Senio poczytalam o tym troszke i o chorobach dodatkowo jeszcze posocznica moze sie pojawic a sepsa to jedne dziewczyny pisały ze to chroni przed nia szczep na pneumo a inne ze ta druga na "m"
oj nie pamietaj
ja tez nie znosz etakich dylematow bo kazdy ma swoje zdanie na ten temat no i w sumie ilez jeszcze jest waznych szcepionek o kt nie slyszy sie w telewizji i ludzie jakos zyja
Maltanka jesli bede szcepic to napewno zaczekam przez 2m-ce w zlobku nie powinno go nic dopasc a kontakt z dziecmi tez ma teraz i jest ok
A w kaktusie dojrzalam tylko dorodna roslinke a ty co juz mialas na mysli
:-)
A co to za praca no i nie mysleliscie kiedys o Warszawie???
Marta no wlasnie czy jest jakis dzien w roku w kt poprostu nic nie robisz, podrzuc mi na jutro jakos kilka pierozkow bo ja zupy oczywiscie nie zrobilam:-)
Mój mały czasem walnie jedna reka i obraz jest do gory "nogami" a my pozniej jak te ciolki siedzimy w ustawieniach trzymajac laptop do rowniez do gory "nogami"
Talia wynikami na zapas sie nie martw to jest przyblizone oznaczenia dla takich dzieci, jak Mateusz mial 1,5m-ca to poszlismy do pediatry na kontrole poszpitalna i on tez mial odchylenia od norm w tego co dostalismy a ona wyjela swoja karte z oznaczeniami dla dzieci z dokladnoscia co do tygodnia. I okazało sie ze ma idealne wyniki i nawet przy niektirych sama byla zaskoczona ze jest na danym poziomie bo to nieczesto sie zdarzało. Takze popros o taka interpretacje
Madzienka my jak robilismy sesje u nich w listopadzie to mowil nam o tej akcji wtedy sobie pomyslalm boze ile to jeszcze czasu a tu prosze przegapilam ale w sumie niedawno robilismy takze dzwon zapisuj bedziecie zadowoleni, suoer fecet super klimat balam sie ze Mateusz bedzie rozdrazniony bo malo wtedy spal i plakal jak jechalismy a on w swoim zywiole
Ja uciekam juz spac wkoncu doczekalam sie tej chwili no ale nie molam zasnac wiec postanowilam jeszcze zajrzec:-)
Dobrej nocki ja mam nadzieje ze Mateusz przespi lepiej noc co za tym idzie i ja sie wkoncu wyspie.
Zjaz=dł kolacje troche wczesniej a przed samym spaniem wypił 70ml herbatki o smaku jabłka z melisa i z kopru włoskiego i odpukac narazie spi nawet w tej samej pozycji co zasnał czyli sie nie wierci jak dotychczas.
Pa mam nadzieje ze jutro bedzie ladny dzien