reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
U mnie malowanie pełną parą - kuzyn przyszedł i mnie wyręcza:-p;-):tak::cool::cool:.
Młode zaśpione:-p:tak: i luzik :cool:- ale nie całkiem :no::sorry: bo pracę muszę naklikać z toksykologii o konserwantach:nerd:. I się pochwalę:-p bo w sobotę mam zajęcia też zajęcia z aktywizacji z tego kursu kadrowego i w końcu laptopika dostanę:tak::cool: bo już kupili nam - dobre i te 10 cali:-p;-):tak:.
Lecę na spotkaniowy.:tak:

wi8tam i ja,
nie pisałam bo mam dziś jakiegoś doła:-:)-( jakiś taki dziwny dzień:cool::cool::crazy:

marta podziwiam za zapał do malowania, ciekawy kolor wybrałaś:tak::tak::tak:

sunday_ mi też niezręcznie jak rodzice coś mi kupują a potem pieniedzy nie chcą, ale moja mama mów że jak tylkoże t bedzie nampomagać, a potem jak ne będzie mogła to my jej pmożemy;-):-)
co do prezentu to nie wiem, zawse mam z tym duży problem:tak::tak::tak:

lecę jeszcze a spotkaniowy:tak::tak:

Sunday mozliwe, ze to bylam ja, bo szlam z napotkaną po drodze kolezanka, antuanet tez mnie widziala :) bylam we wtorek w przedszkolu , ale jesli nawet bylas to z dzieciakami w sali :(

mandziula ja tez mialam rano dola, ale pozniej bylam troche zajeta, wiec zapomnialam ;p to chyba przez ta pogode !

marta zazdroszcze gratisowego netbooka :)

Kupilam sobie urzadzenie wielof. Canon za 159 zl :):) jestem zadowolona, bo takie wlasnie chcialam :) zeby tylko dzialalo bezproblemowo :p
Zainstalowalam sobie przegladarke opera i nie moge edytowac tekstu, ani emotikon wstawiac...:(

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorową porą:-)
Natalka w końcu usnęła...jakoś długo to dziś trwało., ale pewnie dlatego, że ma katarek:wściekła/y::eek:oby w nocy nie było problemów:sorry::sorry::sorry::sorry:
widzę, ze wszyscy korzystają z pięknej pogody:tak::tak:my też....zaliczyliśmy dzisiaj pierwszy spacerek:tak::tak::tak::tak::-):-):-)Natalka cały przespała:-D:-D:-D a ile się u Was dzieje,ledwo nadążam z czytaniem:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji 1,5 roczku:tak::tak::tak::tak::tak:...zdróweczka przede wszystkim i samych słonecznych dni!!!!

Marta1981 lepszy taki laptop niż żaden:-p:-p....byle BB się na nim dało uruchomić;-);-);-);-)

Widze że na watku spotkaniowym ruch...chyba tym razem w większym gronie spotkamy sie...super!!!!ciekawe jak ta kobitka z Bugi ogarnie wszystkie dzieciaczki:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Misia
skąd u Natalki katarek....????Zdroweczka życzymy

I jeszcze pochwale sie...znowu Jula w gazecie tym razem Mam dziecko:-D:-D:-D:-Dchyba nie mieli kogo wstawic to umiescili jakies stare zdjecie ktore kiedys wysłałam...:szok::szok:

reklama
Do góry