reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
co do pyłu - moja babcia która jest lekarzem, może trochę przesadza ale powiedziała że jak nie ma takiej potrzeby, to żebym z małą na razie na spacery dłuższe nie chodziła ;)

mała padła jak mucha ;)

właśnie dostałam info od mojej chrześnicy tz od jej mamy ze aparatu mam nie kupować ale jakaś fajna wieża ma być ....

Ostatnia edycja:
karlita nie ma co sie przejmowac... na sile nikogo nie uszczesliwisz, chca wieze to kup w takiej cenie w jakiej uwazasz i tyle. Tylko szkoda, ze nie to takie wymuszone troche, bo "prezent" ma trochę inną definicję...ale co zroic :p

z racji tego, że w maju mamy dwie komunie jako chrzestni + wesele więc mój prezent max 600 zł bo mam jeszcze złoty łańcuszek z medalikiem.

może mąż jutro wcześniej wróci z pracy to pojedziemy do euro agd i do vico się rozejrzeć :)

sienio wiesz wolę kupić coś z czego mała będzie zadowolona i coś co jej się przyda ;)

Ostatnia edycja:
z racji tego, że w maju mamy dwie komunie jako chrzestni + wesele więc mój prezent max 600 zł bo mam jeszcze złoty łańcuszek z medalikiem.

może mąż jutro wcześniej wróci z pracy to pojedziemy do euro agd i do vico się rozejrzeć :)

600zl to dla mnie bardzo duzo!!!To jest istne szalenstwo z komuniami, zwykle psucie dzieci, ale nie tylko na komunie dzieciaki dostaja takie "prezenty".

sunday_ dla mnie to też dużo ale jakby to powiedzieć moja chrześnica jest z bogatszej rodziny od chrzestnego dostaje laptopa ... i trochę byłoby mi głupio wyskoczyć z zegarkiem ....

na tą komunię to odkładałam od grudnia ;) nie powiem ;) bo przecież jestem na wychowawczym więc jedziemy na jednej pensji ...

karlita wiem, wiem bardzo dobrze wiem jak to jest. ja mam chrzesniaka na szczescie jest juz po komuni a jak ja mial to ja bylam w ciazy jeszcze i mielismy dwie pensje. A gdzie ta komunia ma sie odbyć?

Ja już z zakupów wróciłam, byłam w biedronce i chyba Madzienke z Julcią widziałam jak już do domu wracały a Julcia szła na nóżkach?
Misia dysplazją się nie martw, moja Maja też miała i nosiła przez 3m-ce rozwórkę Koszli ale chyba źle rozczytałaś tą skalę bo III to bardzo duża dysplazja :szok::szok:, moja Maja miała jedno bioderko Ib i jedno IIb, a my jeździliśmy do luxmedu :tak::tak:
Maltanka super zrobiłaś tą listę z imionami, dzięki :tak::tak::tak:
A i wreszcie byłam u fryzjera ale zła jestem bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła:angry::angry::angry:

Ja mam nadzieję, że to się wyleczy...przynajmniej doktor tak twierdził:tak:może skalę źle rozczytałam, ale w karcie wpisane ma wyraźnie (bo rzymskimi) I i III:baffled::baffled::baffled:

Tak to jest z fryzjerami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:masz stałego fryzjera czy jak popadnie?

Madzienka tak do dr Sadurskiej dzis idziemy na 17.
Madziara78 witaj. Ja tez mieszkam na kalinie:) a ty gdzie dokladnie? ja na niepodleglosci..

Daj znać po wizycie:tak::tak::tak::tak:trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak:

fogia współczuję przeżyć:no::no::no::no:
Madzienka,pazurki sliczne:tak::biggrin2:

600 zł:szok::szok::szok::szok:matko...to prawie jak na ślub prezent:szok::szok::szok:co to się dzieje??kiedyś były symboliczne....rower to już był super extra wydatek...a z reguły kończyło się na zestawie długopis+zegarek (taki co wszyscy dostawali:-D:-D:-D)

coś o pyle.... http://gb.pl/strona-glowna/aktualnosci/pyl-wulkaniczny-szkodliwy-dla-zdrowia.html

Ostatnia edycja:
reklama
moja w Lublinie :) w zajeździe ale jeszcze nie wiem jakim ;) bo nie dostałam zaproszenia :p a pamięć mam kiepską więc nie pamiętam nazwy ;) a u męża mamy komunię gdzieś pod Chełmem :)

Do góry