reklama
anaconda27
styczniówka2006
Ja też tak słyszałam, ale najlepsze jest że mojej bratowej mała jak miała 3,5 m-ca to już miała 4 zęby - wyszły jej wszystkie naraz A moja jak miała 7,5 m-ca to dopiero jeden się przebijał
Dzień dobry
a za drugim razem koło bazaru ale na szczęście byłam po zakupach i ukradli/ukradł mi tylko pusty,stary portfel...to się dupek jeden z drugim zdziwił...
Też miałam takiego pecha i zostałam oskubana z portfela :-( Za pierwszym razem na Zana... szłam na zakupy do Eleclerca ...i w tam się okazało że nie mam portfela...byłam mego wkurzonaDita - a ja widziałam taką samą akcję na Kruczej pod gabinetami profesorskimi... Tylko radyjko poszło a nie plecak... Sama staraciłam parę razy portfel... Ręce bym odrąbała jednemu z drugim, może to by pomogło!!!
a za drugim razem koło bazaru ale na szczęście byłam po zakupach i ukradli/ukradł mi tylko pusty,stary portfel...to się dupek jeden z drugim zdziwił...
Cześć Ptasiorekto na przeciwko, bo ja kiedyś mieszkałam na Zana 56, a to te blokowisko w ciągu z "Paco"
Widzę że Twoja córunia jest z listopada tak jak moja ;-)
...wpadnij więc do nas na główny listopad 2007...to tam też sobie pogadamy:-)
F
fogia
Gość
Kochane e-cioteczki i babyboom'owe dzieciaczki
Tęczowych Pisanek
Na stole pyszności
Mokrego Dyngusa
I wspaniałych gości
Niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy!
Tęczowych Pisanek
Na stole pyszności
Mokrego Dyngusa
I wspaniałych gości
Niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy!
reklama
Cześć Ptasiorek
Widzę że Twoja córunia jest z listopada tak jak moja ;-)
...wpadnij więc do nas na główny listopad 2007...to tam też sobie pogadamy:-)
Milenka jest najmłodszym dzieckiem na październiku 2007, leniuszek, nie spieszyła się na świat i wywołali mi ją 10 dni po terminie.... już w listopadzie. I przez sentyment tych ciążowych miesiecy spędzonych na październiku 2007, zżyłam się z piszącymi tam dziewczynami, więc oczywiste dla mnie było, że po urodzeniu małej nadal tam będę.
Ale jeżeli mnie zapraszasz na listopad 2007, to zajrzę i do was dziewczyny i poczytam co u rówieśników milenkowych. ;-)
Widze, ze twoja córcia też ma równie imponującą czuprynkę co moja Milena