reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sundey to paranoja co piszesz o tym pyle, to co? To jeszcze nas zamkną w domach i nie pozwolą wychodzić? :szok::szok: Ja już nie chcę tego słyszeć, wystarczy mi tragedia pod Smoleńskiem i te podejrzenia że jednak to nie była katastrofa :-:)-:)-(

reklama
Sundey to paranoja co piszesz o tym pyle, to co? To jeszcze nas zamkną w domach i nie pozwolą wychodzić? :szok::szok: Ja już nie chcę tego słyszeć, wystarczy mi tragedia pod Smoleńskiem i te podejrzenia że jednak to nie była katastrofa :-:)-:)-(

Wiem, ale narazie nic o tym nie mowi. Wogole o tym wulkanie malo wspominaja w wiadomosciach,caly czas tylko o Smoleńsku. A Co do tej katastrofy to ja tez mam dośc tych analiz i dyskusji. Szukaja teraz dziury w calym,jakby nie moglo byc po prostu nieszczesliwego przypadku!!!:baffled::eek:

Anet, będę jechał trasą Chełm - Lublin i przed Dorohuczą odbiję na lewo ;-):tak: - żaden problem;-):tak:.
No to dzieki serdeczne....czy mam cie poinstruowac,jak dojechac do mnie?Bo to wsumie, jak odbijesz w Dorohuczy to potem caly czas prosto,przez Trawniki,kolo kosciola,caly czas glowna szosą,mijasz elewator zbozowy,potem bedzie jedna gora,a ja w samym dolku mieszkam(na trasie Trawniki-Fajslawice),przy samej szosie po lewej stronie(tam same domy po lewej....hi,hi....i jest ich tylko kilka:-)
A tak wyglada moja chalupka....tylko teraz balkon jest rozowy....(wstawilam zalacznik)
Ale jakby cos , to ja moge dojechac do Trawnik....

no to macie lista na spotkanie i zapamiętywać imiona:-)
ma się tą pamięć nie....:-p:-p:-p

-sunday (Monika) z Maksem ( 1 rok i 10 m-cy)
-Madzieńka (Magda) z Julą (1,5 roku)
-Marta1981 (Marta) z Olkiem i Julkiem ( 3 i 6 lat)
-mandziula (Sylwia)z Mikołajem (2 m-ce)
-fogia (Justyna) z Filipkiem( 3 latka)
-sienio (Katarzyna) z Julą ( 2 lata i 3 m-ce)
-marz21 (Marzena) z Mateuszkiem (1,5 roku)
-anaconda27 (Beata)z Mają (4 latka)
-anet15 (Aneta)z Gosią (7 lat)
-maltanka (Katarzyna)z Hubercikiem (1 i 3 m-ce)
-fornetka3 (Agnieszka)
-aluska (Alicja)z Amandzią (2,5 roku)
-nadulec (Katarzyna)z Ayką (7 m-cy)
-kainkas (Karolina)z Hanią (1 roczek i 2 m-ce)
-Antuanet24 (Aneta)z Kubusiem??? (1,5 roku)
-Madziara78 (Magda) z Nelcią i Julkiem ( 9 m-cy i 2,5 roku)
-Karlita (Karolina) z córcią 10 m-cy
fajnie,ciekawe czy ja sie naucze...hi,hi....musialabym sobie kilka kopi zrobic i po mieszkaniu porozlepiac....:laugh2:

Moje dziecie mlodsze spi,wiec wpadlam zajzec na chwilke do was....
Pogoda dzis do bani,spac mi sie chce....ale Karola za to cos na odwrot ma,bo krotkie drzemki dzis miala,takie po 40 min,a czasem to i ze 2 godziny spi:happy:
a z tym pylem wolkanicznym,to rzeczywiscie masakra jakas....mowili w telewizji ze nawet do wtorku moze sie nad Polska utrzymac:baffled:,no i ze to szkodliwe,jakby sie do samolotu dostalo to ludzie moga sie potruc,a silniki stanac:szok:....no to ciekawa jestem ,czy nam na ziemi nie szkodzi to?
A zapomnialam napisac ze siorka sie odezwala:tak::-) dolecieli,roznica czasu jest 6 godzin miedzy Polska a Kuba,ale pisala ze pogoda brzydka-zimno:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
na szczęście kończy się już ten okropny tydzień. Wczoraj był pogrzeb Mateusza. Potworny, okropny..... Nawet nie chcę wspominać. Człowiek wraca do domu, włącza tv, a tam też trumny i płacz.
Wróciłam do domu i od razu położyłam się spać, mimo że to dopiero była 19. Spałam całą noc, a gdyby nie to, że mój M. zadzwonił o 6.40, spóźnilibyśmy się do przedszkola i pracy.

