Karlita tam gdzie my bylismy facet mial ciuszki tematyczne typu marynarz pisarz itp ale mozna miec tez swoje nawet kilka sztuk jak ma sie cos ciekawego.
o widzisz
dzięki za informację
karlita zapomiałam Ci napisać, że zagłosowałam
a będzie ktoś w Bugi w czwartek z rana??? karlita, marz??? bo my mieliśmy plan żeby się wybrać
dzięki za głosik
kochana chyba nie dam rady bo umówiłam się z mamą że rano do niej pojedziemy bo od niej mam blizej do lekarza a z Bugi do mamy mam za daleko na piechote zwłaszcza jak taka pogoda beznadziejna ...
karlita to super że hcg wysokie. Jeszcze raz gratuluję. A gdzie idziesz do lekarza?
dzięki
teraz idę do mojego gina do farmedu
do dr Kwiatkowskiego
super gość
a później będę chodziła do dr Wawrzyckiej tylko muszę sie dowiedzieć gdzie dokładnie przyjmuje i w jakich godzinach.
Sunday gratuluję przedszkola
Anet kciuki będą trzymane !!! a fryzurka super
Fornetka witaj w świecie mam
o sobie myślimy na końcu
ja nawet nie chcę myśleć jak to będzie jak ja teraz urodzę ....
jeśli możesz kogoś poprosić o pomoc żebyś się przespała nawet godzinkę to będzie to najlepsze rozwiązanie!! nie bądz terminatorem bo się wypalisz!! a przed Wami długa droga
powiem ci tak u mnie najcięższy był pierwszy miesiąc
wczoraj mój mąż powiedział ze czuje że będzie kolejna baba
hehhe
a ja jeszcze nic nie czuję
chciałabym chłopca ale OBY BYŁO ZDROWE :
) to najważniejsze
jak będzie dziewczynka to zaoszczędzę na ubrankach hehehehe
miałam cały wór ciuszków 0-3 do oddania ale chyba sobie zatrzymam bo to takie uniwersalne
Karlita super że HCG pięknie rośnie! wiesz tak po cichu to ci zazdroszczę tego brzuszka... to taki cudny okres...
powiem Ci ze od dawna za mną brzuszki chodziły
hehheeh też ciążę wspominam rewelacyjnie
Gabi wstała mi dzisiaj o 4 i do 7 sobie szalała później usnęła na godzinkę i teraz nawet nie chce spać a widzę że jest strasznie zmęczona ale jak ją zabieram do sypialni to jest wrzask ... wiec leży sobie między zabawkami
zadzwoniła mama mojej chrześnicy ... dzisiaj mają mszę w katedrze i poprosiła mnie żebym przyszła bo będzie chrzestny (na komunię nie przyleciał odwołali mu lot) i chcą jakieś zdjęcia porobić w kościele ... ale patrząc na pogodę mam wątpliwości czy iść zwłaszcza ze z Gabi jesteśmy świeżo po chorobie ... a musiałybyśmy iść na piechote bo msza o 17stej a mój mąż w pracy... z drugiej strony zaraz będzie że co ja za chrzestna ...