reklama
anaconda27
styczniówka2006
Jak wy narzekacie na bałagan to co ja mam powiedzieć jak jestem tydzień po przeprowadzce i nadal jest wszystko nie na tym miejscu co potrzeba Normalnie już szału dostanę jak się to wszystko niedługo nie skończy
Basiu - mnie przedwczoraj bolało gardło, wczoraj już nie mogłam przełknąć nawet śliny,do tego doszła gorączka. Pojechałam na pogotowie : angina ropna, antybiotyk. Czuję się strasznie a gardło mnie nadal boli okropnie
Karolina!!!!! Tu Anka!!!! To nic, że teraz Irlandia, ale z Lublina jestem od urodzenia i lublinianką zostanę! Buziaki dla Ciebie i Twoich dzieciaszków! Jeszcze pewnie nie wiesz, ale ja małego okruszka noszę w brzuszku...No to jeszcze ja sie dopisuje do listy - Lublin. a z Kraśnika i Wlodawy to koleżanki mam :laugh:
anaconda27
styczniówka2006
Pogoda paskudna, nawet nie ma jak wyjść, mam nadzieję że niedługo się poprawi i wreszcie wyjdzie słoneczko
A poza Karoliną!
Witam wszystkie dziewczyny z Lublina i okolic. Strasznie się cieszę,że jest ten wątek, jak czytam, jak piszecie o Hipotecznej czy Junoszy to czuję się jakbym była w domu!!!!
Ja jestem mamą 5,5 letniego Kajetana, a we wrześniu urodzi nam się druga kruszynka. Na razie nie znamy płci.
Pierwszego dzieciaszka rodziłam na Kraśnickich i było SUPER! Położna świetna, mogłam pójść pod prysznic i mąż masował mi kręgosłup strumieniem wody podczas skurczów. Lekarz dr Mazurek, cierpliwy i konkretny, poród 2 godz. No same superlatywy. Teraz będę rodziła w Irlandii... Zobaczymy.
Zdrowia baby, dla Was i dla Waszych maluszków!
Pozdrowienia))
Witam wszystkie dziewczyny z Lublina i okolic. Strasznie się cieszę,że jest ten wątek, jak czytam, jak piszecie o Hipotecznej czy Junoszy to czuję się jakbym była w domu!!!!
Ja jestem mamą 5,5 letniego Kajetana, a we wrześniu urodzi nam się druga kruszynka. Na razie nie znamy płci.
Pierwszego dzieciaszka rodziłam na Kraśnickich i było SUPER! Położna świetna, mogłam pójść pod prysznic i mąż masował mi kręgosłup strumieniem wody podczas skurczów. Lekarz dr Mazurek, cierpliwy i konkretny, poród 2 godz. No same superlatywy. Teraz będę rodziła w Irlandii... Zobaczymy.
Zdrowia baby, dla Was i dla Waszych maluszków!
Pozdrowienia))
Witamy witamy
mnie na szczęście puściło gardzioło
no ale kilka dawek antybiotyku łyknęłam bo miałam w domku
ja wam jeszcze nie wspominałam że wybieram się z powrotem do pracy
byłam taka heppy i szczęśliwa
a teraz powoli troche mi ta ochota przechodzi
heh
i mam mała zagwostkę
iść
czy nie iść
mnie na szczęście puściło gardzioło
no ale kilka dawek antybiotyku łyknęłam bo miałam w domku
ja wam jeszcze nie wspominałam że wybieram się z powrotem do pracy
byłam taka heppy i szczęśliwa
a teraz powoli troche mi ta ochota przechodzi
heh
i mam mała zagwostkę
iść
czy nie iść
anaconda27
styczniówka2006
Iść, iść, zobaczysz jak już zaczniesz pracować to spodoba Ci się, najgorzej jest zacząć
reklama
Cześć Kobitki
Byliśmy sobie na spacerku na słoneczku i wiaterku a raczej na samym wiaterku bo słoneczka ani widu ani słychu :-(
Chciałam się Wam pochwalić że moja córcia od 29lutego przekręca się z plecków na brzuszek i tak jej się to spodobało że robi tak bez przerwy z brzuszka na plecki nie za bardzo chce ale tak to nawet przy zmianie pieluchy próbuje taka z niej teraz wiercipięta
filipkafilipa dobrze że z dzidzią wszystko w porządku tak trzymać gratuluję przyszłej i zarazem kolejnej córci Kobiety górą ;-)
Postaram się Lubelanki do Was częściej zaglądać;-)
Byliśmy sobie na spacerku na słoneczku i wiaterku a raczej na samym wiaterku bo słoneczka ani widu ani słychu :-(
Chciałam się Wam pochwalić że moja córcia od 29lutego przekręca się z plecków na brzuszek i tak jej się to spodobało że robi tak bez przerwy z brzuszka na plecki nie za bardzo chce ale tak to nawet przy zmianie pieluchy próbuje taka z niej teraz wiercipięta
witajcie kobitki
byłam na usg oczywiscie.
wiadomości dobre i bardzo dobre wszystkie narządy, łącznie z ich naczyniami, które tylko dało się obejrzec-są OK - nerki, wątróbka, żółądeczek, serduszko, pęcherz, mózg, nawet zrenice dało sie obejrzec(ich kształt), a to istotna informacja dla nas, przy zespole gen. marcelki - zrenice mają zmieniony kształt.
Została oczywiscie zaspokojona również nasza ciekawość odnosnie płci - Proszę Pań i Panów - w maju pojawi się na świecie MATYLDA
W naszym domu - czwarta kobieta
jak ja współczuje mojemu facetowi :-)
a co do pieluszek - pusta, sucha pieluszka Pampers w rozm 4+ wazy do 28g.wiem, bo Marcelka bedąc na OIOMie po operacjach, zawsze przed włozeniem pampersa miała wazoną pustą pieluche - a potem mokrą- chodziło o bilans płynów, stąd taka skrupulatnośc. byc moze teraz są nawet lzejsze, nie wiem. dawno nie było okazji sprawdzic
pozdrawiam i dziekuję za cipelutkie słowa
filipkafilipa dobrze że z dzidzią wszystko w porządku tak trzymać gratuluję przyszłej i zarazem kolejnej córci Kobiety górą ;-)
Postaram się Lubelanki do Was częściej zaglądać;-)