reklama
F
fogia
Gość
witajcie lubelskie Mamusie po kolejnej długiej przerwie. Troszkę się wczasowaliśmy z okazji wakacji.
Mam do Was pytanie. Czy w Lublinie (bądź okolicach) jest basen, na którym są prowadzone zajęcia dla mam z małymi dziećmi?
Mam do Was pytanie. Czy w Lublinie (bądź okolicach) jest basen, na którym są prowadzone zajęcia dla mam z małymi dziećmi?
Fogia - jest, w drodze do Nałęczowa, ale zabij mnie, demencja ciążowa, jak sobie przypomnę to napiszę w jakiej miejscowości.
Korzystajcie z wakacji jak możecie U mnie głównie pada, w lecie jest tylko trochę cieplej niż na jesieni czy w zimie, ale pada tak samo Ja uciekam sprzątać trochę. Mój mąż mył wczoraj okna i spadł z drabiny, dobrze, że się nie połamał!
Korzystajcie z wakacji jak możecie U mnie głównie pada, w lecie jest tylko trochę cieplej niż na jesieni czy w zimie, ale pada tak samo Ja uciekam sprzątać trochę. Mój mąż mył wczoraj okna i spadł z drabiny, dobrze, że się nie połamał!
F
fogia
Gość
Dzięki anaklim. Tak się zastanawiam czy z niespełna dwuletnim dzieckiem mogłabym pójść na zwykły chlorowany basen?
Witajcie!!!!
Jestem z Lublina i powolutku próbuję Was podczytywać
Jestem w 22 tygodniu ciąży i juz nie moge doczekac sie naszego maleństwa:-) mimo że stres tez powoli daje znać o sobie...
Pozdrawiam i biore się za lekturę...
Jestem w 22 tygodniu ciąży i juz nie moge doczekac sie naszego maleństwa:-) mimo że stres tez powoli daje znać o sobie...
Witajcie
nie zaglądałam bo zmagałam się kilka dni z okropnym bólem zęba:---(
teraz już jest wszystko ok
to było by już trzecie złamanie jak pamiętam u Ciebie w rodzinie
Najpierw Twoja mama złamała nogę potem Kajetan rękę a teraz o mały włos twój małżonek.......:-( oj pechowe coś te wakacje u Was...........oby już nie było żadnych nie przyjemnych niespodzianek
Jak się Kochana czujesz?
Gratuluję dzidziusia w brzusiu:-):-):-):-)
z jakiej okolicy Lublina jesteś?
nie zaglądałam bo zmagałam się kilka dni z okropnym bólem zęba:---(
teraz już jest wszystko ok
może w Nałęczowie w Actrium( nie wiem czy dobrze napisałam) coś takiego prowadząwitajcie lubelskie Mamusie po kolejnej długiej przerwie. Troszkę się wczasowaliśmy z okazji wakacji.
Anaklim całe szczęście że się małżonek nie połamałKorzystajcie z wakacji jak możecie U mnie głównie pada, w lecie jest tylko trochę cieplej niż na jesieni czy w zimie, ale pada tak samo Ja uciekam sprzątać trochę. Mój mąż mył wczoraj okna i spadł z drabiny, dobrze, że się nie połamał!
to było by już trzecie złamanie jak pamiętam u Ciebie w rodzinie
Najpierw Twoja mama złamała nogę potem Kajetan rękę a teraz o mały włos twój małżonek.......:-( oj pechowe coś te wakacje u Was...........oby już nie było żadnych nie przyjemnych niespodzianek
Jak się Kochana czujesz?
chyba można jeżeli skóra dziecka dobrze na chlor zareaguje tzn bez wysypki albo jakiegoś innego podrażnienia a przynajmniej tak mi się wydajeDzięki anaklim. Tak się zastanawiam czy z niespełna dwuletnim dzieckiem mogłabym pójść na zwykły chlorowany basen?
witaj MadzienkaWitajcie!!!!
Gratuluję dzidziusia w brzusiu:-):-):-):-)
z jakiej okolicy Lublina jesteś?
witajcie lubelskie Mamusie po kolejnej długiej przerwie. Troszkę się wczasowaliśmy z okazji wakacji.
Fogia przed ciążą chodziłam na basen do Motycza do Aqua Residence i tak były zajęcia dla dzieciaczków, przesyłam stronkę
Aqua Residence
Basen jest bardzo kameralny!!!!Polecam....
Aluśka jestem z Lublina, z Czechowa;-)))witajcie!!!
Hej Madzienka - gratuluję przede wszystkim maluszka w brzuszku no i witam
Fogia - ja zaczęłam jeździć ze swoim Kajem do Nałęczowa jak miał właśnie 2 lata. Ja nie wiem czy tam jest woda chlorowana czy ozonowana, ale nie miał problemów, nie miał alergii, skóra mu się nie wysuszała, wsio było ok Myślę, że śmiało możesz iść z Filipkiem
Moje koleżanki wrześniówki zaczęły się rozdwajać, trzymajcie kciuki za mnie bo na moim suwaczku 23 dni... Torby w prawdzie spakowane, ale hmmmm..... jakoś się zaczęłam bać. Może dlatego, że Kraśnickie miałam tylko kilka przystanków, a tu do szpitala 40 km...
Fogia - ja zaczęłam jeździć ze swoim Kajem do Nałęczowa jak miał właśnie 2 lata. Ja nie wiem czy tam jest woda chlorowana czy ozonowana, ale nie miał problemów, nie miał alergii, skóra mu się nie wysuszała, wsio było ok Myślę, że śmiało możesz iść z Filipkiem
Moje koleżanki wrześniówki zaczęły się rozdwajać, trzymajcie kciuki za mnie bo na moim suwaczku 23 dni... Torby w prawdzie spakowane, ale hmmmm..... jakoś się zaczęłam bać. Może dlatego, że Kraśnickie miałam tylko kilka przystanków, a tu do szpitala 40 km...
Madzieńka, Fogia - no właśn ie o Motycz mi chodziło!!!!!! Tam jeździła moja koleżanka ze swoją półroczną córeczką!
Aluśka - co z tym zębem było. Jak potrzebujesz dobrego stomatologa, to ja mam mistrza świata! Wprawdzie przyjmuje głównie prywatnie, ale czyni cuda
No pechowe jakieś te wakacje. Hubert strasznie się poobijał, w końcu to wysokość pierwszego piętra - jakieś 2,5 - 3m. Jest cały posiniaczony, bałam się o kręgosłup bo poleciał na plecy, ale jest ok.
Aluśka - co z tym zębem było. Jak potrzebujesz dobrego stomatologa, to ja mam mistrza świata! Wprawdzie przyjmuje głównie prywatnie, ale czyni cuda
No pechowe jakieś te wakacje. Hubert strasznie się poobijał, w końcu to wysokość pierwszego piętra - jakieś 2,5 - 3m. Jest cały posiniaczony, bałam się o kręgosłup bo poleciał na plecy, ale jest ok.
reklama
Hej Madzienka - gratuluję przede wszystkim maluszka w brzuszku no i witam
Trzymam kciuki!!!23 dni to już już...ja mam ponad 100 i malutkiego stresa