reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
marz ja z tym pranie poczekalabym do maja, niby maszyna sciaga dobrze wode, ale to jednak wilgoc i chyba lepiej, zeby wyschlo na powietrzu:tak:
antuanet ale z ciebie ksiegowa:-p:-p wstyd:laugh2:
madzienka hmm czwartek w Bugi, to prawie jak studenckie czwartki w MC kilka lat temu:laugh2: tylko pora nieco inna:laugh2::laugh2: no i zdecydowanie taniej wychodzi:-p:-p
maltanka, madzienka ja tez jestem chcetna do spotkania na Waszym fajnym placu zabaw, to chyba gdzies niedaleko moich dziadków:blink:

My z J po sniadanku :tak: Pogoda rzeczywiscie pozostawia wiele do zyczenia:baffled::baffled:
Obiecalam sobie, ze wystawię dzis na allegro Julki ubranka, bo nie mam gdzie ich trzymac, ale cos mi nie idzie:dry:

reklama
Madzienka bede wdzieczna dwa namiary mam piora tam Karcherem a cena za usługe rozna.
Senio ja dywan zwinelam i jest na balkonie w maju planujemy mały remoncik pokoju przede wszystkim odmalowac i odrazu chce zrobic porzadek własnie z dywanem i wypoczynkiem no i firanka do wymiany.

My znowu pospalismy do 9 pogoda paskudna myslalam ze wyjde z nim dzisisaj na chwilke ale nic tego.

witam i ja
pogoda rzeczywiście nastraja jedynie do snu:-D:-D:-D my też długo pospalismy, mamy jechac na zakupy ale Mikołaj zasną więc musimy poczekac niech sobie pośpi:tak::tak:

misia z tą wizyta kontrolną to rzeczywiście trzeba wcześniej ale mi sie poprostu nie chciałowięc trochę to przeciągnęłam, w sumie poszłam do tego lekarza tylko dlatego że potrzebowałam zaświadczenie i tyle

my isę też jeszcze nie rozliczyliśmy mimo że małaz pół rodziny juz porozliczał:-D:-D:-D, ale jeszcze kilka dni ostało to może zdążymy:tak::tak::tak:

młego dnia zyczę:tak::tak:

Witajcie!

marz21
ja też bym poczekała aż się cieplej zrobi, w tamtym roku uprałam dywan przed świętami Wielkanocnymi to tak się "kisił" w domu.
sienio no wszystkich pracowników rozliczałam już dawno... a nam tak się zeszło. Zresztą moje koleżanki podobnie mają.A ubranka trzymaj dla braciszka Julki ;-)
mandziula ja też byłam chyba ze 8 tygodni po porodzie na kontroli, bo coś mnie tam bolało.:tak:
Nie wiem jak to robicie że dzieci Wam śpią do 9:szok: Kuba chyba nigdy do 9 mi nie spał. Tymczasem on już o 10 zasnął na południe. Ja muszę skoczyć do Lidl-a po serki, i ogólnie jakieś zakupy zrobić. I czekam na piaskownicę bo już jakiś czas temu zamówiłam na allegro i nie przychodzi coś....

Witam:tak:
U mnie niestety poranek się zaczął od rozmowy z wielkim białym uchem:baffled: a już myślałam że na samych mdłościach się skończy ale najwyraźniej będę miała powtórkę z poprzedniej ciąży:baffled:

Dziś idę do lekarza i trochę mam stresa że coś będzie nie tak :-(
z Ami się tak nie denerwowałam a tu to co róż jakies głupie myśli do głowy mi przychodzą :-:)-(

antuanet no kto jak kto, ale Ty nie mozesz marudzic ze spaniem :p:p:p:p Caly wieczór masz dla siebie i pol dnia ;p
Szkoda, ze taka pogoda bo wybralybysmy sie na spacerek :( Moze dzis dojdzie ta piaskownica :) trzymam kciuki :)
aluska napewno wszystko ok. Teraz chyba jestes bardziej swiadoma niz w 1 ciazy i pewnie dlatego :) nie martw sie napewno wszystko ok. :) Daj znac co i jak po wizycie

Ostatnia edycja:
Antuanet ale mój Mateusz poszedł np wczoraj spac po 22 takze naszczescie ze rano spi dłuzej. Z reguły ostatnio chodzi lulu ok 21 a i tak potrafi wstas po 7
Aluska nie nakrecaj sie bedzie dobrze zgadzam sie z Senio ze to dlatego ze twoja swiadomosc jest juz wieksza moja kolezanka tez tak miala przy drugiej ciazy daj znac po wizycie

Maltanka,Madzienka urocze foteczki ze wspólnego spacerku:-):-)
Karlika dobrze że w porę trafiłaś do okulisty z Gabi:tak: i jak widać pediatrzy nie maja pojęcia o takich rzeczach jak zapalenie kanalika łzowego:baffled: ehhh..
mam nadziję że ten zabieg powiększania kanalików nie bedzie u Was potrzebny bo słyszałam że jest on dość bolesny:-(
Misia daj znać po wizycie u okulisty:tak::tak:
oby z kanalikami bylo wszystko w porządku:tak::tak:
Sienio udanej allegrowej sprzedaży życzę;-):-):-)
Mandziula dobrze że wizytę kontrolną już zaliczyłaś;-)i wszystko jest na swoim miejscu;-):-)

Marz dużo zdróweczka Mateuszkowi życzę:tak::tak:

A ja jednak do reala się przejdę mimo tej brzydkiej pogody :tak::tak::tak:
Maja już wczoraj mówiła pani w przedszkolu że idzie z mamą na piłeczki, ona będzie się bawiła a mama będzie z paniami rozmawiała :-D:-D:-D - aż się przedszkolanka śmiała :-D:-D:-D:-D

reklama
Sienio, Marz wiem że nie powinnam się tak nakręcać no ale jednak :sorry2: i zamiast być bardziej spokojna z racji doświadczenia to bardziej panikuje:zawstydzona/y:
Anaconda widzisz nic się teraz nie ukryje;-)

Do góry