Marta1981
Rodzyneczka
Hej - u Was też pada ?- ja już mam deszczu po dziurki w nosie.
Młode bajkują a ja podszykowałam obiad i zaciągnęłam gruntem ściany i czekam aż podeschnie . Wyciągnęłam młodym z piwnicy szorty - chociaż nie wiem po co przy takiej pogodzie.
Anaconda - przynajmniej u mamy odpoczniesz;-).
Mandziula Tobie też miłego i pogodnego weekendu życzę.
U mnie tylko karetki co raz wyjeżdżają na sygnale - ciśnienie niskie i ludzie jak muchy padają:-(.
Późnym popołudniem idziemy z kumpelą i dziećmi do nowo otwartej Vikolandi ( coś jak Bugi). Fotorelacja wieczorem.
.
Właśnie na to dzisiejsze macie się wpisywać. A żadnego spotkania nie ma - takie polecenie dostałam odgórnie bo mają poprawki w portalu AM robić.marta ja wchodzę na AM i tam jest tylko jakieś 5 czerwca czyli jutrospotkanie, do tego z 9 kwietnia nie mogę się dopisać, nie wiem o co w ogóle w tym chodzi
Młode bajkują a ja podszykowałam obiad i zaciągnęłam gruntem ściany i czekam aż podeschnie . Wyciągnęłam młodym z piwnicy szorty - chociaż nie wiem po co przy takiej pogodzie.
Anaconda - przynajmniej u mamy odpoczniesz;-).
Mandziula Tobie też miłego i pogodnego weekendu życzę.
U mnie tylko karetki co raz wyjeżdżają na sygnale - ciśnienie niskie i ludzie jak muchy padają:-(.
Późnym popołudniem idziemy z kumpelą i dziećmi do nowo otwartej Vikolandi ( coś jak Bugi). Fotorelacja wieczorem.
.
Ostatnia edycja: