Kubusiu najlepszego z okazji 1,5 roczku, zdrówka!!!
Pani w aptece tam pracująca chyba się pominęła z powołaniem.
koło mnie też jest taka apteka, chyba 2 panie tam pracują tylko, ale obie chyba pomyliły zawody
maltanka ,ale utrzymanie jest troche inne-mieszkania tez-wiadomo!!!

A kredytu tak latwo wcalenie dadza od razu.
sundey to zależy na co się trafi, kiedyś mieszkałam tam i utrzymanie mniej więcej takie samo poza wynajęciem mieszkania, a z kredytem, no jednak są większe szanse
co do prezentu kurczę nie wiem, może jakiś portfel, albo coś z kosmetyków
Jula grzecznie siedziała...więc
Maltanka spokojnie mozemy umowic sie na spacerek

Madzienka to jak w przyszłym tygodniu????
sunday_ mi też niezręcznie jak rodzice coś mi kupują a potem pieniedzy nie chcą, ale moja mama mów że jak tylkoże t bedzie nampomagać,
no właśnie, dzisiaj mi mama przywiozła nową firankę do Huberta pokoju, o kasie nawet nie było mowy
Kupilam sobie urzadzenie wielof. Canon za 159 zl

jestem zadowolona, bo takie wlasnie chcialam

zeby tylko dzialalo bezproblemowo

Zainstalowalam sobie przegladarke opera i nie moge edytowac tekstu, ani emotikon wstawiac...
Widzę, że udany zakup. Ja mam takie urządzenie HP
Misia super, że spacerek się udał. Jak zaczniecie dłużej chodzić to się umówimy, tak żeby mój też pospał na dworze i można wyło pogadać
Po wczorajszej wizycie u laryngologa wszystko niby ok, lekarka mówiła że już nie widzi stanu zapalnego no i wysłała nas znowu na badanie słuchu, tak więc za tydzień idziemy przebadać słuch no i wtedy zobaczymy co dalej 
to dobrze, że z uche lepiej
mandziula chyba musisz się do tego przyzwyczaić:-)
Dziewczyny czy mogłybyście mi polecić jakiś sklep z rowerami dla dzieci, który byłby otwarty w niedzielę? Chcialibyśmy mu kupić już taki trochę większy z 4 kołami no i prowadnik musi być. Doradźcie coś, plis.
Uwaga na trujące ubranka - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 09.04.2010
hmm w niedzielę, w Olimpie jest "Go Sport" tam mają sporo rowerków i w niedziele otwarte. Na razie nic innego mi nie przychodzi do głowy.
BTW widziałam to, masakra
ufff a teraz się witam
ja dopiero teraz bo rano przykręcaliśmy karnisz u małego w pokoju i tak zeszło. Babcia mu kupiła firankę w myszki miki:-) Ale ciepło nam się zrobiło, póki mały śpi biorę się za książkę. Kurczę mojemu nie chce się po pracy zajechać na UMCS, a muszę do księgarni

i pewnie sama się wybiorę po południu, albo jutro

ech te chłopy....