to chyba zależy od tego o której go kładziesz spać moja jak uśnie koło 21.30 to śpi w przerywach 8.30 - 9.00 jak pojdzie spać koło 22.00 albo jak ja mam zajęcia z rana i jest z nią tatuś to leżą w łózkach do 11.00Witajcie!
Nie wiem jak to robicie że dzieci Wam śpią do 9Kuba chyba nigdy do 9 mi nie spał. Tymczasem on już o 10 zasnął na południe. Ja muszę skoczyć do Lidl-a po serki, i ogólnie jakieś zakupy zrobić. I czekam na piaskownicę bo już jakiś czas temu zamówiłam na allegro i nie przychodzi coś....

nieźle Cię rządziliedit:
właśnie zajrzałam do łazienki, po kąpaniu chłopaków,masakra wszystko na podłodze leży, a suszarka do włosów w nocniku
![]()

Marta jak tam Twoja noga mam nadziję że już opuchlizna zeszła i nie boli

u nas też nigdy takich tygodniowych przerw bez kupy nie byłoco do kupek to ja od początku dawałam małej koperek z kminkiem do picia marki humana POLECAM!! nie miałyśmy nigdy żadnych problemów z kupkami najdłuższa przerwa to chyba były 2 dni bez kupki i to chyba tylko raz czy dwa taka sytuacja się zdarzyła ... tydzień to dla mnie abstrakcja ...

Karlika fajne paznokietki:-):-)Madzianka ja tylko na sekundę wpadło mi w łapki zdjęcie moich szponów ślubnychzaszalałam
![]()
Zobacz załącznik 238078
)