podręczników wisi na lodówce, do tego oczywiście 3 komplety mundurków, a za tydzień 6 urodziny... Pójdziemy z torbami jak tak dalej pójdzie.... Jeszcze samochód trzeba oddać do przeglądu, jak nie urok to....
Poza tym jest ok:) Pada:) Do porodu 32 dni:)

reklama
Do góry