ma talent dziewczyna[video=youtube;2890FeDSIWs]http://www.youtube.com/watch?v=2890FeDSIWs[/vieo] Zobaczcie to!!!Kto nie widzial!!!Ja jeszcze mam ciary na plecach!!!!

Biedny Gosiaczek oby szybko jej się to zagoiło nie pozostawiając za sobą śladuA Gosia moja miala w wielka niedziele wypadek,rozciela sobie wieczorem glowe o kant(rog) ławy,na samym srodku czola,miedzy oczami i to ze 4 cm....a krew sie tak lala ze szok...myslalam ze na pogotowie bedziemy jechac,ale jakos zatamowalismy,no i rysa nie gleboka,wiec mam nadzieje ze sladu nie bedzie.....ale ile sie strachu najadlam,ona zreszto jeszcze wiecej
![]()

już osiem zostałoJeszcze raz MEGA GRATULACJE!!!!Życze spokojnych 9 miesiączków!!!

no tak a ja wczoraj bez promocji pampki kupiłamWitajcie ja juz po zakupach w realu...dzisiaj promocja na pampki pamiętacie??????

Marz z Amandą to nie można było nawet nazwać tego mdłościami bo ja po prostu rzygałam jak kotAluska trzymaj sie z tymi dolegliwosciami a co na Amande tez tak samo cie mdliło. No i co bys chciala miec core czy syna

Co do płuci to dla mnie nie ma to takiego znaczenia byle zdrowe było

a dlaczego tak myślisz? jakby się spełniło to małż był by wniebowzięty;-):-):-)
Aluśka teraz to chłopak będzie a nie dziewczynka ;-);-)
Sienio współczuje tego nie milego śmingusa

Ostatnia edycja: