reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
Mąż dzisiaj przed godz.6 musiał wyjechać więc ja zaprowadziłam małą do przedszkola. Teraz szybka kawka i głowę umyć muszę bo na godz.10 do gina się wybieram :tak::tak::tak:
Po wczorajszej wizycie u laryngologa wszystko niby ok, lekarka mówiła że już nie widzi stanu zapalnego no i wysłała nas znowu na badanie słuchu, tak więc za tydzień idziemy przebadać słuch no i wtedy zobaczymy co dalej :eek::eek:

reklama
cześć dziewczyny
Ale puchy z rana, ja już po śniadanku ale chyba zanurzę sie jeszcze w kołderkę, bo nocka do d..y.
A pogoda taka siwtena ze juz nastawiam kolejne pranie z małego ciuchamia, i obowiązkowo spacer bo wczoraj to myślałam ze padne z nudów w domu.
Anaconda do dobrze ze z Mają wszystko w porządku
Misia a może to nie katarek, bo gdzie Natalka by go złapała.

Hej kobietki:-)
Wczoraj mialam zaganiany dzien i jakos czasu nie bylo zeby do was zajzec.....
U nas byla piekna pogoda wiec porzadki kolo domu robilysmy z Karolina,tzn. ona w wozku grzecznie siedziala i sie przygladala jak mamus plewi ogrodek:-D...a potem drzemke strzelila i jakby nie to ze glodna juz byla, to bysmy do wieczora siedzialy na dworze,Gosia tez grzecznie mala w wozku wozila po podworzu,bo wolne w szkole mieli-testy 6 klasy pisaly.
A dzis tez piekne sloneczko od rana,upichce cos na obiad i tez pojdziemy na spacerek....:happy:

witam z rana

anaconda dobrze że Maja juz lepiej, sprawdzicie słuch i wszystko bedzie ok:tak::tak::tak:

fornetka ja też wszystko prałam i prasowałam w ostatnim miesiącu, a co radochy maiłam, bo te ciuszki takie fajne:-D:-D:-D:-D

Misia zdrówka dla maleńkiej zyczę, a może to od suchego powietrza, mój mały casami tak ceżko oddycha i nosek mu się zapych, ale jak nawile powietrze w pokoju to jes:tak::tak:t ok, a jak noc minęła???

moje dziecię znowu zacze lo rano wstawać:confused2::confused2:, normalnie chce matkę wykończyć:-D:-D:-D:-D, ale aczą się interesować zabawkami więc układam go w takim bujaczku lężaczku zawieszam mu zabawki na paaku i radocha że aż, a ja mogę się trochę sobą zając:tak::tak::tak: i ładnie mi też usypia w tym bujaku, przynajmniej na recach nie musze go lulać.
po szczepieniu wszystko ok, zadnych odczynów:tak::tak::tak: cieszę się bo myślałąm że bedzie gorączkował albo strasznie marudził, miał tylo lekki obrzęk w mijscu ukłucia
dziś znowu ładna pgoda więc na spacerek idziemy:-D:tak::tak::tak:

miłego dnia kobitki

Hej dziewczyny

U nas dziś piękne słońce, mam zamiar zabrać młodego na spacer. Muszę go trochę rozruszać przed pójściem do przedszkola. ;-) Później przede mną sprzątanie, pranie, prasowanie i pieczenie ciacha. Filipek, w niedzielę ma imieniny ale że obiecaliśmy mu wyjazd do Lublina to goście będą jutro.

Dziewczyny czy mogłybyście mi polecić jakiś sklep z rowerami dla dzieci, który byłby otwarty w niedzielę? Chcialibyśmy mu kupić już taki trochę większy z 4 kołami no i prowadnik musi być. Doradźcie coś, plis.

A i jeszcze zobaczcie sobie to, masakra :no::
Uwaga na trujące ubranka - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 09.04.2010

Kubusiu najlepszego z okazji 1,5 roczku, zdrówka!!!

Pani w aptece tam pracująca chyba się pominęła z powołaniem.:eek:

koło mnie też jest taka apteka, chyba 2 panie tam pracują tylko, ale obie chyba pomyliły zawody:sorry:

maltanka ,ale utrzymanie jest troche inne-mieszkania tez-wiadomo!!!:eek: A kredytu tak latwo wcalenie dadza od razu.

sundey to zależy na co się trafi, kiedyś mieszkałam tam i utrzymanie mniej więcej takie samo poza wynajęciem mieszkania, a z kredytem, no jednak są większe szanse:tak:

co do prezentu kurczę nie wiem, może jakiś portfel, albo coś z kosmetyków:sorry:

Jula grzecznie siedziała...więc Maltanka spokojnie mozemy umowic sie na spacerek:-D:-D:-D

Madzienka to jak w przyszłym tygodniu????