maltanka fajna ta lista z imionami :tak: jakos daje rade pamietac prawie wszystkie, ale to zasluga popraedniego spotkania :tak: jakos latwiej imie z osoba powiazac :)
sunday Twoj pierwszy dzisiejszy post przypomnial mi zamieszanie po wybuch reaktora w Czarnobylu, sama bylam wtedy przedszkolakiem i tez nie wychodzilismy na dwor... no i ten tran wstretny dostawalismy do picia...blee ale fajnie bylo byc przedszkolakiem:laugh2::laugh2::tak:
misia nie martw sie bardzo tym bioderkiem, wiekszosc dzieci to ma:tak:
antuanet ja jednak wyszlam na chwilke przed dom, miala Cie szukac, ale balam sie ze zaraz zacznie padac:confused2::confused2:
Ja dzis caly dzien prawie w domu:sorry: do 14 w łózku lezalam i tylko jedzonko sobie przynosilysmy z J. :rofl2::rofl2: a co :rofl2::rofl2:

Hej dziewczyny.
na szczęście kończy się już ten okropny tydzień. Wczoraj był pogrzeb Mateusza. Potworny, okropny..... Nawet nie chcę wspominać. Człowiek wraca do domu, włącza tv, a tam też trumny i płacz.
Wróciłam do domu i od razu położyłam się spać, mimo że to dopiero była 19. Spałam całą noc, a gdyby nie to, że mój M. zadzwonił o 6.40, spóźnilibyśmy się do przedszkola i pracy.
Wspolczuje serdecznie takich przezyc:-(...a telewizji,to rzeczywiscie czasem tez mam juz dosyc,wczoraj zlapalam sie na tym,ze balam po ciemku sie do lazienki pojsc-stara baba a sie boi:baffled:

Madzianka oby Jula nie miała gorączki na co szczepiłaś ?? to to planowe szczepienie ??
nawet nie wiesz jak mnie korci na pazurki ;) heheheh :) na Górskiej mam fantastyczną manikiurzystkę ;) ale ze względu ze masuję małej kanaliki łzowe to jakoś boję się podchodzić do tego z pazurami ;) hehehe

Madzienka a jakie to szczepienie???:eek:

Szczepiysmy sie na odre, różyczkę i świnkę(MMR) trochę spoznione szczepienie bo w kalendarzu jesy w 13-14 miesiącu a my mamy juz 16:sorry::sorry::sorry:

Karlita
gdzie na gorskiej to obok mnie...moze przyda mi sie bo moja manikurzystka jest w ciazy wiec czeka mnie szukanie....

Ja już z zakupów wróciłam, byłam w biedronce i chyba Madzienke z Julcią widziałam jak już do domu wracały a Julcia szła na nóżkach?

A i wreszcie byłam u fryzjera ale zła jestem bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła:angry::angry::angry:

To my to my!!!!trzeba bylo wołać....

Pokaz fryzurkę:tak::tak::tak:

Madzienka tak do dr Sadurskiej dzis idziemy na 17.
Madziara78 witaj. Ja tez mieszkam na kalinie:) a ty gdzie dokladnie? ja na niepodleglosci..

Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok....
A Madziara mieszka na niepodległości, wiec jest już was 3:tak::tak::tak:Aluska też tam mieszka!!!!
Madzia pozwolilam sobie odpisac:laugh2:

Ja juz po pazurkach...to moje dzisiejsze szaleństwo
b119992488047856690216c.gif

Szczepiysmy sie na odre, różyczkę i świnkę(MMR) trochę spoznione szczepienie bo w kalendarzu jesy w 13-14 miesiącu a my mamy juz 16:sorry::sorry::sorry:

ja to szczepienie przekładam na jeszcze później ;)
Karlita gdzie na gorskiej to obok mnie...moze przyda mi sie bo moja manikurzystka jest w ciazy wiec czeka mnie szukanie....

dziewczyna przyjmuje u siebie w domu ;)
ale zawsze wychodziłam zadowolona :) ma fajne pomysły :)
w sumie od dnia kobiet miałam wrócić do pozurków ale mówię że tego masowania kanalików ze szponami się boję a moze to tylko wymówka bo i tak nie mam z kim małej zostawić :(

jak chcesz podam Ci telefon ;)

A Madziara mieszka na niepodległości, wiec jest już was 3:tak::tak::tak:Aluska też tam mieszka!!!!

jakbym się nie przeprowadziła to byłabym 4 ;)

Ja juz po pazurkach...to moje dzisiejsze szaleństwo

Zobacz załącznik 236480

śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!! też chce takie!!!!!!

ok mała mi płacze lecę do niej :)

reklama
Do góry