reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wpadłam na chwilę:-p;-), bo zamaniło mi się z młodymi na pokój zamieniać i malowanie sobie wymyśliłam na soczystego grapefruita i cała w cętki jestem.
A poza tym nie miałam cały dzień neta:no::wściekła/y::crazy::angry::angry:.
Zdrówka dla wszystkich.:-)

reklama
Madzienka:no: wszystko doczytałaś, jak na razie nie, była szansa, ale niestety nie udało się, na początku nie chciałam, a teraz strasznie mi szkoda.

Aha szkoda że nie udało sie aczkolwiek nie chciałabym stracic forumowej koleżanki:-p:-p:-p:-pktora tak blisko mnie mieszka...:tak::tak::tak:

Czy ktos oglądał pogodę na jutro...bedzie ładnie???

Witam wieczorkiem,
próbuję nadrobić, ale nie wiem, czy zdążę póki mój skrzat się nie obudzi...;-);-);-)
u mnie lepiej, nie ma gorączki:tak::tak::tak::tak:więc chyba po strachu:-)odwiedziła dziś nas położna...oczywiście powiedziała zupełnie co innego niż w szpitalu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i tylko coraz większy mętlik....ale w efekcie jutro planujemy pierwszy spacerek:tak::tak::tak::tak: no i niestety powiedziała, że jeden szef się trochę rozszedł:szok::no::no::no:ale jeszcze może się zrosnąć, byle uważać:baffled::baffled::baffled:

anet15 to się najadłaś strachu...dobrze, że bez lekarza się obyło:tak::tak::tak:
maltanka powodzenia w szukaniu pracy...może kolejna oferta będzie jeszcze fajniejsza;-)
Antuanet24 dobrze że to tylko ząbki:tak:
...no i popisałam.....Natalia głodna:sorry2:....do usłyszenia:tak::tak::tak:

Witam z rana

ale mam mgłę za oknem:confused2:
coś mi się wydaje, że na słońce to dzisiaj się nie zapowiada:no:
ja z kawką przed kompem i zaraz zamierzam robić porządek w swoich książkach:tak:

wczoraj słuchaliśmy z Hubertem bajki słowno-muzycznej, kiedyś były przy mleku Nestle. Wiecie co wydawało mi się, że to lipa będzie, ale nie to jest super, młodemu też się spodobało. Jak bym wcześniej to włączyła to kupiłabym więcej:confused2:

edit:
coś ostatnio karlita nie zaglądała?:confused2:

mataka jak po chrzcinach???

mały mi tu rewolucje w szufladzie zrobił, wszystko do góry nogami i na podłodze:oo:

Ostatnia edycja:
Witam :-):-):-)
My dzisiaj po południu idziemy na wizytę kontrolną do laryngologa, trzymajcie kciuki żeby z tym uchem wszystko było w porządku :confused2::confused2:
Miało być słońce a jest straszna mgła, mam nadzieję że do południa przejdzie :cool::cool:

a dlaczego tak myślisz? jakby się spełniło to małż był by wniebowzięty;-):-):-)

Bo skoro macie córeczkę to przydałby się synek :-p:-p
Maltanka oj to mnie zaskoczyłaś tym że nawet o wyprowadzce z Lublina myślicie, ale wiesz ja też coraz częściej łapię doły z powodu tego że jesteśmy "bezdomni", jednak to człowiekowi spokojnie żyć nie daje :-:)-(
Fornetka oby te problemy żołądkowe szybciutko ci przeszły bo faktycznie ze szpitala mogą cię już nie wypuścić

cześć Kobitki.
Odpukać na razie czuje się dobrze chociaż w nocy jeszcze się męczyłam, najgorzej ze jestem głodna a boje sie cokolwiek jeść chyba zjem kanapeczki z dżemikiem.
Anaconda trzymamy kciukasy za wizytę zobaczysz wszystko będzie dobrze.
Marta ty to masz zacięcie, zazdrosze Ci takiej motywacji. Ja dzisiaj mam zamiar zrobić pranie ciuszków maleństwa ale kiedy zacznę to jeszcze nie wiem.
Maltanka wieże ze mieszkać nie na swoim to koszmar, a co do pracy to my mieliśmy taki sam dylemat tylko mi się udało tutaj coś znaleźć wiec siedzimy tutaj ,ale jak by M znalazł prace dobrze płatna poza Lublinem to nie wiem czy nie wyprowadzilibyśmy się do innego miasta. Trzyma mocno kciuki za szukanie pracy i wierze ze ja znajdziesz.

witajcie:-)
Ale ponuro....az sie nie chce wychodzic z łóżka, a niestety mam dzis kilka spraw do zalatwienia. No własnie ciekawe jak tam mataka po chrzcinach?
anaconda trzymam kciuki za wizyte, teraz juz musi byc dobrze:tak:
maltanka nie doluj sie, najwazniejsze, ze jestescie wszyscy zdrowi, a na prace przyjdzie jeszcze czas:tak: Wiem, ze kazdy martwi sie swoimi prolemami, jeden mniejszymi, drugi wiekszymi, ale jak sobie z antuanet pogadalysmy o tym co widziala w szpitalu, to nabralam dystansu do tego wszystkiego...
zmykam, bo czas goni:sorry::sorry:
aaa chcialam sie jeszcze pochwalic :) Julka zaczyna wolac siku na nocnik :) co prawda jeszcze daleko do idealy, ale postepy juz jakies sa :):):)

Ostatnia edycja:
Witam mgliście, zasiadłam ze śniadaniem i czekam na kawkę.
Zdążyłam już na bazarze być :tak: i kupiłam młodym do pokoju firankę ze Spidermanem - tylko na maszynie muszę listwę doszyć i obrębić:tak:.
Fornetka Ty nie miałaś suwaczków czy Ci zniknęły:sorry::eek:?
Anaconda oby tylko na tej jednej wizycie u laryngologa się skończyło;-):tak:.
Swoją drogą to muszę młodych do alergologa zapisać bo krosty na buziach im wyszły i Olek znowu zaczyna chrząkać:confused2::nerd:.

reklama
Do góry