sunday_ mi też niezręcznie jak rodzice coś mi kupują a potem pieniedzy nie chcą, ale moja mama mów że jak tylkoże t bedzie nampomagać,

no właśnie, dzisiaj mi mama przywiozła nową firankę do Huberta pokoju, o kasie nawet nie było mowy:sorry:

Kupilam sobie urzadzenie wielof. Canon za 159 zl :):) jestem zadowolona, bo takie wlasnie chcialam :) zeby tylko dzialalo bezproblemowo :p
Zainstalowalam sobie przegladarke opera i nie moge edytowac tekstu, ani emotikon wstawiac...:(

Widzę, że udany zakup. Ja mam takie urządzenie HP:tak:

zaliczyliśmy dzisiaj pierwszy spacerek:tak::tak::tak::tak::-):-):-)

Misia super, że spacerek się udał. Jak zaczniecie dłużej chodzić to się umówimy, tak żeby mój też pospał na dworze i można wyło pogadać:tak:

Po wczorajszej wizycie u laryngologa wszystko niby ok, lekarka mówiła że już nie widzi stanu zapalnego no i wysłała nas znowu na badanie słuchu, tak więc za tydzień idziemy przebadać słuch no i wtedy zobaczymy co dalej :eek::eek:

to dobrze, że z uche lepiej:tak:

moje dziecię znowu zacze lo rano wstawać:confused2::confused2:, normalnie chce matkę wykończyć:-D:-D:-D:-D,

mandziula chyba musisz się do tego przyzwyczaić:-):tak:

Dziewczyny czy mogłybyście mi polecić jakiś sklep z rowerami dla dzieci, który byłby otwarty w niedzielę? Chcialibyśmy mu kupić już taki trochę większy z 4 kołami no i prowadnik musi być. Doradźcie coś, plis.

Uwaga na trujące ubranka - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 09.04.2010

hmm w niedzielę, w Olimpie jest "Go Sport" tam mają sporo rowerków i w niedziele otwarte. Na razie nic innego mi nie przychodzi do głowy.

BTW widziałam to, masakra:wściekła/y:

ufff a teraz się witam

ja dopiero teraz bo rano przykręcaliśmy karnisz u małego w pokoju i tak zeszło. Babcia mu kupiła firankę w myszki miki:-) Ale ciepło nam się zrobiło, póki mały śpi biorę się za książkę. Kurczę mojemu nie chce się po pracy zajechać na UMCS, a muszę do księgarni:crazy: i pewnie sama się wybiorę po południu, albo jutro:confused2: ech te chłopy....

Ja już po wizycie u gina, dostałam opieprz od położnej i od ginekologa że zwlekam z drugim dzieckiem, normalnie czułam się jak uczeń w szkole, zaczęły się wywody na temat jakie to teraz są problemy z zajściem i że my kobiety nie zdajemy sobie sprawy z tego a z roku na rok nasza rozrodczość drastycznie maleje :szok::szok:
Fogia ze sklepem nie pomogę bo mało Lublin znam, wiem tylko że u mnie w bloku jest duży sklep z rowerami i serwis i widać ze popyt jest niezły, ale w niedzielę ten sklep niestety zamknięty
Artykuł masarka i bądź tu człowieku mądry i kupuj a potem si okazuje co to takiego :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie u gina, dostałam opieprz od położnej i od ginekologa że zwlekam z drugim dzieckiem, normalnie czułam się jak uczeń w szkole, zaczęły się wywody na temat jakie to teraz są problemy z zajściem i że my kobiety nie zdajemy sobie sprawy z tego a z roku na rok nasza rozrodczość drastycznie maleje :szok::szok:

Anaconda a nie dała Ci przypadkiem rady jak znaleść dobrą pracę żeby mieć za co wychować dziecko i gdzie mieszkać:confused2: jak mnie denerwują takie rady, wszyscy tylko kiedy i kiedy:confused2::eek:

Fogia ze sklepem nie pomogę bo mało Lublin znam, wiem tylko że u mnie w bloku jest duży sklep z rowerami i serwis i widać ze popyt jest niezły, ale w niedzielę ten sklep niestety zamknięty
Artykuł masarka i bądź tu człowieku mądry i kupuj a potem si okazuje co to takiego :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

właśnie tam kupiliśmy rowery dla siebie:tak: no tylko właśnie w niedzielę zamknięty.

Maltanka ich nie obchodzi czy pracujesz czy i czy masz za co żyć a najlepiej to jakby się często chodziło bo oni wtedy więcej kasy mają :crazy::crazy::crazy:
Ale się zachmurzyło?! A ja popołudniu umawiałam się z koleżanką na plac zabaw :szok::szok::szok: - chyba nici z tego będą :-:)-:)-(

reklama
Do góry