Marta1981
Rodzyneczka
Witam. Podeślijcie mi ma PW swoje maile - ważne;-)
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maltanka na uczelni??Ty jeszcze studiujesz???Ja jak zwykle nic nie wiem
A co z twoimi fotkami ze spotkania BB pokazalas nam???![]()
maltanka no wlasnie, ja tez nie wiedzialam, ze studiujeszi Ty mowisz, ze stoisz w miejscu??
Czemu nic sie nie chwalisz?
![]()
Naprawde taki dziwny zbieg okolicznosci czasu i miejsca.... normalnie pelno pytań???
Witam i informuje ze zyjechociaz sytuacja jest nienajlepsza cos nam sie popieprz....nie wiem co sie dzieje ale to juz jest trudne. Było róznie miedzy nami ale jakos było inaczej a teraz jakos sie oddalamy i nawet z jednej i drugiej strony nie widac checi na ta chwile aby cos zmienic. Szkoda bo byl czas ze naprawde wyrobiismy sobie super relacje. Ale odcinanie wszystkiego gruba krecha i zero rozmow do niczego nie doprowadzi. Oj wogole temat rzeka szkoda gadac.....
I dodatkowow to co sie wczoraj stało przybiło mnie strasznie zal mi tych ludzi i ich rodzin. To straszna tragedia(*)(*)(*)...(*)
Sorry poczytalam ale nie jestem w stanie sie odniesc do waszych wypowiedzi wybaczcie
P.S.
Senio dzieki za pamiec i ogromne gratulacje dla nocnikowej dziewczynki![]()
witam niedzielnie
włączyłam komputer, ale jaoś wey do pisania nie mam![]()