reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ooo - asia - wiosenna depresja na całego ;-) Oby do wiosny - i humor wróci;-)

A co u mnie? Pracuję, chodze wieczorami na angielski i...tyle, bo na resztę nie mam czasu;-):-D:-D

reklama
no i dziś i mnie boli gardło :-(

a jutro sobota więc jak lekarz to hipoteczna :wściekła/y::angry::baffled:

może Kacper wytrzyma do poniedziałku i mu się nie pogorszy :dry:

Jak wy narzekacie na bałagan to co ja mam powiedzieć jak jestem tydzień po przeprowadzce i nadal jest wszystko nie na tym miejscu co potrzeba:szok::szok::szok: Normalnie już szału dostanę jak się to wszystko niedługo nie skończy

Basiu - mnie przedwczoraj bolało gardło, wczoraj już nie mogłam przełknąć nawet śliny,do tego doszła gorączka. Pojechałam na pogotowie : angina ropna, antybiotyk. Czuję się strasznie a gardło mnie nadal boli okropnie:no::no::no:

No to jeszcze ja sie dopisuje do listy - Lublin. a z Kraśnika i Wlodawy to koleżanki mam :laugh:
Karolina!!!!! Tu Anka!!!! To nic, że teraz Irlandia, ale z Lublina jestem od urodzenia i lublinianką zostanę! Buziaki dla Ciebie i Twoich dzieciaszków! Jeszcze pewnie nie wiesz, ale ja małego okruszka noszę w brzuszku...

A poza Karoliną!
Witam wszystkie dziewczyny z Lublina i okolic. Strasznie się cieszę,że jest ten wątek, jak czytam, jak piszecie o Hipotecznej czy Junoszy to czuję się jakbym była w domu!!!!
Ja jestem mamą 5,5 letniego Kajetana, a we wrześniu urodzi nam się druga kruszynka. Na razie nie znamy płci.
Pierwszego dzieciaszka rodziłam na Kraśnickich i było SUPER! Położna świetna, mogłam pójść pod prysznic i mąż masował mi kręgosłup strumieniem wody podczas skurczów. Lekarz dr Mazurek, cierpliwy i konkretny, poród 2 godz. No same superlatywy. Teraz będę rodziła w Irlandii... Zobaczymy.
Zdrowia baby, dla Was i dla Waszych maluszków!
Pozdrowienia:)))

Witamy witamy

mnie na szczęście puściło gardzioło
no ale kilka dawek antybiotyku łyknęłam bo miałam w domku

ja wam jeszcze nie wspominałam że wybieram się z powrotem do pracy
byłam taka heppy i szczęśliwa
a teraz powoli troche mi ta ochota przechodzi
heh
i mam mała zagwostkę
iść
czy nie iść

:cool2::dry::sorry2::confused:

reklama
Cześć Kobitki:tak:

Byliśmy sobie na spacerku na słoneczku i wiaterku :tak: a raczej na samym wiaterku bo słoneczka ani widu ani słychu :-(
:sorry2:Chciałam się Wam pochwalić że moja córcia od 29lutego przekręca się z plecków na brzuszek i tak jej się to spodobało że robi tak bez przerwy z brzuszka na plecki nie za bardzo chce ale tak to nawet przy zmianie pieluchy próbuje taka z niej teraz wiercipięta :confused::happy2:

witajcie kobitki
byłam na usg oczywiscie.
wiadomości dobre i bardzo dobre:) wszystkie narządy, łącznie z ich naczyniami, które tylko dało się obejrzec-są OK - nerki, wątróbka, żółądeczek, serduszko, pęcherz, mózg, nawet zrenice dało sie obejrzec(ich kształt), a to istotna informacja dla nas, przy zespole gen. marcelki - zrenice mają zmieniony kształt.
Została oczywiscie zaspokojona również nasza ciekawość odnosnie płci - Proszę Pań i Panów - w maju pojawi się na świecie MATYLDA :)
W naszym domu - czwarta kobieta
jak ja współczuje mojemu facetowi :-)

a co do pieluszek - pusta, sucha pieluszka Pampers w rozm 4+ wazy do 28g.wiem, bo Marcelka bedąc na OIOMie po operacjach, zawsze przed włozeniem pampersa miała wazoną pustą pieluche - a potem mokrą- chodziło o bilans płynów, stąd taka skrupulatnośc. byc moze teraz są nawet lzejsze, nie wiem. dawno nie było okazji sprawdzic:)

pozdrawiam i dziekuję za cipelutkie słowa

filipkafilipa dobrze że z dzidzią wszystko w porządku tak trzymać:-D:-D:-D gratuluję przyszłej i zarazem kolejnej córci :tak: Kobiety górą ;-)

Postaram się Lubelanki do Was częściej zaglądać;-):sorry2::happy2:

Do góry