reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

marta do dziela kobieto! trzymam kciuki za powodzenie twjego biznesu :)
misia jejku pamietam ten dzien kiedy P tak Julke rozsmieszyl, ze zaczela smiac sie w glos ::):):) super sa te chwile :)

Dziewczynki zmykam spac. Milej nocki

reklama
witam z rana
wstawać śpiochy słoneczko świeci:-D:-D:-D:-D

Marta dbaj o klientów dbaj:tak::tak::tak: i trzymam kciuki za działalność, warto się rozejżeć za pieniędzmi z UE:tak::tak::tak::tak:

sienio i jak Julka spala w nocy????

misia super się takie dzieciaczki śmieją:-D:-D mójMikołaj to troche tak jakby się krztusił:-D:-D:-D:-D i strasznie lubi jak się go do góry podnosi:tak::tak::tak:
a próbowałas dac Natalce zabawki do wózka??? u nas tez był ryk jak się mały obudził na spacerku ale kupiłam taka zabawke do wózka zawieszaną i jest spokój. zawieszam mu idiemy na dwór pobawi się a jak zaczyna marudzić to go polulam i śpi a jak się przebudzi to znowu sie bawi:tak::tak::tak:

lece na śniadanko
miłego dnia życzę

Witajcie!
sienio
nieźle Ci Julka pospała, jak pisałaś mi sms-a to ja też już leżałam a Kuba na drugi bok się już przewracał:tak:
maltanka, sunday_ ten neurolog nam argumentował że foteliki są niewygodne dla dzieci, jakieś mięśnie osłabiają i cały wykład nam zrobił-dlatego narazie wstrzymuje my się z wyjazdem nad morze...
mandziula super że wyjazd udany, oby więcej takich...
mataka super że wszystko wróciło do normy, no i że malutka nie marudna...pewnie jej wyjście na dwór pomogło...
marta1981 trzymam kciuki za powodzenie biznesu...
madzienka udanego wyjazdu i super pogody!
My już od 6:30 na nogach, wstawiłam koc do prania bo ładna pogoda. Później jak Kuba pójdzie spać muszę skoczyć na zakupy. Tymczasem mykamy na spacer. Miłego dzionka.

Witajcie

Wczoraj Julka wstala dopiero ok 22, szybko ja umylam, przebralam i poszla dalej spac i wstala dopiero o 7.:-) Zaraz bieramy sie do fryzjera, nie wiem jak to przetrwamy, ale musze isc z Julka albo wcale, wiec juz wole to pierwsze:sorry2:
Ale ostatnio pusto sie tu zrobilo...lato;-)
Milego dnia

Witam :-):-)
Kolejny piękny dzień się zapowiada :tak::tak::tak:
My dzisiaj nadal babcię gościmy więc do komputera siadać nie będę bo zaraz będzie mi gadać, oj jakbym z nią mieszkała to cienko to widzę, mamy zbyt rozbieżne poglądy na wiele spraw :tak::tak:Zapewne pół dnia spędzimy na placu zabaw a potem może sama zrobię sobie wypad do reala :rofl2::rofl2:

marz to super, że Mateuszek się dobrze sprawuje:-)
sundey my teraz w dzień jeździmy, kiedyś sami to nocki tylko były, a my w góry się wybieramy...:-)już odliczam:tak:;-)
mataka fajnie, że humorek lepszy:-)
sienio:-D co ta Julka tak zaszalała z tym spaniem:-D a, od kiedy Ci ona przestała spać w dzień???
mandziula i jak kwiatuszki zasadone? Mikołajek pozwolił?
misia oj fajnie, fajnie tak jak zaczyna się śmiać już:-)
sienio to udanej wizyty u fryzjera życzę, ja w piątek wybywam:tak:
anaconda bo najlepiej to samemu, ja nie wyobrażam sobie teraz z teściową mieszkać, ale z moją mamą też nie:happy:

hej, hej

co tu takie pustki:confused: lato się zaczęło czy co:confused::-D
ja położyłam małego spać, bo zaraz babcia przyjedzie, :tak:dzisiaj małż prowadzi auto na uruchomienie, mam nadzieję, że gładko pójdzie...:happy:
a ja odliczam do wyjazdu, wybieramy się pod Zakopane z rodzinką w 6...może więcej osób:-) na tydzień, może jeden gdzień zrobimy sobie z P wypad gdzieś wysoko:-):tak: kurcze ale mi tego brakuje;-)

hej, hej!!!

zaglądam na chwilkę, bo niebawem wybywam do rodziców:tak::tak::tak:mama popilnuje Natalki a ja siup do basenu:-):-):-):-)
witam z rana
wstawać śpiochy słoneczko świeci:-D:-D:-D:-D

Marta dbaj o klientów dbaj:tak::tak::tak: i trzymam kciuki za działalność, warto się rozejżeć za pieniędzmi z UE:tak::tak::tak::tak:

sienio i jak Julka spala w nocy????

misia super się takie dzieciaczki śmieją:-D:-D mójMikołaj to troche tak jakby się krztusił:-D:-D:-D:-D i strasznie lubi jak się go do góry podnosi:tak::tak::tak:
a próbowałas dac Natalce zabawki do wózka??? u nas tez był ryk jak się mały obudził na spacerku ale kupiłam taka zabawke do wózka zawieszaną i jest spokój. zawieszam mu idiemy na dwór pobawi się a jak zaczyna marudzić to go polulam i śpi a jak się przebudzi to znowu sie bawi:tak::tak::tak:

lece na śniadanko
miłego dnia życzę

Mamy takie misie zawieszone na budce, ale długo się nimi nie zajmie:crazy::crazy::crazy:nie to co żyrandol...to dopiero obiekt uwielbienia:-D:-D:-D

Witajcie!
sienio
nieźle Ci Julka pospała, jak pisałaś mi sms-a to ja też już leżałam a Kuba na drugi bok się już przewracał:tak:
maltanka, sunday_ ten neurolog nam argumentował że foteliki są niewygodne dla dzieci, jakieś mięśnie osłabiają i cały wykład nam zrobił-dlatego narazie wstrzymuje my się z wyjazdem nad morze...
mandziula super że wyjazd udany, oby więcej takich...
mataka super że wszystko wróciło do normy, no i że malutka nie marudna...pewnie jej wyjście na dwór pomogło...
marta1981 trzymam kciuki za powodzenie biznesu...
madzienka udanego wyjazdu i super pogody!
My już od 6:30 na nogach, wstawiłam koc do prania bo ładna pogoda. Później jak Kuba pójdzie spać muszę skoczyć na zakupy. Tymczasem mykamy na spacer. Miłego dzionka.

oooo....to już wiem, czego Natalka tak nie lubi fotelika samochodowego:no::no::no:...pewnie jej niewygodnie:tak::tak::tak:

a my wakacje w tym roku w domu..raz że z kasą cienko, dwa nie będziemy ciągać i męczyć Natalki...za rok pojedziemy nad morze :-DD

Witamy się i my tego pięknego poranka!

Moje dzieciaki już zaliczył kąpiele w baseniku na balkonie... jest tak ciepło że aż żal mi ich trzymać w domu więc całymi dniami wałęsamy się po dworze :) a jak nie to siedzimy na balkonie! :)

idę szybciutko nastawić makaron póki Nelinka śpi bo później zbieram się z dziećmi na spacerek i do sklepu...

a później - kto wie - może odwiedzimy Madzieńkę :)

Miłego dnia Wam życzę!!!

reklama
hej dziewczyny ale mam rewelacyjna pogodę co ??? marzenie :)

Madzia ja mam do Ciebie pytanko :) jaki Wy macie wózek ?? zwykły czy taki podwójny ?? bo ja sie zastanawiam jak to będzie jak sie małe urodzi w sumie to zima bedzie to Gabi na sankach może jeżdzić hehehe

mam tu strasznie słaby internet :) wiec nadrobie co u wa w piatek bo tu mi się strony slimacza strasznie buziaki!!

Do góry